Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב!

לאחר הרהורי חטא בנוגע לרכישת יונדאי קופה(97-98 ידנית) ,רציתי לשאול אתכם ידידיי בעלי הקופה בעבר,בהווה או סתם אם יצא לכם לשבת באחת,האם מרחב במושב באחורי הוא סביר יחסית ולא ממש צפוף?

נגיד אם שני אנשים/שלושה יוכלו לשבת שם בנוחות סבירה מבלי לזעוק איש איש לאלוהיו,ולהתגמש כמו שבקמא סוטרא אפילו לא ראו?

(נכון שזו לא ב.מ.וו סדרה 7,אבל יצא לי לשבת ב206CC מאחור והתענוג לא קסם,בלשון המעטה...)

במידה ואני אלך לכיוון אז רוב הזמן,לא יהיו יותר מאחד,שתיים באוטו,ואולי מדי פעם האוטו יהיה מלא כשיוצאים לאן שהוא, אבל בכל זאת זה חשוב לי שיהיה מקום מאחורה.....

פורסם

שלום רב !

היתה לי יונדאי קופה שנת 98 במשך שנתיים, 2 מאחורה זה נסבל 3 כבר מוגזם ולא מומלץ לנסיעות ארוכות מנסיון כמובן, וכמובן שלא יהיו גבוהים מדי כי הם יגיעו עד לתיקרה של הרכב ואם יהיו מקפצות בדרך "באמפים" הם יהיו מסכנים מאוד הם והגג של המכונית.

הרכב מומלץ ל-2 אנשים או אם כבר ל-4 אז שלא היו מעל 178 ס"מ כי אחרת הם לא יוכלו לשבת ברכב בנוחות .

מקווה שעזרתי לך.

תומר.

פורסם

היי. גם לי יש עבר עם יונדאי קופה.

ואני יכולה להעיד בתור בן אדם ממוצע בגודלו ואפילו פחות מממוצע,

החלק האחורי של הרכב צפוף למדיי.

ל-2 אנשים זה סביר , אבל ממש לא יותר מזה כי זה הופך לסבל.

בהצלחה...

• תוכן חדש...