Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מחפש המלצה לרביעיית צמיגים לסובארו אימפרזה 2006 (185/70 R14).

הרכב לא נוסע הרבה בכלל (פחות מ-10K ק"מ בשנה) ולכן פחות חשוב עמידות לשחיקה ויותר עמידות כנגד חום והתייבשות עם הזמן, וכמובן בטיחות מעל הכל.

מחיפוש בהשוואות צמיגים ראיתי כמה אופציות שנראות לי, אשמח לשמוע את דעתכם מה כדאי וגם אם בכלל כדאי משהו אחר מהרשימה:

1) FALKEN 310 - מעניין שמופיע באתרים בארץ שיש את המידה הזו של הסדרה הזו אבל באתר של היצרן אין את המידה האמורה בדגם הזה אלא רק בדגם SN110 - האם זו סיבה לחשש?

2) KLEBER DYNAXER HP4

3) מישלין ENERGY SAVER

יש גם מקסיס ואוטסו ומה לא..

בקיצור אשמח לדעת מה הכי כדאי, ו/או מה אני צריך לדעת/לבדוק כהמטרה היא לרכוש מה שהכי טוב מבחינת איכות הצמיגים ביחס עלות/תועלת.

תודה!

פורסם

שלום,

SN110 זה דגם יחסית חדש. מביקורות בחול וניסיון של חבר עם סט צמיגים כאלה על יונדאי I25, הם בסדר.

על כל צמיג רשום היכן הוא מיוצר. בדרך כלל פאלקן מיוצרים בטורקיה , טייוואן או תאילנד. לא משנה במקרה שלך.  מקסיס לרכב פרטי פחות מומלצים ( יש להם דגמים טובים יחסית לרכבי שטח ).

Ohtsu זה גם מותג של Falken. סבירים לגמרי.

Kleber HP4 או Michelin Energy saver  יהיו מצוינים.  אבל מניסיון מישלין מתייבשים יחסית מהר. הם משתלמים מאוד למי שנוסע המון,  כי השחיקה שלהם איטית מאוד. אבל זה לא המקרה שלך.

באותו המחיר של פאלקן SN110 הייתי מעדיף את Kleber.

על מישלין חבל לשלם תוספת תשלום במקרה שלך.

עוד דגם מעולה Goodyear Effigrip Compact. 

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה רבה על התגובה.

1) מדובר בדגם ZE310 ולא החדש יותר.

2) לפי מה שראיתי הקלבר מדורג B באחיזה ברטוב ו-D בצריכת דלק לעומת A ו-C בהתאמה בפאלקן - האם עדיין עדיף את הקלבר באותה רמת מחיר? (את הפאלקן מצאתי במחיר של 1088 לרביעייה כולל הרכבה ואיזון, את הקלבר אני צריך עדיין לבדוק)

3) לגבי ה-Goodyear, מבחינת הדירוג האירופאי הוא גם B באחיזה ברטוב לעומת A בפאלקן, האם זה משנה באמת? הם עדיפים מהקלבר והפאלקן? מבחינת מחיר אני עדיין צריך לבדוק אבל מהתרשמות ראשונית הם קצת יותר יקרים, למרות שאם הם יותר טובים אני חושב שכדאי להשקיע עוד 100-200 ש"ח לכמה שנים בשביל צמיג יותר איכותי.

פורסם (נערך)

אני פחות מתייחס לאותיות של מספרי דירוג ויותר למבחנים וחוות דעת.

Googyear Effigrip perfomance, כל עוד לא מיוצר בטורקיה,  לדעתי האופציה המובילה ( בלי שלוקחים בחשבון את עניין המחירים).

אני לא חושב ש kleber עדיפים על פאלקן ze310 באותו המחיר. לדגם הזה של פאלקן חוות דעת מעולות והוא יוצא עם דירוגים גבוהים במבחנים השוואתיים של צמיגים באירופה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

תודה רבה, עזרת לי מאוד!

סתם שאלה לידע כללי - למה בצמיגי פאלקן לא משנה היכן הם מיוצרים אבל ב-Goodyear אם הם בטורקיה אז לא כדאי?

עריכה אחרונה על ידי gifnooky
פורסם

בחלק מהמידות ב Goodyear Efficient Grip בייצור הטורקי היו מדבקות עם מדדים פחות טובים , משתמשים דיווחו על אחיזה פחות טובה ורעש מוגבר ביחס לייצור הגרמני.

היתה אפילו תקופה שבאתר tires4u הדגם הטורקי היה נפרד וזול יותר.

באתר היבואן גודייר ( ITire) מציינים ייצור גרמני. 

• תוכן חדש...