Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני עכשיו עם גולייטה 2014 שברשותי כשנתיים וחצי ואני מחפש לשנות טיפה בעיקר בתחום ההספק ופוטנציאל שיפור, עיקר השימוש שלי יהיה בסופי שבוע ומידיי פעם לעבודה.

חשבתי על ללכת לכיוון הAudi TT MK1 בגלל בעיקר נוסטלגיה של הילדות והיעדר אופציות בטווח המחירים.

עוד כיוון שחקרתי היה Megane RS שנתונים 2013-14 אך גם שם אין מבחר גדול. 

אשמח לחוות דעת על שני סוגי הרכב אך גם להצעות נוספות.

עריכה אחרונה על ידי Mehnaitor
פורסם

מה אתה מחפש שיהיה ברכב?

כמה שיותר כ"ס או שחשוב גם התנהגות וכדומה?

פוטנציאל שיפור כדי שיהיה הרבה כוח (ואם כן אפשר למצוא רכב חזק כסטוק), או סתם כי בא לך להתעסק בזה?

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם
לפני 28 דקות, Froyne כתב:

מה אתה מחפש שיהיה ברכב?

כמה שיותר כ"ס או שחשוב גם התנהגות וכדומה?

פוטנציאל שיפור כדי שיהיה הרבה כוח (ואם כן אפשר למצוא רכב חזק כסטוק), או סתם כי בא לך להתעסק בזה?

גם ההתנהגות חשובה לא פחות מהכוח, רכב חזק שאפשרי יהיה לשפר התנהגות זו גם אפשרות 

פורסם

המגאן מדהימה.

חזקה ומתנהגת.

לא בטוח לגבי האאודי, אבל זה נשמע לי יותר כמו פרויקט בשביל תחביב ופחות רכב לתקוף איתו מסלול.

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם
לפני 15 דקות, Froyne כתב:

המגאן מדהימה.

חזקה ומתנהגת.

לא בטוח לגבי האאודי, אבל זה נשמע לי יותר כמו פרויקט בשביל תחביב ופחות רכב לתקוף איתו מסלול.

יש אחת ספציפית שאני מסתכל עלייה מושקעת מאוד בים כסף, השאלה האם אתה משווה בינם האם האודי עדיפה או לחכות למגאן שמורה

פורסם

אישית, לא רואה במה האאודי עדיפה (אולי חוץ מלוק שנוי במחלוקת).

אם אני הייתי מתלבט בין שניהם הייתי מעדיף את המגאן, אם כי ממה שראיתי המחיר של האאודי הרבה יותר זול כך שההשוואה אינה ממש ישירה.

חשבת על ספורטיבית אמיתית? מיאטה?

פחות חזקה, אבל בליגה אחרת מבחינת התנהגות ופאן + בונוס של גג נפתח, מה שמוסיף לפאן...

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם
לפני שעה, Froyne כתב:

אישית, לא רואה במה האאודי עדיפה (אולי חוץ מלוק שנוי במחלוקת).

אם אני הייתי מתלבט בין שניהם הייתי מעדיף את המגאן, אם כי ממה שראיתי המחיר של האאודי הרבה יותר זול כך שההשוואה אינה ממש ישירה.

חשבת על ספורטיבית אמיתית? מיאטה?

פחות חזקה, אבל בליגה אחרת מבחינת התנהגות ופאן + בונוס של גג נפתח, מה שמוסיף לפאן...

1. זה לא ממש השוואה ישירה כי עם ״העודף״ יש אפשרות לשפר את האודי 

2.תאמת שלא חשבתי על מיאטה אך אני אבדוק גם את האופציה הזאת.

• תוכן חדש...