Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקר בגלגל...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני כנראה אחליף את הצמיג התקול ואקווה לטוב. :roll: אם זה שוב יתרחש, אני אעמיד את הרכב למכירה.
תנסה לחנות רחוק מהבית\כל פעם במקום אחר\לכסות את האוטו\ להחליף את האוטו\לפנצר לו בחזרה\לשלם למישהו שישבור לו את העצמות-כיוון שכנראה זו השפה שהעברינים האלה מבינים.
פורסם
fuck it!!!

קמתי היום בבוקר והצמיג הדנדש של Falken מפונצ'ר!!!

ללא ספק מישהו עוין עשה לי את זה... וגם את הקודם.

אני כל כך עצבני!

למה? למה?! סך הכל פאקינג יאריס משומשת, יש לי יגואר ליד הבית??

:|:shock::x :x

ומה המשטרה המסורסת שלנו כבר מסוגלת לעשות? *בוכה*

קודם כל תרגע.

קורה לעיתים שהצמיג לא יושב טוב על הג'אנט והאויר בורח במהלך הלילה.

גש חזרה לפנצ'מעכר שלך שיבדוק שהצמיג יושב כראוי והוונטיל תקין.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

עוד אתמול ניגשתי לתחנת הדלק הקרובה כדי למלא את הצמיג באוויר ומהר מאד מצאתי את מקום הפגיעה: בדיוק בחיבור שבין דופן הצמיג למדרס...:evil:

למזלי טענו בפאנצ'ריה שזה ניתן לתיקון כך שיצאתי עם נזק של 25 ש"ח, אבל עם עוגמת נפש גדולה הרבה יותר וצמיג בן פחות משבועיים שבקושי סיים את ההרצה שלו וכבר יש עליו תיקון. :x

:idea:
  • תוכן חדש...