Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, עברתי לדירה שבא חלון עם אדנית חיצונית מובנית גדולה למדי: אורך 195, רוחב 55, עומק 46.

אין לי כל רצון להשתמש באדנית למטרתה הייעודית.

האיזור נסגר עם רשת ומהווה מרפסת לחתולים שמאוד נהנים לצאת לשם.

הרצון הוא להוסיף של מתקנים לחתולים ולשם כך רציתי ליישר את הקרקעית הקעורה של האדנית, כך שאוכל להציב שם מתקן יציב (לדוגמה). אין צורך למלא את האדנית, רק להשיג משטח ישר.

חשבתי על חול רגיל של אדניות, או אפילו חול חתולים זול, אבל החשש שלי שיהיה קשה להוציאו בעתיד (הדירה שכורה), ויצבור לכלוך, חרקים, זרעים שינבטו וכו׳.

האם יש איזה חומר זול, פשוט וקל לעבודה (בלי אנשי מקצוע) שגם ניתן להוציא בקלות בעת הצורך? אולי איזה פולימר שמתקשה לפי הצורה?

תודה מראש לעוזרים.

image.thumb.png.dfc2c329d296c9b9cdb9392efa4ef59c.png

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש את הספוג שמשתמשים בו בשביל סידורי פרחים, רק לא יודע אם יש בכאלה גדלים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

קודם כל תוודא שהאדניות אינן מקור לחדירת מים. לי יש 3 אדניות כאלה שהיו מקור לרטיבות בקירות, סגרתימאותן עם שאריות קרמיקה מהרצפה והפכתי אותן לאדנחם רחבים, בעיית הלחות נפתרה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אוזניים בצדדים בגובה שאתה רוצה ועליהם פלטת עץ טיפה יותר קטנה מהאדנית ואפילו שאריות מלוחות שיצא לך יותר זול

• רעיון טוב! 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

חול לחתולים הכי זול שיש.

להוציא אותו אפשר עם שואב אבק. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 8 דקות, DareDevil כתב:

חול לחתולים הכי זול שיש.

1. זו אדנית חיצונית וחול חתולים מתגבש במגע עם מים. 

2. חתול לא ישן איפה שהוא מחרבן. 

רואים שאין לך חתול 😉

פורסם

מה עם חצץ ועליו חתיכת דשא סינטטי?

גילוי נאות: לא גידלתי אף פעם חתול חוץ מאלה שמסתובבים אצלי בעבודה ומידי פעם נופלים לי מהתקרה אחרי שהם תולשים את המנורות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בתאריך 11.11.2021 בשעה 21:21, ArikB כתב:

רואים שאין לך חתול

נכון, כי הייתה לי חתולה. 

יש גם חול שהוא לא מתגבש אלא סתם חול חצץ שכזה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 17 שעות, SlowRide כתב:

יש את הספוג שמשתמשים בו בשביל סידורי פרחים, רק לא יודע אם יש בכאלה גדלים.

תודה, אבל לא נראה לי שזה חומר מתאים, התחתית קעורה וצריך חומר שהוא נוזל שמתקשה, אחרת לא אצליח לחתוך בצורה נכונה ולישר.

לפני 17 שעות, sperial כתב:

תוודא שהאדניות אינן מקור לחדירת מים

לא היתה נזילה עד עכשיו כשהתיה ריקה, אין סיבה לחשוב שזה השתנה.

לפני 13 שעות, DareDevil כתב:

חול לחתולים הכי זול שיש.

לפני 13 שעות, ArikB כתב:

1. זו אדנית חיצונית וחול חתולים מתגבש במגע עם מים. 

2. חתול לא ישן איפה שהוא מחרבן. 

חול חתולים זו אכן אופציה שחשבתי עליה, יש גם לא מתגבש, כזה שמתייבש עם הזמן (והאדנית מקורה חלקית כך שלא נכנס הרבה גשם. 

כמובן שיהיה צורך לכסות את החול כדי למנוע מהחתולים לעשות שם צרכים (עם דשא סינטטי או אריחים).

הבעיה היחידה היא הכמות שצריך, והקושי להפטר בהמשך. זה אפשרי, אבל ידרוש התעסקות. בלית ברירה נלך על האופציה הזו.

לפני 12 שעות, Night Driver כתב:

מה עם חצץ ועליו חתיכת דשא סינטטי?

מאיפה משיגים חצץ כזה? משתלות? אבדוק אם זה זול יותר מחול חתולים.

פורסם

את מעדיפה לסחוב שקי חצץ לפזר אותם ליישר מלשים חתיכת לוח עץ? הייתי אפילו עושה דשא סינטטי מעל העץ 

• רעיון טוב! 1

פורסם

2-3 שקים (לפי הגובה שאת צריכה כדי ליישר- 2 שקים ימלאו את האדמית בערך כ-5 ס"מ) של שומשום 4-10 (כזה שמשתמשים בו כמצע לדשא סינטטי) 

זה יעלה כ-15 שקלים לשק בכל מחסן חומרי בניין.

כלום לא צומח בזה, בטח לא אם תשימי מלמעלה חתיכת דשא סינטטי.

לפנות את זה,  זה רק לאסוף את זה עם כף גינון קטנה חזרה לשקים.

• רעיון טוב! 1

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

ולוודא שזה לא זולג החוצה דרך איזה פתח ניקוז.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, yotams4 כתב:

את מעדיפה לסחוב שקי חצץ לפזר אותם ליישר מלשים חתיכת לוח עץ? הייתי אפילו עושה דשא סינטטי מעל העץ

כן, כי להערכתי החתולים יאהבו את הפרשי הגובה ולשבת לעיתים ״בתוך״ האדנית. (מה גם ששפות האדנית אינן באותו גובה, כך שקרש פשוט אינו מספיקף צריך הגבהה בצד אחד, וצריך גם עץ עמיד לרטיבות שלא יתנפח. בקיצור, הואפציה נשקלה ונפסלה בעיקר מהסיבה הראשונה).

וכאמור, לא העדפתי לסחוב כלום, קיוויתי לאיזה חומר נוזלי שמתקשה, אבל זה כנראה לא ריאלי.

לפני 5 שעות, natco כתב:

שומשום 4-10 (כזה שמשתמשים בו כמצע לדשא סינטטי) 

זה יעלה כ-15 שקלים לשק בכל מחסן חומרי בניין.

תודה רבה, נשמע כמו פתרון אפשרי. יבדק.

לפני כשעה, sperial כתב:

ולוודא שזה לא זולג החוצה דרך איזה פתח ניקוז.

אסתום אותו מראש עם ניילון.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

בגלל זה כתבתי עם אוזניים בתוך האדנית ואת יכולה לקבוע את הגובה איפה שאת רוצה, ומקבלת משטח ישר "במכה" במקום לפזר חצץ

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...