Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת BIG DATA של אחד המלכ"רים של עולם הצרכנות .

CR1.thumb.png.bee4cfeef4e974fcadda2edd85d37505.png

CR2.thumb.png.b20aaa345a0a97ce44128a030793bb12.png

CR3.thumb.png.458aa94f0cc5d5dec93a4c8fa47908bf.png

אחד הדברים הבולטים,זה החוסר הקורלציה בין דגם "יוקרתי" לאמינות, שזה לא מפתיע עקב שפע של מערכות שמעמיסים ברכבים מודרנים, "נקודה למחשבה" לכל מי שחושב שרכב EV אמין יותר, כי יש פחות חלקים, יש צורך להפנים שהסוללה עדיין לא חזות הכל,ויכולים להיות הרבה תקלות קטנות לא נעימות,לא לדבר שלאף אחד אין שמץ איך בישראל יצמיחו דור חדש של מוסכניקים שאמורים לתת מענה ל"הזייה" שב-2030 יפסיקו למכור ICE בארץ הקודש, שרוב המוסכים עוד תקועים בתקופת הקרבורטורים,ומעטים בכלל מעיזים לגעת בהיברידי (עזבו אותכם מבדיחת הסמכה,אני מדבר אשכרה להבין ולתקן מערכות כאלו ! )

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רכבים היברידיים נוסעים פה בכבישים לא מעט שנים. סביר להניח שמוסכים מוכנים לגעת בהם ויודעים לתקן אותם למרות הסטיגמה. אם לא משתלם לתקן, זה כבר סיפור אחר. לגבי קרבורטורים, היום קשה מאד למצוא בעלי מקצוע שיודעים איך פועל קרבורטור ואיך מכוונים אותו ובטח למצוא מאיפה לקנות חלקים בשביל לשפץ אותו. לעומת זה, לסרוק תקלות במערכות הזרקת דלק רובם יודעים יפה מאד, כי זה מה שיש ברוב המכוניות.

הייצרנים עושים הדרכות והתמחויות לעובדים של היבואנים. זה חלק מהתדמית שלהם, אף אחד לא רוצה להיות זה שמוכר זבל שהוא לא יודע לתקן. ככל שהרכבים האלה יהיו יותר נפוצים ככה יהיו יותר אנשים שיודעים לטפל בהם. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש לי הרגשה שאתה מדבר ברמה "אני מניח/נראה לי/אני חושב" המציאות קצת יותר מורכבת,תאמין לי,אני רואה בשטח,עזוב אותי מהסמכות בטיחותיות,שהדרישה שם שיהיה לך "דופק",הדרכות של יצרנים,ביום שיעלמו מוסכים כללים אז אולי יתחיל תהליך של התמקצעות !

פורסם

שוב המבחנים המיותרים האלו שלא אומרים בעצם כלום.

כמה דברים שלא ראיתי שנגעו בהם,האם יש קורלציה בין כמות הרכבים על הכביש לבין כמות התקלות.
ותלונות מוצדקות/לא מוצדקות.
יש פה נתונים שלא אומרים שום דבר.

לדוגמא הם ממליצים פה על Q7 עם אמינות משופרת בדגמים האחרונים(אהה לא.)

מיני עקפה את יונדאי וקיה,תרשו לי לגחך.

• אהבתי 1

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
לפני 22 דקות, SlowRide כתב:

הייצרנים עושים הדרכות והתמחויות לעובדים של היבואנים. זה חלק מהתדמית שלהם, אף אחד לא רוצה להיות זה שמוכר זבל שהוא לא יודע לתקן. ככל שהרכבים האלה יהיו יותר נפוצים ככה יהיו יותר אנשים שיודעים לטפל בהם. 

בטח שיש,לפעמים לוקח חודשים להצליח לתקן,הרבה עוגמת נפש ללקוח,כמובן כל עוד אתה באחריות,אחר כך חפש.....
אני רואה איך מתקנים סוללות של רכבים לפני 15-10 שנים,ואיך לא מה שקורה ב5-6 שנים האחרונות,ואין דור המשך במסות,בגלל תדמית ירוד ושכר !!
בטח ישתפר עם השנים,אבל בטח לא בקצב של מכוניות שיסעו עם מנועים היברידיות בשנים הבאות....EV בכלל בחיתוליו כאשר הביאו פה יותר מדי דגמים  במסלול מהיר בלי תקינה מלאה,בלי מערך נורמלי של צוות שידע לטפל בזה באמת.

לפני 3 דקות, ArikC כתב:

שוב המבחנים המיותרים האלו שלא אומרים בעצם כלום.

