Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גגון לרכב

bjlb
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

ברשותי XV עם פסי אורך.

להבנתי על מנת להרכיב גגון אני חייב להוסיף גשר, ורק עליו אפשר גגון.

אז לא הבנתי מה אני מפספס פה, אין לפסים האלו שום יתרון, לא ככה? הרי גם ברכבים ללא פסים אפשר להתקין גשר, בלאנסר שהייתה לי אפילו היו חורים בגג במיוחד בשביל זה.

דבר נוסף, האם הגשר מרעיש? כלומר במהירויות גבוהות הוא שורק? זה פוגע בתצרוכת הדלק?

ראיתי לדוגמה את זה:

גגון מגשר אלומיניום - 120 ס"מ | וואלה שופס (wallashops.co.il)

זה גשר טוב?

ליאור.

פורסם

אף פעם לא היה לי רכב בלי פסי אורך אז לא בטוח שאני יודע הכל, אבל להבנתי היתרון הוא שאתה יכול לשים גשר אוניברסלי ולא לחפש מותאם דגם, גם ההתקנה קלה יותר (אפשר אפילו להתקין ולפרק כל פעם שאתה רוצה לסחוב אם זה לא קורה הרבה) וגם יתרון שאתה יכול להתקין איפה שאתה רוצה ולא מוגבל לנקודה מסויימת.

הגשר משפיע קצת על רעש וצריכת דלק, ככל שאתה לוקח אותו יותר אחורה הוא פחות משפיע

פורסם

אתה יכול לקשור עליו ולא מבתוך הרכב ולכוון את הגשר באיזה כיוונים שאתה רוצה פתוח הרבה או קצת מבלי לשרוט את הרכב

לפני 17 שעות, bjlb כתב:

דבר נוסף, האם הגשר מרעיש? כלומר במהירויות גבוהות הוא שורק? זה פוגע בתצרוכת הדלק?

בכביש מהיר הוא שורק הרבה וכמובן שזה משפיע על הדלק

פורסם
לפני 6 שעות, bjlb כתב:

יש אפשרות לחבר גגון ישר על פסי האורך?

לפני 5 שעות, של כתב:

כן לזה הם נועדו

לפני כשעה, bjlb כתב:

כל גגון שקראתי הוא בחיבור על מוטות הרוחב.

אשמח לקישור לגדול על מוטות האורך.

פות"ש מכנה את הגגון הבסיסי 'גשר', את זה באמת מחברים על הפסי אורך, אבל 'גגון' הוא מתכוון לעריסה שמחברים מעל הגגון הבסיסי, את זה א"א לחבר לפסי אורך באופן ישיר.

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 20.10.2022 בשעה 12:32, bjlb כתב:

יש אפשרות לחבר גגון ישר על פסי האורך?

יש, אבל בדרכים מאולתרות.

אני לא מכיר עריסות שנתפסות מהצדדים על מוטות האורך, אלא רק על מוטות הרוחב (וכן, זה מעצבן. אז למה יש מוטות אורך?)

במידה ומצאת עריסה שיושבת בדיוק על מוטות האורך, אפשר להדק עם באנדים מתכת, או, כמו שבמקרה עשיתי הבוקר, לקדוח במוטות ובעריסה ולהבריג.

בסובארו xv חדש לא בטוח שהייתי עושה, זאת, בג'ימני ישן- כן 😁

בהצלחה

20221021_104358.jpg

• רעיון טוב! 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...