Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

junk to gold מסחר ברכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 47 דקות, M125 כתב:

Ok.. 

האם ידוע לך אופי העבודה של נציגי מכירות במגרשי חברות הליסינג

שכר וכד'

שכר במשרות של אנשי מכירות תלוי בעיקר ב...מכירות.

ברוב המקומות שכר הבסיס קרוב למינימום, היתר תלוי בביצועים שלך, וביכולת שלך למכור. אפשר להגיע גם ל-15000 ש"ח לחודש, אם אתה מאד מוצלח.

אופי העבודה: אתה פוגש לקוחות פוטנציאליים פרוטנלית או טלפונית, וצריך לשכנע אותם לרכוש כלי רכב מהמלאי שיש לחברה שמעסיקה אותך.

לפני הכל תצטרך להוכיח למי שיראיין אותך ש"יש לך את זה" ואתה יודע למכור

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 16 שעות, zvit כתב:

צריך לשכנע אותם לרכוש כלי רכב מהמלאי שיש לחברה שמעסיקה אותך.

נשמע כמו איש מכירות ממש קרציה. "לשכנע" אותם. 

איש מכירות טוב (או במיתוג מחדש של התחום, נציג חווית לקוח/מנהל תיקי לקוחות/נציג מכירות/יועץ מכירות, הכל רק בבקשה לא "סוחר") צריך להבין מה הצרכים של הלקוחות, מה הרצונות והדרישות, מה התקציב, ולהתאים להם את הרכב המוצר המתאים למשימה, במקרה הזה רכב. בין היתר נדרש לקיים מו"מ, ועוד. אבל "לשכנע" נשמע קצת לא מקצועי וכמו איש מכירות מעצבן. 

בכללי, התחום הזה של מכירות פרוץ (כמו שנראה פה בראשית הפוסט עם דגש על תחום הרכב) ובגדול כל אחד יכול להיות מוכר. לא נדרש ידע מסויים.... הזהו שכן. וחבל שזה נראה ככה, וממותג כ"סוחרים" או הכי גרוע כמו התגובה הראשונה של פבל לפוסט.

קחו טיפ ממני, אם נכנסת לאולם תצוגה לא משנה של מה, ומוכר ניגש אלייך ושואל "צריך עזרה?" אתה תקבל הכל חוץ מעזרה (אולי בהכוונה לשירותים הקרובים) 

פורסם

@dj_dani לא הייתי מכליל. פגשתי גם אנשי מכירות שאשכרה מנסים לעזור ללקוח (גם אם בסופו של דבר ילך למקום אחר)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

פגשתי אנשי מכירות שניסו לעזור או לפחות עשו רושם כזה וכאלה שהיה שקוף שהם מנסים לדחוף לי את הרכב שמשתלם להם למכור ולא מנסים להבין את הצרכים שלי. 

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
בתאריך 10.11.2022 בשעה 21:02, M125 כתב:

תודה

ולצורך העניין בתור אחד מנוסה בתחום מה דעתך על להיות סוחר רכב? (באופן רשמי כחוק) 

או 

מדוע אתה לא התקדמת לכיוון הזה?

או שכן אתה סוחר 

אני לא סוחר ואין לי נגיעה במכירות. לא אוהב את זה. נוגע בדברים אחרים בתחום אבל כיום גם עובד בצמוד לאנשי מכירות.

יש הבדל ענק בין סוחר לבין איש מכירות. 
סוחר הוא אחד שגם קונה וגם מוכר, והרווח שלו נגזר מהפער בין שני המספרים האלה.
איש מכירות הוא - כשמו כן הוא - איש שמוכר דברים מהמלאי ומתוגמל לפי כמות המכירות שהוא סגר. 
איש מכירות צריך להכיר את המוצר/ים, את גבולות הגזרה שלו לסגירת עסקה (הנחה/הטבות), ולנהל מו"מ.
סוחר צריך לדעת את כל אלה, וגם לדעת לקנות, ולהכיר את התחום בכללותו, ולזהות עסקאות, ולהכיר בעלי מקצוע כדי למזער עלויות יישור קו ואלה רק הדברים שאני יודע, אני בטוח שנגעתי בקושי בחצי.

מה דעתי על להיות סוחר? בגדול, שזה לא עיסוק "כניסה" קלאסי כי הוא דורש תשתית ידע שמשיגים בתפקידים אחרים (איש מכירות/מכונאי/מנהל צי רכב וכו') ושלהצליח בו (כספית) זה לא פשוט בכלל אם עושים את "ישר" כי אתה קונה מוצר שהערך שלו יורד כל יום, והיות שאתה *חייב* לקנות מתחת למחיר השוק, אתה חייב לשכנע  את המוכר לעשות את זה. או להצליח למכור במחיר גבוה יחסית, או לקנות משהו שדורש עבודה ולתקן בזול.

או שאפשר כמובן לרמות.

• אהבתי 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תוכן חדש...