Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיון רכב עצלן citroen c1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אתחיל בזה שאני יודע שזה רכב שבאופן כללי הוא לא מהחזקים בשוק, מדובר בcitroen c1 2015  רכשתי אותו לפני כמה חודשים ובאופן כללי מרגיש לי שהוא קצת עצל באופן חריג מהמצופה ( עם כמה שאפשר לצפות ממנוע 1.0 ליטר) 

אבל החלטתי לנסות לחשוב מה יכול לגרום לעצלות המעט חריגה שמרגישה לי, כמובן האצות דיי איטיות סחיבה נתונה בספק בעליות ותגובה באופן כללי לדוושה מרגישה עצלה או איטית 

אז עברתי על כל הטיפולים שמפורטים לרכב ונראה שאכן הוא עבר טיפולים בזמן תמיד לפי הספר אך מספר דברים נראו לי חסרים. 

-לא נראה שמעולם הוחלף לו פילטר דלק מה שיכול להצביע על העצלות הזה 

בנוסף לזה נראה שפומפם לו טוב טוב תוספי דלק לאורך כל הטיפולים אולי מלהמנע מלהחליף את הפילטר, ועוד יותר על זה נראה שבאחד הטיפולים נרשם שצריך לחזור על הטיפול כי הוא נכשל על זיהום אוויר, מה שרק מחזק לי את התחושה שהפילטר כבר מלוכלך מאוד

-בנוסף מעולם לא הוחלף שמן גיר( אני יודע שלפעמים מצהירים שהם. Lifetime  אבל לרכב כבר יש 120k. 

ודבר שלישי ואחרון חשבתי על ניקוי מצערת שגם לא נראה לפי הספר שאי פעם נוקה

מה אתם אומרים לדעתכם בנוסף או על מה שפירטתי משהו פה נראה מוזר או חשוד? עלי ללכת להחליף משהו מזה? 

ואם יש משהו שהוא יחסית פשוט מהדברים שאני יכול לעשות לבד אני יותר מאשמח, כן החלפתי ברכבי עבר שמנים בסיסיים פילטרי שמן מצתים וכדומה אז אם לחלקם מדובר בהליך פשוט אשמח לעשות לבד. 

קיצר תודה על הגעתם עד לכאן! ואשמח לשמוע את דעתכם! 

עריכה אחרונה על ידי Romzop
פורסם

אתה משווה את הביצועים של הרכב שלך לc1 אחרת? או זה בכללי מרגיש לך עצל?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

אמא שלי קבלה רכב חלופי קיה פיקנטו 1.0. 

נותנים גז(או פול גז,אין הבדל)בכל הילוך והרכב פשוט לא זז חוץ מהילוך ראשון/התחלה של שני והרכב היה בן שנה. 

ככה זה הרכבים האלה עם הקגמ מומנט הזה.זה הספק/מומנט שיש היום בטוסטוסים.... 

זה הרכב. 

המיני היחידה שמספקת(יחסית)זה השברולט ספארק ה1.4.

אין קשר לשמן גיר,וגם לא למשאבת דלק/מצערת אם אין תופעיות לוואי.

זה רכב עירוני שנועד לחסכון בקנייה ודלק. 

עריכה אחרונה על ידי Ido12
פורסם

כל הדברים שציינת אמורים לשרוד יפה מאוד בזמן שהרכב שלך חי על הכביש, ולא אמורים להשפיע על הביצועים

ברמה שתכתוב על זה פוסט בקארספורום. במילים אחרות - אם חסר לך כוח, אין ממש מה לעשות. מדובר ברכב "עיר"

מהזבל של הזבל שמיוצר ע"י יצרן לא מרגש. אין ממש מה לצפות - You get what you pay for ידידי. תחליף רכב.

• רעיון טוב! 1

2016 BMW M235i.

פורסם

רכב עצלן ? תזמין את ההורים שלו לשיחה 🙂

כמו שרשמו קודם - תשווה עם רכב זהה אחר. ייתכן שהציפיות שלך לגבי ביצועי הרכב היו מוגזמות, אבל זה דבר שצריכים לבדוק לפני רכישה.

לעניין הריגוש - כ"א מתרגש לפי מה שהוא מרגיש. אחד מתרגש מהרכב עצמו. שני מתרגש מהתקלות / חשבון שמגיש לו המוסך 😉

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)

כשאנשים מספרים לי שאוטו חלש להם מדי אני דבר ראשון מוודא שהם לא מהאלה שחושבים שאסור לעלות מעל ל3000 סל"ד? תמשוך הילוכים עד 5 אם אתה בעליה וצריך כוח. 

זה ידני או רובוטי? 

אם באמת יש תקלה, וזה שהעלת נקודה שהצליחו כבר להכשל על זיהום אוויר מעלה חשש שבאמת יש משהו, יהיה מאוד מסובך עד בלתי אפשרי לאבחן אותה ככה בלי הרבה ידע וכלים מקצועיים שגם מוסכים לא יתנו. 

מנורת תקלה לא דולקת נכון? כי אם כן אז הבעיה רשומה שמה בobd ולא צריך לנחש וזה יקל מאוד מאוד על האבחון.

סיכוי שפילטר דלק חדש ישנה כוח נראה לי לא גבוהה. וניקחי בית מצערת רק פתח לצרות לא יתן לך כלום.

עריכה אחרונה על ידי liorwohl

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
בתאריך 22.9.2022 בשעה 21:57, Jack457 כתב:

😮

למה כל פעם שאומרים משהו על מותג מסוים יבוא מישהו ו"יגן" עליו? כן, C1 זה זבל של רכב, ולא הייתי ממליץ עליו לאף אחד מהמכרים, חברים או משפחה שלי.

זה שסיטרואן ייצרו בעבר רכבים אקזוטים זה יפה (בערך כמו כל יצרן). אבל מה זה קשור?

2016 BMW M235i.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה תלוי לאיזה רכב הוא משווה את הביצועים.

אין ספק שזה יכול להגיע לכל מקום בארץ, רק בהשוואה למה? 

יש גם אנשים שלא יודעים לנהוג ברכב ידני ופוחדים לרדת להילוך 3,2 בעליות של י-ם אז הם חושבים שהרכב לא סוחב. 

לפני 48 דקות, Fraysa כתב:

כן, C1 זה זבל של רכב, ולא הייתי ממליץ עליו לאף אחד מהמכרים, חברים או משפחה שלי.

על מה היית ממליץ למי שצריך רכב עירוני זול אמין וחסכוני? יש משהו שהוא לא "זבל" בקטגוריה הזאת?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 8 דקות, SlowRide כתב:

על מה היית ממליץ למי שצריך רכב עירוני זול אמין וחסכוני? יש משהו שהוא לא "זבל" בקטגוריה הזאת?

לצערי הכל "זבל" בקטגוריה הזאת. אולי שווה לעלות קטגוריה מעל.

2016 BMW M235i.

פורסם

יש לא מעט אנשים שרכבים כאלו עונים על הצרכים שלהם.

אתה לא מבין זאת, אבל מי שמחפש יודע למה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...