Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחדשתי במיצובישי אאוטלנדר. קניתי אותו מאדם פרטי והרכב עדיין תחת אחריות (בן שנתיים כך שנשארה לו שנת אחריות שלמה).

צריך לבצע טיפול תקופתי. מרכז שירות מיצובישי יצרו איתי קשר ביוזמתם לתיאום הטיפול והיו מאוד נחמדים, אבל המחיר נשמע לי גבוה וכשביקשתי שישלחו הצעה מסודרת ענו שלפי הנהלים אינם שולחים הצעות מחיר. לא כל כך בא לי לעבוד עם כאלה...

מחפש המלצה למוסך שיכול לבצע טיפול תקופתי אבל כמובן שחשוב שאחריות היצרן תישמר. אני יודע שתיאורטית אפשר ללכת לכל מוסך אבל אני מתאר לי שאם תהיה תקלה ברכב במהלך השנה הקרובה היבואן יקשה עלי את השירות. אשמח לעצתכם.

איזור המרכז - ת"א/בני ברק/פ"ת/בקעת אונו. 

תודה רבה.

פורסם

מה המחיר שדיברו עליו?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

יש הרבה מוסכי יבואן אני מטופל למשל במוסך מילר בחיפה והם שולחים הצעות כתובות לפנח הטיפול לפי מפרט יצרן

פשוט תפנה למוסך יבואן אחר

עריכה אחרונה על ידי Ido Porat
פורסם
בתאריך 1.11.2021 בשעה 09:07, סולל הדרך כתב:

מה המחיר שדיברו עליו?

למעלה מ 1600 ש"ח. הגיוני??

ושאלת תם למנהלי המערכת: מה לא נאות בשאלתו של סולל הדרך? ואם בכל זאת לא נאות וחוש ההומור שלו לא לטעמכם, הייתי בוחר להעביר את המסר בצורה נעימה יותר.

פורסם

זאת החתימה שלי... אל תתרגש זה לא המנהלים.

אני בבעיה דומה לשלך, הרכב שלי מסיים אחריות.

במוסך מורשה באיזור מגורי (בלי שמות) ביקשו 2200 ש"ח בלי להתבלבל על טיפול שנה שלישית! בשביל שמן ושני פילטרים
אח"כ המחיר ירד לאיזור ה 1750 (המחירים כוללים מע"מ)
בדקתי אצל מוטורוני לפיד והמחיר ירד ל 1400 (כולל מע"מ)
זה נשמע לי המון כסף עבור טיפול פשוט

בדקתי גם במוסך מתמחה מיצובישי שזכה לביקורות מצויינות ומעל ל 1000 ביקורות במדרג.
המחיר שלו הוא 650 כולל מע"מ עם פילטר אויר לא מקורי (טוען שהוא מצויין - לא יודע)
הרכב עושה 10-12 אלף ק"מ בשנה ולא עובד קשה.

אני מתפתה למחיר הזול.

מה דעת חכמי הפורום? יש הצדקה להפרש לרכב שיוצא מאחריות?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 57 דקות, akak123 כתב:

למעלה מ 1600 ש"ח. הגיוני??

ושאלת תם למנהלי המערכת: מה לא נאות בשאלתו של סולל הדרך? ואם בכל זאת לא נאות וחוש ההומור שלו לא לטעמכם, הייתי בוחר להעביר את המסר בצורה נעימה יותר.

זאת החתימה של "סולל הדרך" 😀😀

פורסם
לפני 5 שעות, סולל הדרך כתב:

זאת החתימה שלי... אל תתרגש זה לא המנהלים.

אני בבעיה דומה לשלך, הרכב שלי מסיים אחריות.

במוסך מורשה באיזור מגורי (בלי שמות) ביקשו 2200 ש"ח בלי להתבלבל על טיפול שנה שלישית! בשביל שמן ושני פילטרים
אח"כ המחיר ירד לאיזור ה 1750 (המחירים כוללים מע"מ)
בדקתי אצל מוטורוני לפיד והמחיר ירד ל 1400 (כולל מע"מ)
זה נשמע לי המון כסף עבור טיפול פשוט

בדקתי גם במוסך מתמחה מיצובישי שזכה לביקורות מצויינות ומעל ל 1000 ביקורות במדרג.
המחיר שלו הוא 650 כולל מע"מ עם פילטר אויר לא מקורי (טוען שהוא מצויין - לא יודע)
הרכב עושה 10-12 אלף ק"מ בשנה ולא עובד קשה.

אני מתפתה למחיר הזול.

מה דעת חכמי הפורום? יש הצדקה להפרש לרכב שיוצא מאחריות?

אם הרכב שלי היה מסיים אחריות הייתי הולך למוסך רגיל. יש לי מוסך שאני מטפל בו ברכב השני שלי במשך שנים. מוסף קטן ופשוט, אדם הגון. כששלי יסיים את תקופת האחריות אעביר אליו גם את האאוטלנדר ללא היסוס. 

• תוכן חדש...