Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנעה עם בוסטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

השארתי אורות ברכב והתרוקן המצבר

אני מנסה להניע עם בוסטר בהשאלה שלקחתי ממישהו

אבל אני לא ככ מבינה איך הוא אמור לעבוד

מצרפת תמונה אולי מישהו יודע איך לעבוד איתו

אין כפתור או משהו, כשמנתקים מההטענה המסך כבה

וכשמחברים למצבר לא קורה שום דבר

עצות מישהו???

WhatsApp Image 2022-04-17 at 17.22.02.jpeg

פורסם

על האריזה אמורות להיות הוראות שימוש.

החשוב ביותר - שימי לב שהקטבים מחוברים נכון (חיובי לחיובי ושלילי לשלילי), ושיש מגע הדוק בין המתכת בקרוקודיל לבין המתכת בסוללה. ההפעלה פשוטה:  מחברים את הקרוקודילים לסוללה (כאמור - חשוב קיטוב נכון), מתניעים ומנתקים מיד. בחלק מהמכשירים יש איזה כפתור הפעלה נסתר.

אם אין לך ניסיון עדיף שתעזרי במישהו שמכיר את השיטה, כדי להמנע מסכנות. המסייע יחבר את המכשיר, את תתניעי והוא ינתק אותו מיד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, sperial כתב:

על האריזה אמורות להיות הוראות שימוש.

החשוב ביותר - שימי לב שהקטבים מחוברים נכון (חיובי לחיובי ושלילי לשלילי), ושיש מגע הדוק בין המתכת בקרוקודיל לבין המתכת בסוללה. ההפעלה פשוטה:  מחברים את הקרוקודילים לסוללה (כאמור - חשוב קיטוב נכון), מתניעים ומנתקים מיד. בחלק מהמכשירים יש איזה כפתור הפעלה נסתר.

אם אין לך ניסיון עדיף שתעזרי במישהו שמכיר את השיטה, כדי להמנע מסכנות. המסייע יחבר את המכשיר, את תתניעי והוא ינתק אותו מיד.

תודה על המענה! אין לי את האריזה, הנעתי בעבר בעזרת בעלי עם בוסטר אבל זה בוסטר אחר... העיקרון מובן אני שואלת אם מישהו מבין ספציפית איך עובדים

עם הבוסטר הזה- אין כפתור ואין שום דבר....

עריכה אחרונה על ידי marva78
פורסם

לא מכיר את הדגם הזה.

בבוסטר שלי יש כפתור על המחבר של הכבלים. חפשי משהו נסתר.

ושלוש הערות:

1. שאלי את בעל המכשיר. הוא אמור להכיר אותו.

2. בהזדמנות קני בוסטר, שיהיה זמין, ושמרי את הוראות השימוש.

2. אין צורך לצטט הודעה שמעלייך. מובן מאליו שאת מתייחסת אליה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, marva78 כתב:

אני מנסה להניע עם בוסטר בהשאלה שלקחתי

לפי עובי החוטים זה מטען מצברים ולא בוסטר התנעה. 

מה שעושה המכשיר הזה, זה מטעין את המצבר במשך כמה שעות, כשהמכשיר עצמו מחובר לרשת החשמל 220 וולט. 

זה לא מיועד להתנעה. 

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...