Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם. ברשותי הונדה סיוויק האצ'בק גיר רובוטי (155k ק"מ). בשבועיים האחרונים האוטו כבה לי פעמיים בעצירה לרמזור לאחר נסיעה די רציפה נסיעה בכביש מהיר. שמתי לב שבהורדת הילוכים בהאטה יש לפעמים קצת גמגום (מנוע או משהו חשמלי, אני לא בטוח) בד"כ, זה מסתדר, אבל לעיתים מתכבה. לאחר מכן האוטו נדלק ולא מופיעה שום מנורה. מצבר הוחלף לפני כמה חודשים ועשיתי טיפול תקופתי ממש עכשיו. יש למישהו רעיון? 

תודה מראש 

פורסם

אני יודע שיש לסיוויק בטווח שנים המדובר בעיית תושבות מנוע שצריך להחליף. יודע שזה גורם לרעידות וירידת טורים, לא מכיר שזה עד כדי כיבוי מנוע. אבל נראה לי שזה העניין, תבדוק

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

בכל עצירה שאתה עוצר בסוף העצירה הטורים יורדים  ל200 בערך והרכב מגמגם ?

האם הרכב כבה בעצירה בפרט בירידה? (אפי' בקצת ירידה ובעליה לא נכבה רק יורד הטורים) 

האם זה קורה לך גם בתחילת נסיעה כשהרכב עדין קר או רק מתי שהרכב חם?

פורסם

תודה על התגובות. לא, זה קרה פעם ראשונה שבוע שעבר והיום, אחרי הטיפול שעשיתי, זה קרה שוב. דווקא שהאוטו קר לא שמתי לב זה. לא ראיתי שינוי בעליות או ירידות בנושא הטורים. אך שתכחו שזה גיר רובוטי, ומדי פעם יש קפוצות של הורדות ההילוכים. בקשר לתושבות באמת אבדוק, יש איזה סימן לזה שצריך להחליפם או שזה רק עניין של בלאי וזמן? 

פורסם

סליחה. אל תשכחו * 😂

בקשר לגיר. יש לי את האוטו כבר כמה שנים ולמדתי להסתדר איתו... 

בקשר לבית מצערת, בטיפול המוסך שם לי ספריי כלשהו, זה טיפול שטחי? או שצריך לפרק הכל ולנקות?

בשיחה עם המוסך הוא אמר שאולי יש איזה חיישנים שאחראים על הורדות הילוכים. מישהו מכיר? 😂

תודה מראש 

פורסם

רק ספריי? בלי לגעת? אם כן, שטחי מאוד.

לא תמיד חייבים לפרק, אבל הרבה יותר קל לבצע ביסודיות כאשר מפורק.

אינני מומחה, אבל מנוע צעדים, או מקבילו המודרני, אמורים לשלוט על המצערת כאשר לא לוחצים על הגז, אם הוא תקול, אז אותן התופעות אמורות להיות

• אהבתי 1

כבר חתמתי...

פורסם

(ציטוט משאלה ששאלתי בפורום)

עכשיו שהרכב מגיע לחום מנוע אין רעידות כלל אבל והטורים על 600 בערך, ובכל עצירה יותר קורה בעצירה איטית, בסוף העצירה במהירות נמוכה הטורים יורדים אפי' ל200 ויש רעידות מעצבנות ובעצירה מוחלטת הטורים חוזרים ל600

אני צריך את עזרתכם מה זו התופעה הזאת? מה יכולה להיות הבעיה

תודה לכם!

יש לציין שעכשיו גם בגז וגם בבנזין הרכב פועל אותו הדבר

• yairw הגיב להודעה הזו
  • אהבתי 1
  • את אותה הבעיה יש לי בטויוטה רובוטי שאלתי את זה בעבר בפורום ולא קיבלתי תשובה, אני עדיין מחפש את הבעיה אולי זה קשור למשהו ברובוט של הגיר , ככה גם אמר לי איזה מוסכניק, אני לא בטוח במה שאמר כי הוא בדק את הרכב בדיוק 10 שניות 
  • יש לי חבר גם אם טויוטה קורולה רובוטי שגם יש לו את אותה בעיה,  
פורסם

עדכון נוסף. שהאוטו נכבה, מופיעה הודעה check System עם הסימון של המצבר (שהוחלף לפני חודשיים). אולי בעיית מתח? 

• מצחיק 1
  • תוכן חדש...