כנראה אתה לא מבין מה זה CR.
אין פה שום מבחן,זה עיבוד נתונים נטו מבוסס על משובים אפקטיבים של 6 מיליון צרכנים,על כל מוצרי צריכה,ממש לא רק מכוניות
https://www.consumerreports.org/cro/about-us/what-we-do/index.htm

משהו שגם היית מצפה ברמה הארצית אצלנו,אבל אנחנו מסתפקים "בלפרוק בפייסוש או פורומים,להתעצבן,לקטר" ולהמשיך להתנהג צרכנית אותו דבר,ולצפות לתוצאות שונות.
https://www.consumers.org.il/
תרשה לי לגחך גם ברוב  המבחנים שעושים רוב "הכאילו" עיתונאים של היום ברוב העולם,בארץ זה בכלל אבוד ויש דיון בנושא.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, ArikC כתב:

כמה דברים שלא ראיתי שנגעו בהם,האם יש קורלציה בין כמות הרכבים על הכביש לבין כמות התקלות

1904943650_USAMonthlySales.thumb.png.41eab6aa3a93690f80a17c462a0cd1ec.png

כדי להשלים את המפה האמריקאית.
אף אחד לא מתייחס לדוח"ות האלו בתור "קדוש",זה יותר להבין על מה הצרכן האמריקאי מתלונן.בארץ טסלה תהיה רגוע יקבל ציון 100-90 בכל הקטגוריות...בינתיים

עריכה אחרונה על ידי קיורטוש אוטומוטיב
פורסם (נערך)
לפני 23 שעות, קיורטוש אוטומוטיב כתב:

בטח שיש,לפעמים לוקח חודשים להצליח לתקן,הרבה עוגמת נפש ללקוח,כמובן כל עוד אתה באחריות,אחר כך חפש.....
אני רואה איך מתקנים סוללות של רכבים לפני 15-10 שנים,ואיך לא מה שקורה ב5-6 שנים האחרונות,ואין דור המשך במסות,בגלל תדמית ירוד ושכר !!
בטח ישתפר עם השנים,אבל בטח לא בקצב של מכוניות שיסעו עם מנועים היברידיות בשנים הבאות....EV בכלל בחיתוליו כאשר הביאו פה יותר מדי דגמים  במסלול מהיר בלי תקינה מלאה,בלי מערך נורמלי של צוות שידע לטפל בזה באמת.

כנראה אתה לא מבין מה זה CR.
אין פה שום מבחן,זה עיבוד נתונים נטו מבוסס על משובים אפקטיבים של 6 מיליון צרכנים,על כל מוצרי צריכה,ממש לא רק מכוניות
https://www.consumerreports.org/cro/about-us/what-we-do/index.htm

משהו שגם היית מצפה ברמה הארצית אצלנו,אבל אנחנו מסתפקים "בלפרוק בפייסוש או פורומים,להתעצבן,לקטר" ולהמשיך להתנהג צרכנית אותו דבר,ולצפות לתוצאות שונות.
https://www.consumers.org.il/
תרשה לי לגחך גם ברוב  המבחנים שעושים רוב "הכאילו" עיתונאים של היום ברוב העולם,בארץ זה בכלל אבוד ויש דיון בנושא.

אני מבין טוב מאוד מה זה CR לכן אני אומר שכל הסקרים האלו הם חרטא אחת גדולה,מהסיבה הפשוטה שהקונסיומר הוא הדיוט.
רכב זה לא בלנדר שיושב על השיש,תקלות שיש ברכב,נגרמות גם עקב שימוש לא נכון ,קראתי את הטענות לדוגמא על המוסטנג,אין שם שום דבר קונקרטי,רשמו בלמים,בלמים מה? רשמו מתלים,מתלים מה?? 
אי אפשר להסתמך על הצרכן,בשביל לתת מידע וחו"ד קונקרטי צריך להסתמך על גורם מקצועי.
זה לא שלוקחים סטטיסטיקה על תקלות נפוצות שבגינן רכבים נכנסים למוסך .

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אולי אתה מבין,אבל אתה מתעקש לא להפנים שהדיון על BIG DATA  וניתוחיו לפי איך זה משתקף מזווית של הצרכן האמריקאי ההדיוט לפי הגדרתך !
וואו ממש חידשת לנו שאנחנו חיים בעולם רדוד,שטחי שאין זמן להתעמק בפרטים,מי שצועק חזק יותר חושב שצודק,ועל פי זה האלגוריתמים מנהלים את החיים שלנו :D
לרציניים כמוך,אף אחד לא מונע ממך לצלול לפרטים בקשר למוסטנג,ולא להסתמך על סטטיסטיקה,הכל רשום בפירוט מלא,רק תיגש וחפש
https://www-odi.nhtsa.dot.gov/downloads/

תתחיל לעשות חיתוכים ולבדוק לעומק אופי של תלונות על מה ולמה.....

פורסם

הרבה ציונים מוזרים,

קורולה האצ'באק - 27,

מאזדה 3 - 40,

אאודי איטרון - 5 !

אבל ביואיק אינוויז'ן 90.....

קטיושה,

מה בדיוק דירגו שם ?

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...