Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקראת יום הולדתי המתקרב אני שוקל סוף סוף לממש חלום ולעשות יום כיף עם רכב מירוצים, רצוי על מסלול, בסגנון "נהג מירוצים ליום אחד" כזה, עם מדריך והכל.

שיקולים:

1. אני רוצה ליהנות. ז"א לא קורס של נהיגה מתקדמת או משהו שישמש אותי בהכרח ליומיום בעתיד (מבין שזה מומלץ בלי קשר), אלא לחוות חוויה טובה ומרגשת.

2. עד כמה קריטי רכב עם הנעה אחורית לחוויה? מודה שמעולם לא נהגתי בכזה, אבל זה נשמע לי הרבה יותר מעניין, לא? וגם עד כמה עוצמת הרכב קריטית לחווייה? ראיתי שבין הרכבים הנפוצים ב"קורסים" האלה זה פיג'ו 208 GTI (הנעה קדמית...) וסובארי BRZ (אטמוספרית ולא חזקה יחסית לרכב ספורט). בכללי, עד כמה חשיבות יש לרכב שנוהגים בו לעומת איכות המדריך?

3. אני כנראה מעדיף שאישתי תתלווה אליי (בכל זאת, יום הולדת שלי, לא רוצה להשאיר אותה לבד בבית), אבל אין לה רשיון נהיגה והיא בהריון מתקדם, אז אני מניח שלהיות ברכב איתי היא לא תוכל. יהיה לה מה לעשות שם? יהיה לה אפילו חדר המתנה ממוזג להשתעמם בו בזמן שאני שורף את המסלול?

4. מחיר סביר שלא יקרע את הכיס זה גם חשוב. צריך לחסוך כל שקל בשביל התינוקת המתקרבת.

5. אני נהג וותיק יחסית עם רשיון נהיגה 14 שנה, רובן נהגתי על רכב ידני, וכמובן על המסלול מעדיף לנהוג על ידני.

לאור כל השיקולים הנ"ל, יש לכם משהו טוב להמליץ לי?

פורסם

1+2+5 = https://www.prodrive.co.il/category/נהג-מרוצים-ליום-אחד

אתה לא צריך הנעה אחורית, אתה לא צריך רכב חזק. מספיק אחיזה + הרבה פאן. גם ככה המסלולים ברובם קצרים וזה ירגיש לך הרבה יותר מהר ממה שזה באמת.

יותר זול יהיה לך ה"משתלמת"

https://www.drivelogic.co.il/racingdriver

3+4 = שעתיים בהרי ירושלים כשאשתך מחכה בארומה על כביש 38 

עכשיו תבחר :)

פורסם

השנה אשתי הפתיעה אותי ולקחה אותי ליום כזה ליד באר שבע, נהגתי ב-brz שזו חוויה שונה מרכב רגיל, מאוד רועשת, אתה ממש על הרצפה, אחיזה מעולה, אטמוספרית אמנם, אבל חזקה וכיף למשוך הילוכים.

ברכב אתה נוהג, ולידך מדריך. עושים סיבוב או שניים תחת הדרכה, ואז הוא עובר למצב הערות קלות מדי פעם ושם אתה נהנה יותר.

עצה שלי, קח הפסקות מתי שהוא מציע.

אצלנו בשני הסיבובים האחרונים המדריך נהג(פעם איתי ופעם עם אשתי), ללא בקרות ואז אתה מגלה כמה אתה עגלה לעומתו.

המחיר לא זול, סביבות 2000₪(אשתי שואלת על המחיר רק אחרי שהיא נותנת פרטי אשראי ;) )

האם זה שווה את זה? אפשר להגיד שכן, אבל זה נגמר מהר מאוד ואתה חוזר על אותו מסלול פעם אחרי פעם.

• תוכן חדש...