Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נקודות ג'ינגיות - מה עושים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

הי לכולם 

יש לי על הרכב נקודות גינגיות בכמה איזורים ואשמח לייעוץ

אני מבין שפלסטלינה תוריד את זה השאלה שלי שראיתי פה מחיפוש שצריך לשים גם אוטם צבע

איך אני יודע באיזה אוטם צבע להתשמש ואיך?, חברה וסוג?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אהלן עופר, לגבי הורדת הנמשים בהחלט צדקת שעושים את זה בעזרת פלסטלינה, שים לב שיש כמה סוגי פלסטלינות , לחלקם צריך לעשות פוליש על הרכב לאחר השימוש בפלסטלינה.

ממליץ לך על ציפוי ננו לרכב שיתן לך הגנה מפני הנמשים וגם לשלשת ציפורים ומזהמים שונים אחרים.

אם תרצה עזרה או קניית חומרים לביצוע העבודה ב-DIY תפנה אלי בשמחה.

טל צמח

Studio car.ma רמת החייל.

דיטיילינג וציפויי הגנה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 3.5.2022 בשעה 20:26, Krip כתב:

מגבת פלסטלינה תעשה לך אחלה עבודה.

לגבי אוטם צבע, כל חברה גדולה כמו gyeon/ carpro ועוד המון חברות מוכרות אוטם צבע

לא ידעתי שקיים דבר כזה מגבת פלסטלינה...

תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 21 שעות, ofer3212 כתב:

לא ידעתי שקיים דבר כזה מגבת פלסטלינה...

תודה!

יש מגבת וגם כפפה

אני הזמנתי את זאת

https://he.aliexpress.com/item/32679263307.html?spm=a2g0o.order_list.0.0.35b3586aZuozdZ&gatewayAdapt=glo2isr

אם פלסטלינה רגילה אתה מקבל את התוצאות הכי טובות אבל גם עם מגבת וכפפה אפשר לקבל תוצאות טובות בפחות זמן של עבודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 6.5.2022 בשעה 11:29, Krip כתב:

יש מגבת וגם כפפה

אני הזמנתי את זאת

https://he.aliexpress.com/item/32679263307.html?spm=a2g0o.order_list.0.0.35b3586aZuozdZ&gatewayAdapt=glo2isr

אם פלסטלינה רגילה אתה מקבל את התוצאות הכי טובות אבל גם עם מגבת וכפפה אפשר לקבל תוצאות טובות בפחות זמן של עבודה

אם יש אפשרות להקל על העבודה אז בהחלט שווה לנסות מקסימום לא יעבוד אחזור לפלסטילינה עצמה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...