Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש המון כאלו באלי אקספרס וכד', במחירים שבין 200 ש"ח ל1000 ש"ח ואף יותר

יש למישהו נסיון עם זה?

אני מדבר על המערכות המבוססות רדאר, לא חיישנים פשוטים שדורשים גם קידוח ברכב

הייתי שמח להוסיף את האפשרות הזו לרכב שלי.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 21.12.2022 בשעה 06:59, save כתב:

התקנתי כזה. חפש את השרשור. 

אשמח לקישור.

בעיקרון יש הרבה סוגים וזה מאוד תלוי באיזה איכות מדובר.

בכללי זה מערכת פשוט מדהימה שבאמת עוזרת מאוד וכן מומלץ שיהיה, בפרט אם אתה נהנה מעצם הנתקנה.

יש משהו כזה לאדי מערכות.

ממה שאני מכיר באלי יש את הסוג שזה רדאר שיושב מאחורי הטמבון ויש את אלו שזה חישן שקודחים.

שים לב שברכבים החדשים ממה ששמתי לב, רובם זה חיישנים ולא רדאר.. כנראה שה ייתר טוב.

בנוסף יש דגמים שזה להחליף את המראת צד, ויש כאלו שזה עיגול בתוך הרכב.

בהצלחה

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם

לפני שרצים להתקין, שווה לוודא שאתה מכוון מראות נכון.

ברכב פרטי אין בעיה להמנע משטח מת, פשוט רוב האנשים לומדים לכוון מראות לא נכון בשיעורי הנהיגה.

• אהבתי 1
פורסם

בשום מקרה לא הייתי קונה שום מוצר שקשור לבטיחות בעלי אקפרס, או של יצרן עלום שם כלשהו (יש מקרים שעלי אקספרס מוכרים דגמים ידועים של מותגים מוכרים, זה כבר סיפור אחר). אין לך שום דרך לדעת איך תוכנן המוצר ולפי איזה תקנים הוא נבדק. מכיר אישית מקרים של אנשים שקנו קסדת אופנוע מעלי אקספרס, שהגיעה עם תוית של תקן שהסתברה  כמזוייפת.
אם המחיר בארץ יקר, חפש בחנויות מקוונות באירופה, אחרי שאתה בודק מה התקנים הרלוונטים.
גם תוודא שלא צריך ידע מיוחד להתקין (למשל, מיקום החיישנים).

• אהבתי 1
פורסם
לפני 8 דקות, save כתב:

זו מערכת תומכת. היא רק מרעישה. בכל מקרה יש לסובב את הראש. 

לא ממש משנה.
טיבן של מערכות בטיחות והטבע האנושי שעם הזמן נוטים להסתמך עליהם, בגלל שרוב הזמן לא קורה כלום והן עובדות... עד שהן לא. בקלות ייתכן שמערכת כזו ממקור לא ידוע יותר גרועה מהיעדר מערכת בכלל.
מע׳ שאין לי מושג אם תוכננה לפי תקן או לפחות אמות מידה סבירות פסולה מעיקרה. גם די ברור שמיקום החיישנים קריטי כאן, במיוחד שזו לא מערכת שתוכננה מראש לעבוד עם דגם הרכב המסויים.
לא קונים ציוד בטיחות בעלי אקספרס, למעט דברים טריוויאלים כמו משולש אזהרה.

פורסם

אתה מכיר את התופעה שמובילאיי מסונוור ומצפצף רק אחרי שנכנסת ברכב שלפניך בפקק ? זו סיבה לא להתקין מובילאיי ?

פורסם
לפני 38 דקות, save כתב:

אתה מכיר את התופעה שמובילאיי מסונוור ומצפצף רק אחרי שנכנסת ברכב שלפניך בפקק ? זו סיבה לא להתקין מובילאיי ?

לא, לא שמעתי על תופעה כזו, ויש לי מערכת פאסיווית שלהם במכונית (התקנת יבואן) 4 שנים -- לא קרה לי מעולם.
וגם אם היתה תופעה כזו, מה הקשר?
אני יודע לפי איזה הגדרת מוצר מובילאיי עבדו ועובדים (מכיר אנשים שעבדו בפיתוח שלה), וכמה הם השקיעו בתישאול מומחי רכב כולל מהנדסי רכב אצל היצרניות, מומחי בטיחות ומומחי ראיה ממוחשבת (ומקים החברה הוא אחד המומחים הגדולים בעולם בתחום בעצמו).
המערכת אצלי הגיעה עם חוברת מפורטת והסברים מה היא יכולה ולא יכולה לעשות. מאד נדיר אצל יצרנים סיניים עלומים שבכלל יש תיעוד.

אגב, בהתחשב שזו מערכת מאד פשוטה עם מצלמה אחת בלבד, וללא יכולת לבנות תמונה סטריאוסקופית (תמונה תלת-מימדית שמתקבלת משתי מצלמות במרחק ידוע זו מזו -- לבני אדם יש ראיה כזו רק כי יש לנו שתי עיניים שצופות לאותו כיוון), היכולות שלה מאד מרשימות. דיווחים מוטעים מאד נדירים, ומצד שני גם מקרים כשהיא לא מתריאה כשיש עצם מלפנים כמעט שלא קוראים בכלל; הזיהוי של הולכי רגל ואופניים ממש מדהים, גם בתנאי אור ירודים.

פורסם

אז אספר לך שמובילאיי לא עובד בשני מצבים : חשיכה מוחלטת ושמש ישירה מסנוורת.  עדיין הייתי ממליץ להתקין. בלי קשר לארץ הייצור . 

• תוכן חדש...