Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם

וואלה הבחור פרגמטי. צריך לנסוע 400 ק"מ למוסקבה? פשוט בואו ניסע על הכביש לאור יום עם שיירת טנקים.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני שעתיים, MiniMiz3r כתב:

הסיכוי היחיד שלו לשרוד זה אם הוא יצליח להשתלט על נשק גרעיני או לחילופין לסחוף אחריו את הצבא הסדיר. 

כן בטח...כמו בסדרה 24 עם השחקן ג'ק באואר והסוכנת קלואי.

הסוכנת המוכשרת תשלח בתוך כמה דקות לג'ק את המפות של האתרים הגרעינים של רוסיה וקודי הפעלה של הנשק הגרעיני.

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני שעה, farkash7 כתב:

צריך לנסוע 400 ק"מ למוסקבה? פשוט בואו ניסע על הכביש לאור יום עם שיירת טנקים

למה לא? זה לא שיש דרך אחרת להביא את הטנקים למוסקבה.

מה גם שבינתיים הם מתקדמים כמעט בלי הפרעה. 

• אהבתי 1
פורסם

לא מפתיע לנוכח העובדה שרוב הכוחות כרגע בחזית של אוקראינה. מניח שהם יגיעו לאיזור מוסקבה מחר-מחרתיים לעשות את סיבוב הפוזה שלהם, אולי לצעוק קצת וההצגה תיגמר

אני עדיין לא מאמין שהולכת להתפתח פה דרמה.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעתיים, farkash7 כתב:

וואלה הבחור פרגמטי. צריך לנסוע 400 ק"מ למוסקבה? פשוט בואו ניסע על הכביש לאור יום עם שיירת טנקים.

אני מניח שהוא יודעה משהו שאנחנו לא יודעים. עובדה ש-WAGNER מתקדמים בלי לפגוש (כמעט) התנגדות, עד עכשיו איבדו רק משאית אחד( Oryx  )  ועברו כבר רוב הדרך. זאת מפה לשעה 16.30 

ישנו גם רעיון עם איגור גירקין (סורי רק רוסית) אקס קולונל FSB שאירגן את המרד בדונבאס והיה שר הביטחון הראשון. דבריו נשמעים דאי הגיוניים. צריך לדעת שהייתה הוראה לכל אנשי WAGNER לחתום על החוזים עם המשרד הביטחון הרוסי. בלי חתימה אין כסף, אין נשק ואין תחמושת. כנראה זאת הסיבה האמיתית של המרד.

פורסם

כתבתי את זה חצי בציניות חצי ברצינות.
זה הזוי לחלוטין אבל וואלה יש מצב שזה יעבוד לו, אז כן הוא פרגמטי .

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

26 ביוני יום שני יהיה יום שבתון במוסקבה לפי הוראה של ראש העיר סרגיי סוביאנין. כדי לצמצם את הסיכונים 🙂

פורסם
לפני 59 דקות, borisYalzin כתב:

פרגוזין הוכרז כבוגד בשלב הזה אין לו מה להפסיד או שיעשה ניסיון הפכה או שיוצא להורג,  זה האופציות שנותרו לו

ברגע שאחד הצדדים ירד מהעץ גם השני ירד. פוטין צריך את ואגנר, ואגנר כנראה לא רוצים באמת לערער את ההנהגה ברוסיה שלמרות הכל, עם כל הבלאגן, מזרימה להם כסף.

הניחוש שלי- שויגו יגיע לפגישה שפריגוז'ין רוצה, שניהם יצאו מהחדר בתמונה עם ידיים מונפות כאילו שני הצדדים ניצחו.

פורסם

עדכון אחרון, רוסיה כבשה את וושינגטון

yl9v3g_103e7e4284668d46ddc1bc598a74c9c0233096b1.jpg

פורסם
לפני 15 דקות, Pika007 כתב:

הניחוש שלי- שויגו יגיע לפגישה שפריגוז'ין רוצה, שניהם יצאו מהחדר בתמונה עם ידיים מונפות כאילו שני הצדדים ניצחו

ברור והם גם יתנשקו לעיני המצלמות. לא תהיה פה שום פשרה, אם היה עוד סיכוי כלשהו שזה ייגמר בשקט הנאום של פוטין הבוקר הוריד את האופציה הזאת מהשולחן. פריגוז'ין נחשב בוגד ודינו מוות. 

• מצחיק 1
פורסם
לפני 33 דקות, Pika007 כתב:

ברגע שאחד הצדדים ירד מהעץ גם השני ירד. פוטין צריך את ואגנר, ואגנר כנראה לא רוצים באמת לערער את ההנהגה ברוסיה שלמרות הכל, עם כל הבלאגן, מזרימה להם כסף.

הניחוש שלי- שויגו יגיע לפגישה שפריגוז'ין רוצה, שניהם יצאו מהחדר בתמונה עם ידיים מונפות כאילו שני הצדדים ניצחו.

אתה צודק הם צריכים את ווגנר בגלל זה הם הציעו לכל שכיר חרב שיוריד את נשקו חנינה מלאה, לעומת זאת פרגוזין איש מת מהלך מבחינתם, מהעץ הזה הם כבר לא יכולים לרדת

פורסם

אם יש מישהו שיודע מה קורה זה קדירוב, ששלח את הכוחות הצ'צ'נים שלו למוסקבה, כרגע נראה שבשביל לעזור למשטר.

תאכלס היה יכול להיות מעניין, אם הוא היה מנצל את החולשה של כוחות הביטחון הרוסים כדי להכריז שוב על עצמאות בצ'צ'ניה, הפעם כנראה שזה היה עובד, כי לרוסים אין כוחות להתחיל במלחמת צ'צ'ניה השלישית.

https://twitter.com/clashreport/status/1672639590169997313?s=20

• תוכן חדש...