Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בנזין, קרוסאובר, סיני, רובוטי,

מי צריך את הדבר הזה כשיש לו באותו טווח מחירים 20 מתחרים מוכחים?

אם מישהו ירכוש, שיהיה לו בהצלחה

*לא מתייחס לציי רכב כמובן. זה כבר תלוי בדיל שישיגו

• אהבתי 2
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני 17 דקות, Night Driver כתב:

קצת מוגזם לקבוע מיותר על רכב שלא ראינו ולא נגענו בו.

יש שני יתרונות לחברות הסיניות שמגיעות לארץ:

- זמינות רכבים

- רכבים חשמלים שמראש פונים לקהל יעד שמוכן לאמץ דברים חדשים.

במקרה הזה יש רק את יתרון הזמינות, רוב רוכשי רכבי בנזין הם אנשים שמחפשים דברים בטוחים ואני בספק אם הם היו מוכנים לקבל רכב סיני עם צריכת דלק גרוע.

היוצא דופן היחיד הוא כמובן גירסת ה 8 מקומות שהתחרות שם הרבה יותר פשוטה (כי אני לא חושב שיש לו תחרות במחיר הזה)

טסלה 3 2022

פורסם
לפני 15 שעות, discoTD5 כתב:

לפי המצגות שהוצגו אתמול גם המנוע וגם תיבות ההילוכים הן מפיתוח עצמי של היצרן. 

תיבות ההילוכים הן של גטרג עם מצמדים רטובים.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם
לפני 3 דקות, zivk כתב:

זה לא המידע שנמסר בהשקה. 

להיפך, הם הדגישו והתגאו בפיתוח העצמי. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 6 שעות, אליהו שבת כתב:

בכל אופן כאן רשום שהתיבה גרמנית במקור של  חברת  https://www.group1chery.co.za/chery-tiggo-8-pro/  Getrag 

אחלה מידע! תודה. 

עכשיו אני בדילמה. זה טוב או רע?

אישית, אני יותר רגוע לגבי תיבת ההילוכים כשאני מבין שהמקור שלה הוא מחברה מתמחה עם נסיון. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 8 שעות, zivk כתב:

זה לא אותן תיבות ידועות לשמצה של פוקוס/מונדאו רובוטיות?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

רכב סיני, מנוע טורבו ותיבה רובוטית סיניים בייצור עצמי.

ללא מבחני בטיחות - וכל הטוב הזה עם אחריות של קרסו.

באיזה קונסטלציה השילוב הזה יעבוד ללא תמחור אגריסיבי אל מול המתחרים ?

• אהבתי 2
  • מצחיק 4
פורסם
לפני שעה, vadim6385 כתב:

זה לא אותן תיבות ידועות לשמצה של פוקוס/מונדאו רובוטיות?

אותה חברה כן, לא אותה תיבה מצמדים רטובים לעומת יבשים בפורד ורנו. עדיין שומר נפשו ירחק

פורסם

קצת מתפלא על הזילזול. לא מכיר את האוטו, אבל בתמחור שלו בהתחשב בגודלו, איבזורו ומיצובו אין לו כמעט מתחרים, אם בכלל, מדובר במחיר של מכונית משפחתית סטנדרטית היום, או סוזוקי קרוסאובר למשל, מכונית נחותה לכל דבר וענין לפחות לפי המפרט. ולגבי ההנעה, קצת מוקדם להספיד את הנעת הבנזין, בעובדה עדיין מרבית כלי הרכב שנמכרים כאן חולקים את ההנעה הזו  ( לא כולנו מצוידים בעמדת טעינה פרטית ) וגם חולקים צריכת דלק דומה. למצוא SUV בנזין עם צריכת דלק של מכונית מיני, הנורמה היום לדעת החברים, זו שאיפה לגיטימית ונורמלית, הצרה היא שהיא קצת באספמיה. 

• מעניין 1
פורסם (נערך)

אני גם לא מבין על מה כולם מרימים גבה בעניין הדלק, נכון שהמודעות היום גבוהה ואנשים מעדיפים רכבים חסכוניים אבל בשורה התחתונה אני נוהג על טוסון שצורך כ-1/9-10 והוא נמכר אצל היבואן כמו לחמניות חמות.

אז אני לא משווה את האמון שיש לצרכן ביונדאי לעומת יצרן סיני אבל פער של 15-20 אלף יכול לגשר על פער של אמון במותג, מה גם שלמקבלי רכב צמוד זה עוד כמה מאות שקלים במס ככה שאם הרכב מציע אבזור טוב, מנוע חזק וסהכ עונה לדרישות אין סיבה לעובד להעדיף סוזוקי קרוסאובר על צרי.

עריכה אחרונה על ידי daniel204

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

• תוכן חדש...