Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 37 דקות, hdal כתב:

המון המלצות נכונות הנה שני הרובל שלי:

מו ומו ברחובות יופי של מקום אך הפעם האחרונה שהייתי שם הייתה לפני חמש שנים פשוט בד"כ מעדיף ללכת למסעדה הבאה

גמברינוס היכל  הסטייקים במחיר יחסית סביר לארץ (אנטריקוט 650 גרם ב-170 ש"ח לאחר עליית המחיר האחרונה) לא בטוח כמה עונה על דרישות של מסעדה לאירוע משפחתי.

ספייס מבחינתי  זו המסעדה הכי אוברייטד שקיימת וודומה שהיא קיימת כדי ששומרי הכשרות יוכלו לחגוג אירועים ותו לא ולמי שלא מקפיד על כשרות אין מה לחפש שם

יתר ההמלצות במרכז - מקום של בשר ומיטבר מעולות.

אני לא מכיר אותך אבל אתה פשוט הוצאת לי את המילים מהפה !!!

לא יודע מה זה גמברינוס

אני לא חושב שאפשר למכור סטייק 650 גרם איכותי ב 170 שח, כשמחיר של נתח טוב נע בין 300-500 לקילו

כאמור, ספייס טובה למי שחייב תעודת כשרות. אך ורק לאלה

ומי צריך להמר על ספייס ומסעדות כאלה כשיש סוס מנצח כמו NG , מקום של בשר, הדסון, איצק הגדול

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם
לפני 53 דקות, Transporter כתב:

אני לא חושב שאפשר למכור סטייק 650 גרם איכותי ב 170 שח, כשמחיר של נתח טוב אצל איציק הגדול נע בין 300-500 לקילו

תיקנתי לך

פורסם
לפני 59 דקות, Transporter כתב:

אני לא חושב שאפשר למכור סטייק 650 גרם איכותי ב 170 שח, כשמחיר של נתח טוב נע בין 300-500 לקילו

איציק הגדול מתגלגל מצחוק כל הדרך אל הבנק.

https://www.halavi.org.il/מחירי-בקר-16-בפברואר/

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם היה לך מושג במה שאתה מדבר (ולא סתם לכתוב שטויות שאתה לא מבין בהם)

היית יודע שוואגיו בגידול מקומי עולה בין 500-1000 שח לקילו

כמו פוסטים אחרים שהגבת בהם בבטחון וכתבת שטויות גם כאן אתה בטוח בעצמך וממליץ על מסעדות כמו רטטוי

אז שיהיה לך בהצלחה

לאיציק אל תדאג, אנשים הולכים מכות בשביל לשריין נתחים אצלו

לפני 39 דקות, Blaz00r כתב:

תיקנתי לך

אל תקנה 

תלך לאכול בספייס

פורסם
לפני 14 דקות, Transporter כתב:

אם היה לך מושג במה שאתה מדבר (ולא סתם לכתוב שטויות שאתה לא מבין בהם)

היית יודע שוואגיו בגידול מקומי עולה בין 500-1000 שח לקילו

כמו פוסטים אחרים שהגבת בהם בבטחון וכתבת שטויות גם כאן אתה בטוח בעצמך וממליץ על מסעדות כמו רטטוי

אז שיהיה לך בהצלחה

בגידולי בקר אני "קצת" מבין.

ואגיו בגידול מקומי נכנס רק בשנים האחרונות ופשוט אין לך מושג מה ההבדל בין מחיר מכירה לאנשים שחושבים שהם מבינים לעלויות סיטונאיות.

לפני 20 דקות, Transporter כתב:

ובמקום ללכת מכות אצל איציק הגדול סע לאיתן בבית חנניה. יש לו ואגיו אמיתי מיובא מארגנטינה.

גם בחוות צוק אתה יכול למצוא ואגיו במחירים של בערך 50% מאיציק (המקום היחיד שמוכר ואגיו ישראלי).

• חברי המעגל הראשון
פורסם

טוב כבר מזמן איבדתם כיוון ולא בא לי להקפיץ את השרשור העתיק של הבשר, מישהו היה באלבמה בנתניה ויכול לספר חוויות? שווה לעמוד בפקק בשביל זה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

מישהו היה באלבמה בנתניה ויכול לספר חוויות?

אני אוכל שם עם חברים פעם\פעמיים בשנה.

הקונספט הוא ארוחת טעימות של בשרים מהמעשנה. את היין\בירות מביאים מהבית.

לדעתי היתה שם קצת ירידה ברמה עם השנים, אבל זו עדיין ארוחת VFM משתלמת וטעימה.

יש 2 או 3 רמות מחירים לארוחת טעימות. מתחילים מהבסיסית. כשמסיימים את את המנות של הבסיסית, הבחור של הבשרים שואל אם רוצים להמשיך למנות הבאות בתוספת מחיר. אנחנו רוב הפעמים מפוצצים כבר בשלב הזה.

התוספות שניתנות ללא הגבלה, הן בעיקר שעועית חומה טעימה ונימוחה ואלי איזה סלט בסיסי.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 3 שעות, Transporter כתב:

תלך לאכול בספייס

קלאסי.

ובתור אחד שפוקד את גמברינוס וגם מקומות של מבינים בבשר (NG, מקום של בשר וכו'), אמנם הקונספט שונה (מסעדה vs. פאב), הבשר בגמברינוס, בטח ביחס למחיר, הוא אחלה. אין שום מקום להשוות לנאפיס וחבריו.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

טוב כבר מזמן איבדתם כיוון ולא בא לי להקפיץ את השרשור העתיק של הבשר, מישהו היה באלבמה בנתניה ויכול לספר חוויות? שווה לעמוד בפקק בשביל זה?

