Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי בצפון ולא בפז ולא באוטו דיפו 3 ל' מים מזוקקים ב8 ש"ח.

באטו דיפו מוכרים 4ל' ב15 ש"ח גנבים.

ושמן יצא לי יקר 5ל' 160 ש"ח :?.

אלב על שמן צריך להשקיע, יותר בחיים אני לא נותן למוסכנ'ם למלא לי שמן שעולה 40 ש"ח ל5 ל'.

בברכה L.A

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

QUOTE=ceyal]אני לא חושב ש MOS2 LM או ACDELCO או הם שמנים כמותיים

ואותם משיגים ב 130 ש"ח

ל 5 ליטר

לא יעזור שום דבר

60 ש"ח לליטר זה מחיר טירוף

ידוע לכולם שבתחנות הדלק שוחטים

מי שפראייר - שיבושם לו.

אולי תאירי את עיני

איפה אפשר "לרכוש" שמן שרוף?לא פעם הגיעו אלי לתחנה רכבים, כאשר בדקתי שמן ברכב מתברר שחסר שמן, אך בעל הרכב היה מצוייד בשמן "איכותי" ביותר שנרכש ממוסך, קיבלתי לידי גלון שמן וכאשר הוספתי אותו למנוע חדלתי מיד, בעל הרכב ראה את הנעשה ומיהר להודיע לי שהכל בסדר וניתן להמשיך למלא וזה בסך הכל שמן שהגיע ממוסך לאחר שרוקן מרכבים אחרים....

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

=נהגת שודים]כל אחד והבחירה שלו, כאשר אני צריכה שמן לרכב שלי אני מעדיפה לרכוש שמן איכותי ולא כמותי "ולהשקיע" 60 ש"ח על ליטר אחד.

הרי לא כל הזמן רוכשים שמן,( אחת לכמה חודשים אם בכלל).

ל'במחיר שאת קונה ליטר אחד בתחנת דלק

אני קונה בחנות חלפים ACDELCO חצי סינטטי 5 ליטר.

הוא נחשב שמן איכותי.

גם אני "משקיע" פשוט אני מקבל יותר על השקעתי.

דרך אגב שמן סינטטי מלא אני קונה ב120 ל-5 ליטר.

ניצן

פורסם

QUOTE=נהגת שודים]כל אחד והבחירה שלו, כאשר אני צריכה שמן לרכב שלי אני מעדיפה לרכוש שמן איכותי ולא כמותי "ולהשקיע" 60 ש"ח על ליטר אחד.

הרי לא כל הזמן רוכשים שמן,( אחת לכמה חודשים אם בכלל).

ל'במחיר שאת קונה ליטר אחד בתחנת דלק

אני קונה בחנות חלפים ACDELCO חצי סינטטי 5 ליטר.

הוא נחשב שמן איכותי.

גם אני "משקיע" פשוט אני מקבל יותר על השקעתי.

דרך אגב שמן סינטטי מלא אני קונה ב120 ל-5 ליטר.

ניצן

• תוכן חדש...