Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים

ברשותי פריוס 2010

עברה היום החלפת דיסק ורפידות של TRW

למיטב ידיעתי לא בוצעו החלפת נוזל בלמים בצורה טובה לפחות ב50,000 האחרונים..

כי הייתי במוסך שרק רוקן מהכוסית וזהו.. והבנתי שזה לא שווה כלום,

מצד שני דיברתי עם מכונאי ידוע שעבד בטויוטה חמש שנים אמר לי שגם הם לא נוגעים בבלמים כי יכול להרוס משאבה וכו

אז השאלה היא כזו.

א. האם באמת ניתן להחליף נוזל בלמים כולל ניקוז מסודר מהצנרת ללא שתיגרם נזק למשאבה באוטו הנ"ל? ומי שמכיר מקום כזה באיזור ירושלים אשמח שיגיד לי

ב. גיר רציף גם בו לא ידוע שהוחלף שמן גיר האם על זה יש המלצות מיוחדות וידע שצריך לדעת או שכל מוסך עושה, ואיזה חברה של שמן גיר מומלצת?

תודה מראש.

עריכה אחרונה על ידי אריה שאג
פורסם (נערך)

א. יש פרוצדורה קצת מסובכת אבל זה אפשרי, גם לDIY. ניתן תראה את הוידאו לפרטים (בחור תותח מומחה טויוטה)

עריכה אחרונה על ידי Coro
  • רעיון טוב! 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 5 שעות, אריה שאג כתב:

היי חברים

ברשותי פריוס 2010

עברה היום החלפת דיסק ורפידות של TRW

למיטב ידיעתי לא בוצעו החלפת נוזל בלמים בצורה טובה לפחות ב50,000 האחרונים..

כי הייתי במוסך שרק רוקן מהכוסית וזהו.. והבנתי שזה לא שווה כלום,

הנוזל בכוסית משחיר הכי מהר כי הוא הכי קרוב לאוויר.

מצד שני דיברתי עם מכונאי ידוע שעבד בטויוטה חמש שנים אמר לי שגם הם לא נוגעים בבלמים כי יכול להרוס משאבה וכו

אז השאלה היא כזו.

א. האם באמת ניתן להחליף נוזל בלמים כולל ניקוז מסודר מהצנרת ללא שתיגרם נזק למשאבה באוטו הנ"ל? ומי שמכיר מקום כזה באיזור ירושלים אשמח שיגיד לי

ניתן הרבה יצרנים ממליצים להחליף אחת לשנתיים.

ב. גיר רציף גם בו לא ידוע שהוחלף שמן גיר האם על זה יש המלצות מיוחדות וידע שצריך לדעת או שכל מוסך עושה, ואיזה חברה של שמן גיר מומלצת?

שמן גיר רציף של חברת טויוטה זה השמן שהכי מומלץ אם אתה לא רוצה לשבור את הראש ולחפש שמן מקביל.

תודה מראש.

תשובות בציטוט

• רעיון טוב! 1
פורסם

אני פעם הלכתי למוסך והוא אמר לי שאני משוגע ושאם מחליפים רק מהכוסית.

פעם אחת עשיתי את השיטה של שני אנשים ברקס ומרוקן, לא כיף. ואז גיליתי שבפורד בתוכנה של forscan יש אופציה שהמשאבת abs עושה את זה לבד, חייב להגיד זה מדהים.

אם המוסך מתמחה בטויוטה אולי יש להם אופציה דרך התוכנה גם לעשות ואז הם יכולים לעשות את זה ב5 דקות.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...