Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה יאריס 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,
עזרה לחבר שלי,
לאחיו יש טיוטה יאריס שנת 2010, הוא התחדש ברכב חדש ויש לי אפשרות לקחת את הרכב הזה ב 7000 ש"ח.
הבעיה: הרכב אוכל שמן ונדרש למלא 4 ליטר בחודש (פעם בשבועיים כחצי בקבוק) 
הוא חיפש נזילה והלך למוסך ולא זיהו נזילה.
מעבר לזה הרכב והאח אמינים :)
מה דעתכם הסיבה לזליגת השמן, והאם שווה לקנות את הרכב במצב הזה?
תודה

פורסם

אם אין נזילה, הבעיה יכולה להיות פשוטה כמו גומיות שסתומים יבשות ויכולה להיות חמורה ולהגיע למצב של החלפת מנוע בגלל טבעות בוכנה שחוקות שגורמות לאכילת שמן בלאי טבעי 

אם הבעיה אינה בגומיות (הרכב מעשן במצבים מסויימים בעיקר בהתנעה קרה) ,צריך לבצע בדיקת לחץ הפוך למנוע/או בדיקה עם שעון קומפרסיה -ואז ניתן לדעת היכן אתה נמצא..

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לפני 18 שעות, רועי12 כתב:

הרכב אוכל שמן ונדרש למלא 4 ליטר בחודש (פעם בשבועיים כחצי בקבוק) 

אם זה על נסיעה ממוצעת של כ 1000 ק"מ בחודש, זה משהו קיצוני מאוד. בנוסף מדובר בגיר רובוטי לא חלק ולא נעים, מציע לעזוב את הרכב הזה. 

פורסם

זו לא מציאה כמו שאתה חושב - כמו שאמרו כאן, יש סיכוי שזו צריכת שמן קיצונית.

העבודה שזו יאריס רובוטית רק מורידה מהאטרקטיביות.

ב-10,000 שקלים תקנה לך רנו פלואנס 1.6 ליטר, סוס עבודה. אין הרבה דגמים אחרים מומלצים בתקציב הזה.

• תוכן חדש...