Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מופיעה ההודעה הזו מאתמול ,אולי מישהו נתקל בהודעה הזו, מערכת ה start stop לא עובדת וגם בלם היד לא יורד באופן אוטומטי וצריך לשחרר אותו מהכפתור, לעלות לבד הוא עולה. הרכב אצלי כשנה וחצי , אני חושב שהמצבר אצלי בן שנתיים אם מישהו יכול פענח את ההטבעה, הרכב מניע ללא בעייה, יכול להיות קשור למצבר שמגיע לסוף דרכו ?

IMG_20220305_134610.thumb.jpg.71c88a0957f50bbca1cbc0816229d9a2.jpg

IMG_20220305_093121.jpg

פורסם

אכן בן שנתיים.

 

כן, יש סיכוי שהוא בסוף דרכו.

 

שים לב, הרבה רכבים מצריכים שימוש במצבר AGM ובארץ דוחפים EFB (האחרון יותר זול אבל מחזיק פחות זמן מעמד).
מהתמונות לא ניתן להבין אם זה EFB או AGM.
בדוק מה יצרן הרכב שלך ממליץ. ייתכן ויצרן המצברים ימליץ על EFB או AGM אבל כדאי לראות למה בדיוק היצרן מכוון.

 

איציק

  • רעיון טוב! 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

יש רכבים שאפשר לנסוע גם שנה עם הודעה שסטארט סטופ לא עובד. זה ברוב המקרים אומר שהמצבר נחלש. במערכת בודקת את הזרם של המצבר. אפילו אם מצבר תקין אבל אם עושים הרבה נסיעות קצרות זה יכול להפסיק לעבוד זמנית כי הוא נחלש עד שעושים נסיעה ארוכה.

נסעתי ככה שנה ואפילו לא היתה הודעה אלא היבהוב של הנורה של המערכת והיא לא נכנסה לפעולה. החלפתי מצבר והמערכת חזרה לפעולה ואז הייתי מנטרל אותה בכל נסיעה.

מציע לחפש תעודת אחריות, אולי יש עוד אחריות למצבר של שנתיים. ומאוד אוהבים לדחוף EFB במצבריות. AGM מחזיק יותר מעמד ועולה עוד פחות מ100 שח, במיוחד ברכב שעושה שימוש שוטף בסטארט סטופ.

זה לא מצבר מקורי, ככה שאמור להיות כתוב עליו אם זה EFB או AGM.

פורסם

הבעייה קצת מוזרה, מופיעה ההודעה של בדוק עצור וסע ובלם היד לא משתחרר אוטומטית, מצד שני סרקתי עם OBD ומופיעה שם הודעה על P0380  שהיא קשורה למחממים של הדיזל, בקבוצה של רנו בספר פנים מישהו כתב לי שהייתה לו בעייה דומה שנפתרה עם החלפת ארבעת מצתי החימום, אז הזמנתי ארבעה מצתים מהפולני ומחכה להגעתם , עלו סביבות 180 שח. אעדכן.

×
×
  • תוכן חדש...