Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העדפות בבחירת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 13 שעות, om2 כתב:

ומה לא חשוב?

פיצרים/תוספות/ביצועים

זה נחמד אם קיימים לא ברמה שהייתי מוסיף עליהם כסף.

רכב משמש אותי לתחבורה. אין לי זמן וכוח לכל מיני שכלולים וכו'.

יש דברים שרק אם אתה מתרגל אליהם, אתה מגלה כמה זה חסר לך.

פעם כמעט באף רכב לא היה חלונות חשמל. אבל כשיש, אתה פתאום מגלה עד כמה מסורבל לפתוח חלון ימני או אחורי באמצע נסיעה. בעיניי זה איבזור בטיחות.

כנ"ל מראות עם כיוון חשמלי. רק מי שלא היה לו, זוכר איזה בלאגן זה לכוון את המראה הימנית. אה, וצריך לעשות את זה כל פעם אחרי שטיפה, או אם מישהו בטעות שיחק עם זה מבפנים או מבחוץ.

מזגן - תסע ב40 מעלות חום בלי, ותבין שזה גם בגדר איבזור בטיחותי שתורם לכך שלא תקבל מכת חום בנסיעה.

בקרת אקלים אוטומטית - איכות חיים בפני עצמה, שגורמת לך הרבה פחות להתעסק עם הכיוון של המזגן.

קיפול מראות אוטומטי - אם חו"ח ייצא לך לגלות כמה עולה להחליף מראה שמישהו גילח לך, תבין שעדיף להוסיף כמה שקלים בשביל מראות מתקפלות.

מראה שמתכהה לבד - עכשיו לא אכפת לי אם מסנוורים מאחורה או לא.

וייז במולטימדיה או קארפליי/אנדרואיד אוטו - מאפשר לך לזרוק את הטלפון למקום שלא רואים אותו, ולראות רק את מה שצריך שתראה.

יש עוד המון דוגמאות. למשל הייתי שמח אם היה לי חימום ואיוורור מושבים, וחימום מראות ושמשה קדמית, בקרת שיוט אדפטיבית, בקרת סטיה מנתיב והתראה על שטח מת. מקווה ברכב הבא.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

1. בטיחות

2. אמינות

3. אבזור נוחות

4. שמירת ערך ועלויות תחזוקה

5. צריכת דלק

6. ביצועים סבירים

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

1. רכב חברה צמוד בליסינג..

2. מנוע בנזין (עדיפות לטורבו)

3. מהנה לנהיגה

4. בטיחותי

5. מזגן ארקטי

6. סלון בהיר

7. מאובזר (נוגד בד"כ את סעיף 1)

• מצחיק 1
  • תוכן חדש...