Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי טיוטה קורולה ונדלק לי בדוק מנוע. ניקיתי את בית הפילטר. ניקיתי חיישן אוויר maf. עם ספריי מיוחד crc. עשיתי ניקוי מצערת. עשיתי ניקוי אינג'קטורים וחיישני אוויר דרך צינור הוואקום. צריכת הדלק חזר להיות כמו חדש. הכל השתפר. עשיתי אפילו reset של המחשב. שום דהר לא עוזר עדיין נדלקת אצלי נורת בדוק מנוע. דיברתי עם חבר מוסכניק. הבן אדם צחק עלי. אמר לי אתה עובר טבט ללא בעינ נכון? אמרתי שכן. אס אמר לי אס מה איכפת לך אם מופיע לך מנורת בדוק מנוע? 

פורסם

האם חיברת לרכב מחשב אבחון והוצאת קודי תקלה?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 5 דקות, zvit כתב:

האם חיברת לרכב מחשב אבחון והוצאת קודי תקלה?ו

וודאי. לא סתם עשיתי את כל הדברים האלו. אני בטח לא הולך להחליף ממיר קטילי במחיר מטורף, מה גם שהאוטו עובר טסט בלי בעיה. וגם לא הולך להחליף את 2 חיישני ה-02, במחיר המטורף של 1,200 שח כל אחת. בזמן שעלות כל חיישן בחול הוא 149 ש"ח. הזמנתי כלי מחול להוצאת החיישנים שבטח עדיין מלוכלכים. קודם אנקה אותם לפני שאקנה חדשים למרות שלא נראה לי שהאור תכבה. 

פורסם

בעיה ידועה ומוכרת בקורולה משנים הללו שנפתרת בדרך כלל ע"י התקנה ספייסר בחיישן אחורי בממיר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש לי את אותה בעיה שנת 2006

אבל המוסך אומר לא לטפל, מה אתה אומר לעשות משהו או לא.

אני פשוט לא יודע לטפל לבד....

ושכחתי לציין שאני נוסע ככה כבר 50אלף קילומטר ואני לא מרגיש משהו מיוחד.

פורסם (נערך)

מצטרף לדיעת החבר - במקרה כי גרוע רוכש מתאם OBD2, מתחבר אליו עם האנדרואיד/אייפון 5 דקות לפני שנכנס לטסט, מאפס את הנורה (תקלה), עובר טסט והחיים מרגשים.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...