Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ויום מוצלח, אני מתוך אילוצים ישן ברכב מידי פעם והדרך היחידה לישון בנוחות זה אם אני אוציא את המשענת של הכסא הקדמי ואניח מזרון מהמושב הקדמי למושב האחורי ואז אוכל לישון עם רגליים מתוחות ובנוחות, האם זה אפשרי לעשות את זה לבד? במידה ולא אצליח לאיזה איש מקצוע אני צריף לפנות בשביל בקשה כזאת של הוצאת משענת בלבד? והאם זה חוקי בכלל? תודה רבה מראש

פורסם

לכאורה זה אסור חוקית, אבל אין אכיפה בד"כ.

אני מוריד מושבים ברכב מסחרי ומחזיר אותם כל שנה לפני הטסט.

לגבי בעל מקצוע - אני מאמין שלמוסכי פחחות יש הכי הרבה ידע בכל מה שקשור לפירוק והרכבה של מוצרים כאלו.

פורסם
בתאריך 1.12.2022 בשעה 10:21, לירון .ה. כתב:

אתה לא יכול להוריד את המשענת עד למטה?

איזה רכב זה.?

היא לא יורדת ל180 מעלות ככה שיש גובה ותודה לך ולכולם על התגובות

לפני 17 שעות, ABSULUTT כתב:

אתה מדבר על משענת ראש או משענת גב? 

את מה אתה רוצה להוציא?

אני מדבר על המשענת כולה ולא על המשענת ראש בלבד תודה

פורסם (נערך)

יותר פשוט-תוריד משענת כמה שאפשר תיבנה מקל קר או משמיכות או משו כזה כמה חלקים שיהיה משטח ישר וגם במקום של הרגלים איזה שרףרף-מאוד משמעותי שהרגל תהיה ישרה  ומעל הכול מזרן דק כמו שמוכרים בילו-ותאכסן הכול בבגאז׳  הייתי יושן ככה היה בסדר גמור

עריכה אחרונה על ידי דובצע
טעות כתיב
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...