Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מדובר בסונומה 96.

הגיע הזמן להחליף בולמים. ת'אמת, הוא הגיע מזמן, אבל לוקח זמן לאסימון ליפול.

ניסיתי לחפש מידע ונתונים על בולמים, אך אפס. כל מי שמוכר בולמים אומר לי ש"זה הבולם הטוב בעולם", אך לא יודע להסביר לי מה הופך אותו לכזה, או למתאים לרכב.

בצמיגים יש מידות, ייעוד, יחידות מדידה לאורך חיים ולאחיזה. יש מדד לאיכות הצמיג ולהתאמתו לרכב ולצרכים.

האם אין כזה מדד לבולמים? לפי מה אני אמור לבחור בולם, לפי החברה שחתומה עליו וזה שהוא נכנס למתלה?

בתודה מראש ליודעי דבר, יואל.

dirty old man

need love too

פורסם

באופן לחלוטין לא ברור, התשובה הנכונה היא קרובה מאוד לכן.

כן היצרן חשוב ומן הסתם כן ההתאמה של החלק לאוטו חשובה.

מה שכן, אני יכול לתת לך שתי המלצות -

1 - תצמד לחברה טובה כמו בילשטיין לדוגמא או אפילו יותר טוב בהרבה מקרים - חלק מקורי תוצרת GM.

2 - דווקא סונומה ו-S10 צריכים להיות רכבים שיש עליהם הרבה מידע בפורומים של GM, נסה את מזלך בגוגל, אני בטוח שתמצא מקורות שיוכלו לתת לך יעווץ והכוונה הרבה יותר טובים מכל מוכר שמנסה לדחוף לך בולמים תוצרת בנגלה דש הדרומית במחיר מיוחד שלו זה עולה יותר.

מוטי.

• תוכן חדש...