Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרובת משפחה בעלת סיטרואן C3 יד ראשונה שעלתה לכביש ב 1/2018. נקנתה ישירות מהיבואן וקיבלה 5 שנות אחריות, כלומר עד 1/23. 

מדובר ברכב עם מנוע 1.2 פיור-טק , 110 כ"ס. 

מקנייתו ועד היום הרכב מוכנס פעם בשנה למוסך לובינסקי המרכזי בירושלים לטיפול שנתי והעברת טסט.

בעלת הרכב ממעטת בנסיעה. רוב הנסיעות בתוך העיר. הרכב עומד עתה רק על 17,600 ק"מ.  עד עתה נוסע היטב ללא כל תקלות. 

לאחרונה עמדה להכניס את הרכב לטיפול שנתי חמישי והעברת טסט באותו מרכז שירות. כקרובי משפחה איכפתיים שקוראים בקארזפורום יעצנו לה לוודא כי בחלוף  5 שנים כדאי לבקש במרכז השירות שיבצעו החלפת רצועת טיימינג.

מדובר הרי במנוע הידוע עם הבעייה הפוטנצאלית ברצועה עם חשד להתפוררות. זו הרי הרצועה המקורית מדור ראשון. 

במהלך השיחה עם יועץ השירות במרכז השירות הוא אמר שאין כל צורך לבצע החלפת טיימינג כי הרכב הרכב נסע מעט ויש להחליף רצועה רק כל 165,000 ק"מ בלי קשר לזמן. 

ניסינו להתעקש שרוצים (על חשבוננו ) לבצע החלפה והיועץ ניסה בכל תוקף להוריד אותנו מזה ואף ציין כי החלפת טיימינג תעלה לנו 7,000-8,000 ש"ח. (דקה 02:37 בהקלטה המצורפת). 

שני נושאים נראים לי בלתי מקובלים:

1. ההתעקשות למרות בקשת הלקוח שאין צורך להחליף טיימינג עד 165,000 בלי הגבלת זמן. 

2. המחיר ההזוי שהוצע לביצוע פעולה זו. 

מה דעתכם ? 

20221007_110301_2.jpg

פורסם

בושה.

יצאה מזמן ההוראה מהיצרן להחליף כול 105 אלף ולא 165 אלף. 

היועץ לא יודע את זה ? 

או שהוא באמת לא יודע, או שהוא מנסה לספר לכם את הסיפורים המקסימליים על מנת שתצאו מהאחירות מבלי שהוא נגע בטיימינג. שניהם גרועים באותה מידה. מחיר ההחלפה ההזוי כניראה תומך באופציה השניה. 

בלי קשר, אם אתם גרים במרכז, הייתי מסיים את ההתקשרות עם המוסך הזה ופונה למוסכים המומלצים לרכב זה בפורום. מחיר החלפת טיימינג לא מתקרב למחיר שהביאו לכם. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם

צרו קשר עם מוסך גבע בתל אביב לקבלת הצעת מחיר שפויה

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

החלפה ביבואן כ 3-3.5 אלף.

למוסך הזה לא הייתי נכנס יותר.

בגבע/אורן כ אלף שקל פחות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שילמתי במוסך יבואן 5000 ש"ח על החלפת רצועה, פירוק וניקוי אגן שמן, רצועת אלטרנטור, טיפול שנתי (כולל נוזל בלמים) והעברת טסט. גם זה מחיר גבוה לעומת מה שאחרים דיווחו פה ששילמו.

גם לי יועץ השירות אמר:

אין שום בעיה בפיורטק כל עוד מקפידים על שגרת הטיפולים המומלצת, אין צורך להחליף רצועה כל כך מוקדם ולמה לך לפתוח, לבדוק ולנקות אגן שמן? עכשיו הרכב (עלה לכביש שלושה חודשים אחריך) במוסך להחלפת מנוע. למזלי, לפני תום האחריות. לדעתי שווה לטפל אצל היבואן אם אתם לא נפטרים מהאוטו מיד. יכול לתת לכם כמה נקודות זכות אם המנוע קורס אחרי תום האחריות.

אם אכן הצעת המחיר היא להחלפת טיימינג בלבד, אין לי ספק שזו דרך להניא אתכם מלעשות את הטיפול. נשמע שלאורך כל השיחה הוא מנסה להיפטר ממך ביאללה טיפול וטסט והבטחות כתובות על הקרח לחיבוק אחרי תום האחריות

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

אני החלפתי טיימינג לקקטוס שלנו כשמלאו לה 5(הייתה עם פחות מ-50kkm), במסגרת טיפול שנתי במוסך יבואן. לא רק שלא ניסו להניא אותי מלהחליף, היועץ והמנהל הטכני התלהבו שיש אנשים שמבצעים טיפול מונע ולא תחזוקת שבר.

המחיר.. הטיימינג כולל הטיפול שנתי ובדיקה לפני טסט עלו לי כשליש ממה שהציעו לך.

אכן, כמו שציינו, דבר עם מוסכים אחרים, ה-"אחי, אל תדאג אם תהיה בעיה אחרי תקופת האחריות נסתדר" זה האימא של החאפריות

עריכה אחרונה על ידי aviaviavi
  • תוכן חדש...