Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש לקנות לאחותי רכב טוב ואמין במחיר של עד 20 אלף שקלים. אחרי שהורידו אותי מ-volvo S60 עם 350 אלף קילומטר, אני מתלבט בין פיקנטו ל-I10. הרכב מיועד לנסיעה יומית בין עירונית מהכפר לעיר לצרכי עבודה, לבן זוג שלה יש רכב מהעבודה אז לטיולים ארוכים היא לא תצטרך אותו. 

יש לכם המלצות חמות שלא לקחתי בחשבון?

פורסם

בתוספת קטנה הייתי בודק ספייס סטאר, מעט זריזה יותר, חסכונית יותר, מרווחת יותר ובעיר נוחה יותר.

לרעה תהיה רועשת יותר ורוכנת בפניות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ממבט מהיר ביד 2 אני רואה כמה אופציות טובות.

פורד פיאסטה 1.4 אוטומט +-2012 - לדעתי יהיה רכב מצויין לשימושים שלה, אמין נעים בטיחותי ולא זולל דלק.

אופל קורסה 1.4 אוטומט +-2014 - כנ"ל כמו הםורד פיאסטה מציעה חבילה מאוד דומה 

רנו פלואנס 1.6 אחרי מתיחת הפנים +-2013 - המנוע נחשב למאוד אמין וגם הגיר הרציף שיש ברכב נחשב לאמין אם מטפלים בו בהתאם להמלצות ומחליפים שמן.

הרנו תהיה הכי נוחה ומרווחת אך הכי זללנית והכי איטית ועצלה. 

הפיאסטה הכי ספורטיבית וחדה אך גם הכי קשיחה וצפופה

הקורסה איפושהו באמצע היא יותר מרווחת ונוחה מהפיאסטה אך פחות מהפלואנס.

פורסם

פיאסטה אחלה אופציה, אך עם שילוב מנוע וגיר לא הייתי קורא לה יותר ספורטיבית.

מנוע סביר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 6 שעות, Gavrik כתב:

פורד פיאסטה 1.4 אוטומט +-2012 - לדעתי יהיה רכב מצויין לשימושים שלה, אמין נעים בטיחותי ולא זולל דלק.

רנו פלואנס 1.6 אחרי מתיחת הפנים +-2013 - המנוע נחשב למאוד אמין וגם הגיר הרציף שיש ברכב נחשב לאמין אם מטפלים בו בהתאם להמלצות ומחליפים שמן.

בפלואנס עם מנוע 1.6 עם גיר רציף מדובר על הגיר הרציף הפחות אמין.

במידה ומדובר על מנוע 2.0 אז שם הגיר הרציף הוא יותר אמין.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם
לפני 9 שעות, Gavrik כתב:

הלכתי איתך, חיפשתי פורד פיאסטה. זו הייתה נראית לי טובה והבחור נשמע אחלה.

https://www.yad2.co.il/vehicles/cars?manufacturer=43&model=331&year=2011-2014&price=-1-20000&gearBox=1&open-item-id=bfgni5s9&viewPage=item-page-popup

מה דעת הפורום?

פורסם

תבקש דוח סליקה,יש היסטוריית טיפולים מסוימת?

פורסם

אם לוקחים ק"מ ממוצע, זה קצת מעל, לכן חשוב האם הרכב טופל?

במיוחד בכזה מחיר האם הכול תקין?

השאלה אם יש אופציות עם ק"מ נמוך יותר.

פורסם (נערך)
לפני 11 שעות, Gavrik כתב:

המוכר אומר שהרכב במצב טוב, הוא אצלו יד 3 כבר 4 שנים. נסע אצלו 10 אלף קילומטר בשנה. קילומטר קצת גבוה, כן, אבל אין הרבה מציאות כרגע במחיר הזה, לפחות לא בדגם הזה.

עריכה אחרונה על ידי 4 כוח פוני
  • תוכן חדש...