Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם. 

מדובר ברעשים שדומים לרעשי רוח, כאילו משהו מתנפנף, או משהו מתנדנד. 

זה קורה רק בסיבוב ההגה ימינה, בפניות חדות, ובמהירות מעל 30-40 קמ"ש. 

הוחלפו ציריות בעצת המוסך (!!!) אך הרעש לא נפסק. (כמובן שאני צריך להמשיך את ההתקשרות שלי עם המוסך, על זה שזה לא תוקן, שזאת כבר שאלה אחרת, איך להתנהל מולו...) 

תודה לכולם. 

פורסם (נערך)

לחץ אוויר תקין? כיוון פרונט תקין? צמיגים זהים מיצרן טוב? צמיגים במצב טוב?

לא ברור מה הקשר לציריות היו רעידות?

עריכה אחרונה על ידי ABSULUTT
פורסם

לחץ תקין, צמיגים פשוטים אמנם אבל במצב די טוב. לא היו רעידות, אבל נסענו יחד במגרש חניה, שמענו את הרעש שפשוף הזה בנסיעה ימינה על 30-40 קמ"ש והוא אמר לי שזה כנראה זה. שהרים את האוטו היה חופש בציריות ונזילות בגומיות. נטיתי להאמין. כיוון פרונט לא ידוע שנעשה בזמן האחרון. אני פשוט לא יודע אם להתחיל לנסות דברים חדשים כאלו ולשלם ביוקר חחחח. 

פורסם (נערך)

היה לי חבר שהיו לו רעשים מהגלגל, ובסוף התברר שבורג אחד בגלגל היה רופף, וכשהיה לחץ על הצמיג (הגיוני שבסיבוב) נהיה רעשים.

אבל זה רעש קצת יותר מתכתי, ולא יודע אם זה הרעש שקיים אצלך, אבל שווה בדיקה...

עריכה אחרונה על ידי Nissim_
פורסם

זורק רעיון...... 

אולי צלחות בלימה לא הכי ישרות, ואם הרפידות יושבות בשקע שבמרכזן ייתכן חיכוך הרפידות בקצוות הדיסקים. 

שומעים את החיכוך בסיבוב או אפילו לפעמים שההגה ישר. 

אך אולי כדאי קודם לבדוק ניקוז אויר מהמערכת. 

פורסם

תודה רבה לכולם על העזרה, באמת אנסה לבדוק זאת עם המוסך מחר שאבקר אצלו שוב. באשר לשאלה האחרונה, שמתי לב שלעיתים רחוקות (קרה פעם פעמיים) זה נשמע שההגה ישר, במהירות גבוהה, בעליה. (אולי יש משב רוח או זווית כלשהי בעליה).

פורסם

עדכון. הייתי במוסך בבוקר, נסעתי עם הבחור מהדיאגנוסטיקה, שמענו את הרעשים. הוא החליף את הגלגלים האחוריים לקדימה, ועדיין נשמע רעש. הציע כיוון פרונט. יש הגיון בזה? 

פורסם

כן. בדקו את הכל, הבטנה ואם יש שהו מפריע לגלגל (גם אני בדקתי את זה מיד). 

אגב, יש משהו שאפשר לעשות בקשר לטעות באבחנה שלו? אמנם אני נוטה להאמין שאולי בציריות היו בלויות, אבל ההחלפה לא גרמה לרעש להעלם. ועכשיו, הוא מצביע על כיוון פרונט, שאין אצלם, ככה שזה משהו שאני צריך לעשות בזמני ומכספי. 

מה עושים במצבים כאלו? 

תודה 

• תוכן חדש...