Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חלק מהם אני מצליח לחסום, חלק לא.
כלומר - אין בככל גישה "להיכנס" למספר ולבצע עליו מניפולציות, כמו למשל חסימה.
כיצד זה קורה?
והאם יש מה לעשות בכדי לעקוף את זה?

פורסם
לפני שעה, ירחמיאל כתב:

חלק מהם אני מצליח לחסום, חלק לא.
כלומר - אין בככל גישה "להיכנס" למספר ולבצע עליו מניפולציות, כמו למשל חסימה.

אם זה מכשיר אנדרואיד, תתקין google messages, היא צריכה לתת לך את האפשרות הזאת, לחסום לפי שם.

לפני שעה, ירחמיאל כתב:

כיצד זה קורה?

כששולחים sms, אז כמו במייל, יש את האפשרות לא לשלוח את המספר טלפון שלך, לא מכיר את הדקויות של איך זה עובד.

אבל אתה מוזמן לקרוא כאן:

https://computer.howstuffworks.com/e-mail-messaging/sms.htm

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חסימת SMS לניידים, היא לא אופציה במכשיר הקצה לצערנו. החסימות הן באחריות המפעיל כחלק ממערכת למניעה הונאות.

המספר המוצג לך ב SMS זבל בדרך כלל אינו המספר האמיתי של השולח, במיוחד אם זה נשלח דרך שרות ממוחשב (שלא כמו המערכת שנתפסה אצל מפיץ הקנביס).

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

ב-Truecaller יש פילטר אוטומטי של ספאמרים. זה עובד בערך 90% מהזמן, וב-10% הנותרים יש לך את האפשרות של לתייג שולח כספאם, ולא תקבל ממנו הודעות יותר.

• אהבתי 1

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

פורסם

איך זה עובד כשהמספר הוא תוצר של spoofing ? 

• מעניין 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אני לראשונה התקנתי Truecaller כי המספר שלי הגיע איכשהו לחייגן אוטומטי של חברת הונאות כלשהי, וקיבלתי כל הזמן שיחות מקידומות של חו"ל. מאז שה-Truecaller הותקן, הבעיה נפתרה.

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

פורסם (נערך)

תוריד messeges של גוגל.

מאז שאני איתו לא השתברבב לי ספאם אחד.

מדי פעם אני בודק שsms אמיתיים לא נכנסו. קרה פעמים בודדות.

ואם זה אפשרי - גם את החייגן של גוגל, הם אלופים בזיהוי וחסימת ספאם

עריכה אחרונה על ידי aviaviavi
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעה, Trilandian כתב:

אני לראשונה התקנתי Truecaller כי המספר שלי הגיע איכשהו לחייגן אוטומטי של חברת הונאות כלשהי, וקיבלתי כל הזמן שיחות מקידומות של חו"ל. מאז שה-Truecaller הותקן, הבעיה נפתרה.

הtruecaller, מרוב שהוא מפוצץ פרסומות, לא שמיש בעליל.

וגם לך תדע למי הם מוכרים את המידע שלך. אני איכשהו מעדיף את גוגל בקטע הזה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אצלי google messages עובד נהדר וגם יודע לזהות ספאמים לבד.

true caller בעייתי בלשון המעטה. כל אחד שמתקין אותו למעשה פוגע בפרטיות של כל החברים ואנשי הקשר שלו.

פורסם

@ירחמיאל

תתקין “המסננת״ מחנות האפליקציות

כמות הספאם שלי ירדה ב95%
פעם ב x להכנס ולבדוק את ההודעות שנכנסו לתיקית הספאם בכדי שלא תפספס משהו חשוב

You are welcome 

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

מאז ש MIUI או גוגל לא מאפשרים חסימת SMS לפי מילות מפתח, אני משתמש באפליקציה הזו

Calls Blacklist - Call Blocker

פעם ביום מציץ בתיבת הספאם. כמעט ואין פיספוסים.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תוכן חדש...