Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך להחליף נורה ימנית בטיוטה אוריס 2014, לצורך כך צריך לפרק פתח מילוי נוזל שמשות, אני מבין שיש איזה טריק בבורג כדי לפרק אותו, לא הצלחתי לקלוט את הטריק, אשמח אם מישהו יוכל להחכים אותי.

שאלה נוספת, יש מצלמה אחורית עם חיישני רוורס, אני מבין שהכל התקנה מקורית, החיישנים עובדים שבתחילה יש צפצוף מקוטע, וכשמתקרבים למכשול יש צפצוף רצוף, לאחרונה יש צפצוף רצוף כל הזמן, השאלה האם הבעיה מוכרת והאם יש פיתרון ידוע, האם יכול להיות שזה לכלוך על החיישנים (איפה הם ממוקמים?), ואיך ניתן לנתק שבכלל לא יהיה צפצוף.

תודה רבה.

פורסם

לגבי הנורה: בשביל לפרק את הפתח מילוי תצטרך להוציא את הבורג שתופס אותו; ואז בחצי סיבוב לכיוון המנוע ומשיכה הוא יצא.

לגבי החישנים: פחות נראה לי שזה מקורי.. 

החישנים ממוקמים על הטמבון האחורי, תראה כמין עיגולים כאלו, תנסה לנקות. אם לא מסתדר כנראה שהם עיפים כבר וצריך להחליף. ע"פ רוב מחליפים בו זמנית גם את המוח שלהם, בהנחה וזה לא מקורי, אמור לעלות כ200 שח כולל עבודה.

בהצלחה

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם

לגבי הנורה - אמנם כמה דורות לפני האוריס, אבל גם בקורולה שהיתה לי פעם הגישה לנורות היתה בעייתית, לפי הספר היה צורך לפרק חצי תא מנוע. הפתרון שחי היה לשלם כמה פונטים למוסך טויוטה, עם המיומנות שם הנורה הוחלפה ב-2 דקות ובלי פירוקים.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מאיפה אתה בארץ? אוכל לעזור לך בשמחה..

זה עבודה של חצי דקה בדיוק.

הבורג בעיקרון הוא בורג פלסטיק וזה תלוי איך הוא מוברג, יש כאלו שזה פשוט למשוך ויש כאלו שזה משיכה של החלק הפנימי ואז של החציוני.

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם
לפני 16 שעות, ירון דורפמן כתב:

שאלה נוספת, יש מצלמה אחורית עם חיישני רוורס, ... החיישנים עובדים...וכשמתקרבים למכשול יש צפצוף רצוף, לאחרונה יש צפצוף רצוף כל הזמן, השאלה האם הבעיה מוכרת

קרה גם אצלנו מכיון שלפחות אחד החיישנים התקלקל . מה עושים: מצא את ה"מוח" של חיישני הרברס. בד"כ מתחת לרצפת הדמה בתא המטען, בפינה. כאשר הרכב פועל ונמצא בהילוך אחורי, שים מכשול מאחורי הרכב כך מערכת חיישני הרברס תצפצף. הוצא מה"מוח"  חוט של חיישן אחד  מהארבעה. אם נפסק הצפצוף הרציף זהו החיישן הדפוק ורצוי להשאיר אותו מנותק. אם הצפצוף ממשיך, חבר את החיישן שוב למקומו ב"מוח".   חזור  על כך כל פעם עם חיישן אחר, עד שיפסק הצפצוף הרציף.  להחלטתך אם להמשיך לנסוע עם 3 חיישנים בלבד, כלומר גזרה אחורית מסוימת לא מכוסה, או להתקין מערכת חיישני רברס חדשה.

פורסם
לפני 15 שעות, ירון דורפמן כתב:

תודה.

נראה לי שזה מקורי כיוון שהמצלמה מקורית.

איך אתה יודע שהמצלמה מקורית?

אגב, אין קשר בין השניים.

2016 BMW M235i.

פורסם

היבואן יכול להתקין דברים לפני שהוא מוסר את הרכב. ניתן להתקין מצלמה לא מקורית על גבי המסך המקורי.

אם תצלם, נוכל להכיוון אותך טוב יותר לדעת. בכל אופן, נתנו לך פה מספיק עצות כיצד לטפל בבעיה.

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...