Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב מרעיש בהנעה ומדי פעם תוך כדי נסיעה. הלכתי למוסך מאזדה ושם אבחנו שהרעש מגיע מהמדחס של המזגן. החלפה שלו בחדש חליפי תעלה 2500₪. זה מחיר מטורף עבורי. זה המחיר הריאלי ? יש המלצה לטיפול פחות יקר מזה ? במקום אחר ?

תודה רבה

פורסם

אני לא יודע מה בדיוק הבעיה במדחס אצלך, אבל נשמע שעיקר הבעיה היא ברעש, אם באמת זו הבעיה
אני בטוח שיש כאלה שידעו לפתור את זה מבלי להחליף את המדחס.
יש אפשרות גם לשפץ את המדחס הקיים, אני בטוח שהמחיר יהיה זול יותר.
יש אפשרות לקנות מדחס מפירוק שיכול להיות מצויין.
2500 נשמע באמת הרבה כסף, לדעתי קודם תנסה את האפשרויות האחרות
גש למזגניסט טוב באיזור שלך שיתן חוות דעת נוספת.

פורסם
לפני 24 דקות, boli19 כתב:

אני לא יודע מה בדיוק הבעיה במדחס אצלך, אבל נשמע שעיקר הבעיה היא ברעש, אם באמת זו הבעיה
אני בטוח שיש כאלה שידעו לפתור את זה מבלי להחליף את המדחס.
יש אפשרות גם לשפץ את המדחס הקיים, אני בטוח שהמחיר יהיה זול יותר.
יש אפשרות לקנות מדחס מפירוק שיכול להיות מצויין.
2500 נשמע באמת הרבה כסף, לדעתי קודם תנסה את האפשרויות האחרות
גש למזגניסט טוב באיזור שלך שיתן חוות דעת נוספת.

זה מה שאני אעשה. יש לך המלצות על אחד טוב באזור פתח תקוה, הוד השרון ?

פורסם

תנסה לנקות את לוחית הזיהוי של המדחס ואז לצלם אותה עם מצלמת נחש.

כשיהיה לך שם היצרן והמק"ט שלו תוכל להזמין אחד חדש מחו"ל.

מדחס חדש לBMW שלי תוצרת Denso כולל מייבש (לא ממותג) חדש, משלוח בלדרות ומיסים עלה לי 1250 ש"ח.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אז זהו שלא ... המצמד באמת היה שרוף, אבל עכשיו המדחס לא נכנס בכלל לפעולה. הוא עבד יפה אחרי התיקון, אבל בערב , אחרי שכיביתי את המתג של המזגן, הוא לא נדלק יותר (הנורה נדלקת אבל המדחס לא נכנס לעבודה, יוצא רק אוויר)

זו בעיה חדשה ?

פורסם (נערך)

אולי השרשור הבא יעזור לך, מציע לך לעבור על התשובות של @מרק10 ו- @ninyo  (יכול להיות שקיימת בעיה בכוון המרווחים כפי שציינו בשרשורים):

שרשור מעניין נוסף:

.

עריכה אחרונה על ידי innvision
  • תוכן חדש...