Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אנחנו שוקלים אולי לרכוש רכב חשמלי, אך אנחנו גרים בבניין רב-קומתי, ואין לנו מקום חנייה קבוע. (יש עשרות מקומות חנייה פומביים בכביש שמסביב לבניין). האם יש איזה הסדר רשמי לאפשר חנייה של רכבים חשמליים באזורים שבהם כולם חונים במקומות חנייה פומביים?

פורסם

אני לא חושב שיש "הסדר רשמי" כזה. האם יש עמדות טעינה ציבוריות קרוב לביתך או למקום העבודה?  אם לא, אני לא חושב שרכב חשמלי הוא אופציה טובה עבורך. (גם אם כן, אני לא בטוח - אבל אז יש שאלות נוספות כמו לדוגמא אורך הנסיעה שלכם ברוב הימים)

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

יש " מתקפת" חשמליות מסין חדשים לבקרים ותשתית לכולם אין. גם אלה שיש להם עמדה ליד ביתם הפרטי, אם זה לא רק הלוך חזור לעבודה, אלא נסיעה ארוכה לכ- 300 ק"מ, אז בעת הצורך, לא בטוח שתהיה עמדת טעינה ציבורית פנויה.

ראה קישור למאמר בנושא.

https://m.calcalist.co.il/Article.aspx?guid=hy7tlu00zj&utm_source=m.calcalist.co.il&utm_medium=Share&utm_term=hy7tlu00zj&utm_campaign=whatsapp

פורסם (נערך)

לא הבנתי האם מדובר בחניות שהם של כל הבנין, או שמדובר בחניה על הרחוב העירוני?

אם מדובר בחניה של הבנין, אז תנסה להגיע להסדר עם וועד הבית על הקצאת חניה עבורך / התקנת מס עמדות בחניון.

אם מדובר בחניה שזה על כביש עירוני אז אולי להתקין בעבודה.

אופציה נוספת זה, להתקשר לחברות שמפעילות עמדות טעינה ולהמליץ להם להתקין עמדות ברחוב...

להסביר להם שזה רחוב עם רכבים חשמליים ולקוחות שאין להם עמדות פרטיות וזה יצא משתלם..

אני מאמין בזה.

עריכה אחרונה על ידי המהיר הזהיר

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם
בתאריך 8.10.2022 בשעה 23:36, המהיר הזהיר כתב:

אם מדובר בחניה של הבנין, אז תנסה להגיע להסדר עם וועד הבית על הקצאת חניה עבורך / התקנת מס עמדות בחניון.

אופציה נוספת זה, להתקשר לחברות שמפעילות עמדות טעינה ולהמליץ להם להתקין עמדות ברחוב...

להסביר להם שזה רחוב עם רכבים חשמליים ולקוחות שאין להם עמדות פרטיות וזה יצא משתלם..

אני מאמין בזה.

זה לא אתה שמוכר רכב חשמלי בגלל שאין לך אפשרות לעמדת טעינה?

• מצחיק 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

היה שיקול וירד.

לא מצאתי רכב אחר שיתאים במחיר הזה.

מה שכן צריך להבין שבמובן מסויים רכב חשמלי עדיין בחיתוליו, ולכן צפויים קשיים, אבל יש הרבה דרכים להתגבר עליהם..

• מעניין 1

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם

אני מאמין בזה.

לא כל כך ברור הענין עם עמדות טעינה שיתקינו ברחוב. אחרי הכל מדובר בשטח ציבורי, כל אחד יכול לחנות, לא רק השכנים עם החשמל, מי יתקע לידך שכשתצטרך תהיה לך חניה זמינה עם מטען ? אני בדעה שמי שלא יכול לארגן לעצמו עמדת טעינה צמודה, עדיף שיוותר.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אני מאמין בזה.

אין שום אפשרות להתקין כיום עמדות טעינה של חברות פרטיות ברחוב ציבורי, בדיוק כמו שאין אפשרות להתקין שם עמדה פרטית של דייר (יש בעלי בתים חד-משפחתיים פרטיים שאין להם חניה במגרש הבית וחונים ברחוב בצמוד אליו, ומעבירים כבל מעמדת טעינה במגרש באויר עד הרכב. זה לא חוקי, אבל יש רשויות מקומיות שלא אוכפות בינתיים):
https://www.facebook.com/100021977386301/videos/312915873799791/

בעתיד בהחלט ייתכן שעיריות תחלטנה להקים עמדות כאלה בחניות רחוב, כפי שעושים במקומות רבים בחו״ל, אבל זה לא יהיה מוקצה לבעלי דירות מסויימות, ולכן אי אפשר יהיה לבנות על זה לטעינה יומיומית -- אם יש מספיק חניות כאלה, והנסועה נמוכה מספיק, זה עשוי לעבוד ע״י טעינה כל כמה ימים. אבל עוד חזון למועד -- אא״ט, לא ראיתי עמדה ציבורית כזו בארץ.
טעינה קבועה רק מעמדות ציבוריות תהיה יקרה למדי.

פורסם
לפני 7 דקות, PinkDolphin כתב:

שום אפשרות להתקין כיום עמדות טעינה של חברות פרטיות ברחוב ציבורי

ברור שאפשר, כל עוד החברה הפרטית זכתה במכרז והמחיר מפוקח עי העירייה. הנה אחת ברחוב ולא סתם ברחוב ברחובות :)

20211128_074402-768x576.jpg.9cd11f93c48ce2f7949b20b1ac986c42.jpg

וניתן גם לתת קנסות לרכבי בנזין שחונים בחניה לטעינה

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעה, Uri-G כתב:

ברור שאפשר, כל עוד החברה הפרטית זכתה במכרז והמחיר מפוקח עי העירייה. הנה אחת ברחוב ולא סתם ברחוב ברחובות

העמדות שלהם ברחובות עובדות יום ומושבתות שבוע-שבועיים בגלל בעיות תקשורת....ואין עם מי לדבר.

פורסם

ראיתי בהרבה מקומות עמדות של חברות פרטיות בחניות של העיריה,

זה דבר חוקי לחלוטין ויש מקומות שזה גם בהשתתפות של העיריה ואז זה נקרא עמדה מונציפיאלית או משהו כזה..

יש הרבה כאלו בירושלים

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם
לפני 37 דקות, Boltik כתב:

העמדות שלהם ברחובות עובדות יום ומושבתות שבוע-שבועיים בגלל בעיות תקשורת....ואין עם מי לדבר.

זה כבר סעיף שעיריות חייבות לשים במכרזים. זמני תגובה לתקלות וקנסות.

פורסם
לפני שעתיים, PinkDolphin כתב:

אין שום אפשרות להתקין כיום עמדות טעינה של חברות פרטיות ברחוב ציבורי

ברור שאפשר..

ראיתי בהרבה מקומות עמדות של חברות פרטיות בחניות של העיריה,

זה דבר חוקי לחלוטין ויש מקומות שזה גם בהשתתפות של העיריה ואז זה נקרא עמדה מונציפיאלית או משהו כזה..

יש הרבה כאלו בירושלים.

מה עוד שרוב העמדות האיטיות יחסית פנויות ולא עמוסות ואפשר להסתמך על זה גם ביומיום. מה שכן אולי מבחינת עלויות לא כ"כ ישתלם.

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

• תוכן חדש...