Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

שוטר עצר אותי היום על חסימת צומת. באמת טעות שלי. אמרתי לו שזאת טעות, בדק במחשב ושחרר אותי עם אזהרה בעל פה כי אין לי עבירות אחרונות. האם גם פעולה זו נרשמה במחשב או שמדובר בבדיקת רשיון סטנדרטית?

תודה

פורסם

"לא כתבת - לא עשית".

זה נכון בכל מקום, אלא אם השארת עקבות אחרים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בהחלט ייתכן כי נרשם דו"ח אזהרה ממוחשב. היו רכבים נוספים שנעצרו? אם כן, האם הם קיבלו דו"חות/אזהרות?

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני 18 שעות, fatboy1340 כתב:

בהחלט ייתכן כי נרשם דו"ח אזהרה ממוחשב. היו רכבים נוספים שנעצרו? אם כן, האם הם קיבלו דו"חות/אזהרות?

לא היו רכבים נוספים..

פורסם
לפני 20 שעות, fatboy1340 כתב:

על אזהרה אם נרשמה במחשב (יענו - בכתב) - לא היה אמור להתקבל לידי פות"ש, משהו בכתב מהשוטר (באותו מעמד) ?

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)
לפני 19 שעות, fatboy1340 כתב:

באיזה נוהל שוטר רושם דו״ח אזהרה ומחליט לא לתת לנהג את ההעתק שלו? 

גם אם הוזעק לארוע, הוא יסביר לנהג שיקבל הודעה בדואר.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • רעיון טוב! 1
פורסם

גם אני בעבר הוזהרתי ולא קיבלתי שום נייר. זה אומר שלא היתה אזהרה?(לא זוכר בדיוק אבל זכור לי שהשוטר ישב בניידת עם הרישיון שלי כמה דקות)

פורסם

ולכן גם אני חושב שאזהרות בע"פ הן... אזהרות בע"פ (ללא רישום כלשהו, ללא אסמכתא כלשהי).

ואכן, הגיוני שאם מחליטים להזהיר (בצורה רשמית), אמורים לתת ביד או לשלוח האזהרה בדואר.

זכור לי שכשפעם תפס אותו שוטר, הוא בדק את אשר בדק במכוניתו וחזר אליי עם אזהרה כתובה (והסביר גם שזה מפאת עבר נקי).

alfa 156 2.5.

פורסם
לפני 14 שעות, Be roo כתב:

באיזה נוהל שוטר רושם דו״ח אזהרה ומחליט לא לתת לנהג את ההעתק שלו? 

גם אם הוזעק לארוע, הוא יסביר לנהג שיקבל הודעה בדואר.

שום נוהל. ייתכן נגמר הנייר, המדפסת לא פעלה, הטאבלט ללא תקשורת. תלוי מה נוסח הדברים שנאמרו לנהג בדבר האזהרה. האם ייתכן כי נרשם דו"ח אזהרה ולא נמסר ביד? בהחלט. האם כך קרה במקרה של פות"ש? לפות"ש הפתרונות.

לפני שעתיים, David2540 כתב:

אם בדו"ח נהג שמדפיסים בסופר פארם ברישיומט מופיע נקי זה אומר שאני ללא אזהרות גם?

לא בטוח, כיוון שהאזהרה אינה עבירה, כפי שמופיעות עבירות קודמות בתדפיס ברשיומט. לדעתי, התיעוד היחיד שקיים לאזהרה הוא בטאבלט המשטרתי, כאשר נבדק הנהג ומופיע האם זכאי או לא זכאי לאזהרה (בהנחה כמובן שאין תנאים אחרים להעדר זכאות לאזהרה)

פורסם

אם הטאבלט ללא תקשורת, אז אין רישום. אם נגמר הנייר השוטר היה אומר משהו לנהג. ופות״שׁ היה מבין שיש לו אזהרה רשמית.

אתה מכיר שוטר שיתן אזהרה לנהג, לא ימסור לו שום עדות לקח ולא יטרח להסביר לו למה? מה הסיכוי הריאלי שדבר כזה יקרה? לא מתמטי, ריאלי.

פורסם

אם הדו"ח נשמר בטאבלט ואז נפלה התקשורת, יש רישום. יש הרבה דקויות בעבודה עם המערכת הזו. 

פורסם

ואם הוא לא נשמר אז אין. ואם ברק פגע במחשב הראשי של המשטרה לפני שהגיע הדיווח אז אין, ואם חללית חטפה את השוטר אז אין.

ופרט למקרה האחרון, בכולם שוטר סביר יסביר לנהג למה לא קיבל לידיו מסמך.

• תוכן חדש...