לדעתי לא. אם מעושנים, אז לדעתי יותר טעים בפיטמאסטר בפתח תקווה. מאידך האווירה שם מזעזעת (מוזיקה מאוד רועשת, חפירות אינסופיות על הבשר). אבל האוכל טעים. פחות דייט יותר "יציאה". 

לגבי וואגיו. אין באמת. הביאו פעם לחוות המעיינות איזה עגלים שמתי שהוא סבתא רבא שלהם ירדה לפר וואגיו ואז החליטו לקרוא להם וואגיו. מאז עברו ערבוב דורות רב עם פרות אחרות והמילה וואגיו הפכה להיות איזה שום קוד מחורטט ושיווקי. אומר לכם בכנות, אין באמת וואגיו בישראל. אין. "שיוש" אפשר לייצר בקלות בצורה מלאכותית. הטעם כמובן רחוק שנות אור. 

ממליץ להיצמד לפרות מבכירות מזנים יותר מוכרים כמו הולשטיין וכו'. מקומות מוצלחים במרכז הם כל מה שצוין פה בדגש על הדסון לטעמי (אבל מאוד יקר). 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 19 דקות, ניקו פ. כתב:

אומר לכם בכנות, אין באמת וואגיו בישראל. אין. "שיוש" אפשר לייצר בקלות בצורה מלאכותית. הטעם כמובן רחוק שנות אור. 

אבל, אבל איציק הגדול!!!

פורסם
לפני 58 דקות, Blaz00r כתב:

אבל, אבל איציק הגדול!!!

צודק, טעות שלי. הוואגיו שלהם הוא עולה הרבה כי אתה צריך לגדל הרבה אורגניזמים 

IMG_20220313_165211.jpg

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 6 שעות, Night Driver כתב:

בגידולי בקר אני "קצת" מבין.

ואגיו בגידול מקומי נכנס רק בשנים האחרונות ופשוט אין לך מושג מה ההבדל בין מחיר מכירה לאנשים שחושבים שהם מבינים לעלויות סיטונאיות.

ובמקום ללכת מכות אצל איציק הגדול סע לאיתן בבית חנניה. יש לו ואגיו אמיתי מיובא מארגנטינה.

גם בחוות צוק אתה יכול למצוא ואגיו במחירים של בערך 50% מאיציק (המקום היחיד שמוכר ואגיו ישראלי).

בתור אחד שקנה את שני הסוגים איציק לא רואה אותם

ומי שאומר שאין ואגיו בישראל פשוט  מדבר שטויות

יש גידול ישראלי של וואגיו אוסטרלי עם טעם מושלם יותר מכל סוג אחר שמסתובב בארץ

הסוג הזה שווה כל שקל

לפני שעה, ניקו פ. כתב:

צודק, טעות שלי. הוואגיו שלהם הוא עולה הרבה כי אתה צריך לגדל הרבה אורגניזמים 

IMG_20220313_165211.jpg

לפני כמה שנים יצא תחקיר שהראה שחלק גדול מהמסעדות בגוש דן קנו בשרים פגי תוקף מהשטחים שהחליפו להם מדבקות וכו

סבבה...קראנו הבנו התקדמנו והיום כולנו אוכלים במסעדות האלה

מי זוכר בכלל  את כל הרשימה....סוהו ודיקסי היו חלק מהם

לפני 3 שעות, ניקו פ. כתב:

לגבי וואגיו. אין באמת. הביאו פעם לחוות המעיינות איזה עגלים שמתי שהוא סבתא רבא שלהם ירדה לפר וואגיו ואז החליטו לקרוא להם וואגיו. מאז עברו ערבוב דורות רב עם פרות אחרות והמילה וואגיו הפכה להיות איזה שום קוד מחורטט ושיווקי. אומר לכם בכנות, אין באמת וואגיו בישראל. אין. "שיוש" אפשר לייצר בקלות בצורה מלאכותית. הטעם כמובן רחוק שנות אור. 

ממליץ להיצמד לפרות מבכירות מזנים יותר מוכרים כמו הולשטיין וכו'. מקומות מוצלחים במרכז הם כל מה שצוין פה בדגש על הדסון לטעמי (אבל מאוד יקר). 

איציק מגדל וואגיו אוסטרלי בעצמו

זה שאתה אומר , זה בעיה שלך. אל תקנה שם

אני אומר לך שהוא מגדל וואגיו בעצמו ואני מכיר את מי שמשנע לו את הבשר מהצפון לחנות.

הטעם של הבשר שלו לא דומה לשום נתח אחר שנרכש בארץ

פורסם
לפני 15 דקות, Transporter כתב:

איציק מגדל וואגיו אוסטרלי בעצמו

איזה ואגיו הוא מגדל ואיפה?

פורסם

לכאורה, הוא צודק

https://delivery.itzikhagadol.co.il/he/home/a/view/?ContentID=30

ציטוט

חוות הגידול שלנו

אנו מגדלים את הבקר שלנו בשלושת חוות הגידול בגליל המערבי. החוות מנוהלות באופן מדעי-אגריטקי עם פיקוח וטרינארי צמוד. וברמת הומניזציה הגבוהה ביותר. בחוות אנו מגדלים את בקר העל מסוג וואגיו.

ציטוט

אנחנו באיציק הגדול רכשנו לאחר בדיקות ארוכות - עדר מאוסטרליה. הבאנו אותו על גבי אוניות המשמשות לשיוט חקלאי. לוקח לעדר כזה להגיע לארץ כחודש.  ואז ...הווגיו מפונק. הוא צורך תערובות מזון של 18 מרכיבים טבעיים בלבד. התערובות באיזון מדויק ומפוקח צמוד אשר הן אלה אשר יוצרים את הטעם ונימוחות  היחודית של הבשר. 

כמה זה נכון? אלוהים יודע

• תוכן חדש...