Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ירדתי לרכב ושמתי לו את התוסף על כמעט יותר מחצי טנק עד התדלוק בתחנה הקרובה לבית, הרכב יסע מחר נסיעה ארוכה, השאלה היא האם בזמן הלילה החומר ממיס לכלוך במיכל הדלק ויציף לי הכל למזקרים? 😲

• מצחיק 1

פורסם
לפני 42 דקות, adi89 כתב:

לא, וגם מי אמר שיש לכלוף במיכל הדלק?

משקעים יושבים בתחתית המיכל, אני למשל ברבע טנק כבר מתדלק כדי להימנע מבעיות עתידיות

פורסם
לפני 6 שעות, CRuzer669 כתב:

משקעים יושבים בתחתית המיכל, אני למשל ברבע טנק כבר מתדלק כדי להימנע מבעיות עתידיות

אין קשר , המשאבה תמיד שואבת מתחתית המיכל , ולא נתקלתי במשאבה דלק שהלכה עקב לכלוך .

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

פורסם
לפני 20 שעות, CRuzer669 כתב:

כמו שרשמו מעליי, בנוסף, למשאבות דלק בתחנות יש פליטר ממש כמו פילטר שמן, רק גדול ולדלק והוא עוד שלב סינון גם אם היה משהוא בדלק

פורסם (נערך)

אני ניסתי שלל תוספים, זה פועל רגעית, אחרי מיכל חדש זה חוזר לקדמותו, גם ניסתי כמה בפעם אחת בייחד, גם ניסתי 98 כמה פעמים, אחרי מילוי אחד הכל חוזר לקדמותו אם כי בראש כאילו הכל יותר נקי אחרי... פעם גם קניתי מאמזון גלון שלם של תוסף שמוכרים בבקבוקים קטנים (משהו כמו 10 תוספים בבקבוק 1 ענק) ושמתי הכל במכה אחת, זה עבד כן, גם רגעי, הרגשתי וואו כאילו אחרי זה הכל נקי לחלוטין כל מערכת הדלק כולל הסעפת והמצערת והמזרקים, אבל נראה לי שהכל בראש מוזר שאני גם ממשיך לעשות את זה עדיין. מעניין.

עריכה אחרונה על ידי m&t
  • מעניין 1
  • תוכן חדש...