Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן רבותי.

פריוס V 2012 (פריוס פלוס אם אני לא טועה)

248000 קמ

יש לי תקלת רפאים מוזרה, התקלה התחילה אתמול בערב לאחר שהרכב עמד כמה שעות בחניה של המשרד .

בזמן נסיעה, לסירוגין, נדלקות מלא נורות על לוח השעונים, והסוללה לא נטענת בזמן בלימה כשזה קורה.

הרכב נוסע ובולם רגיל כשזה קורה, ועובר מחשמל לבנזין ללא שינוי.

והכי מצחיק, ניסיתי לקבל קוד תקלה, אין.

זה נעלם וחוזר לסירוגין.

יש מצב שזה מגע שנרטב? למישהו יש מושג על מה להסתכל?

זה החשד העיקרי שכן לפני כחודש עשיתי ריסוס נגד חלודה במקום שמתמחה בכך ואולי השמן נכנס לאן שלא צריך. (אני בקנדה)

מצד שני חודש שלם עד שזה קרה זה לא כזה הגיוני.

בפורומים השונים אני מוצא תאוריות מנוזל בלם חסר עד להחלפת ראש מנוע 🤣

פורסם

מצורף הודעה שפתחתי כאן לפני תקופה, לא קיבלתי תגובות ולא בדקתי שוב עם החבר מה היתה התקלה, מהתיאור שלך זה נשמע די דומה, אם אתה חושב שזה המקרה - תעדכן ואנסה לברר אצל החבר האם הוא פתר את התקלה.

• מעניין 1
פורסם

זו 👆 נשמעת כמו תקלה במשאבת ABS, שזו מחלה בפריוס. מחיר החלפה נע בין 25 אלפי שקלים במורשה, (כן כן) לבין כעשירייה במוסך שאינו כזה.

פות"ש להבנתי מתאר תקלה שונה.

פורסם
לפני 9 שעות, TDI כתב:

זו 👆 נשמעת כמו תקלה במשאבת ABS, שזו מחלה בפריוס. מחיר החלפה נע בין 25 אלפי שקלים במורשה,

דיברתי איתו היום, הוא עדיין לא טיפל בזה, מבירור שעשה נראה לו שמדובר בבריחת לחץ אויר ממערכת הבלמים, האם זו כוונתך?

הציעו לו במורשה החלפה של המערכת ב-11K ש"ח, הוא מתלבט אם לחפש הצעות זולות במוסכים רגילים, בגלל האחריות על הסוללה.

פורסם

אין לי שינוי מורגש בדוושת הבלם.

שמתי לב גם שבקרת השיוט לא עובדת כשזה קורה.

במהלך הלילה יצא לי לחשוב, אולי יש סיכוי שזה מצבר 12V תקול?

אתמול בנסיעה מהעבודה עד לבית של כ20 ק"מ, זה דלק כל הזמן, ואז 500 מטר מהחניה זה נכבה.🤣

פורסם
לפני 10 דקות, lesles כתב:

אין לי שינוי מורגש בדוושת הבלם.

שמתי לב גם שבקרת השיוט לא עובדת כשזה קורה.

במהלך הלילה יצא לי לחשוב, אולי יש סיכוי שזה מצבר 12V תקול?

אתמול בנסיעה מהעבודה עד לבית של כ20 ק"מ, זה דלק כל הזמן, ואז 500 מטר מהחניה זה נכבה.🤣

איך שראיתי את השרשור באתי להגיב לך שתבדוק מצבר היה לי פעם תקלה דומה (טויוטה קורולה) שלפעמים ובעיקר בעצירות מלא נורות היו נדלקות איטוטים לפעמים והתברר שהחיבור של המצבר לא היה מחובר טוב וגרם לבעיית חשמל לכן אני חושב שאם אין תקלה בסריקת מחשב ואין בעיה מכאנית אלא רק הזיות חשמל לא ברורות מדובר בקצר באיזושהי נקודה באוטו כך לעניות דעתי תעדכן מה יצא בסוף

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...