Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

מצורפת ההצעת מחיר מקיה, גם אם אני מוריד את הניקוי פיח זה עדיין יקר משמעותית מהטויוטה שהוחלפה.
יש תובנות? שווה לעבור למוסך אחר ו"לאבד" 3 חודשי אחריות (זה מליסינג אז יש רק 4 שנות אחריות)?

1001901021_Inked1892209683_WhatsAppImage2021-09-06at10_23_59(1)_LI.thumb.jpg.ea1b189349c77cdce0a4f306512dd5e1.jpg
תודה

פורסם
לפני 24 דקות, llaavvii כתב:

יש תובנות? שווה לעבור למוסך אחר ו"לאבד" 3 חודשי אחריות (זה מליסינג אז יש רק 4 שנות אחריות)?

למייטב ידעתי קיה שהייתה בליסינג מקבלת 3 שנות אחריות (זאת אומרת כבר נגמרה), רכב שהיה פרטי מקבל 4 שנים נוספות על חלק מהמכלולים. 

לא ממליץ בכלל להכניס בתוספים כלשהם לשמן מנוע, אבל תבדוק האם טיפול 60.000 לא כולל החלפת מצתים. בדגם קודם זה כן כולל. 

פורסם

המחירים סבירים למוסך מורשה יבואן, להעיף כמובן את התוספים והכי גרוע שמורשה יבואן מוסיף תוסף שמן למרות שהיצרן במפורש אומר שלא. 

• אהבתי 2
פורסם
לפני 16 שעות, ch2856 כתב:

המחירים סבירים למוסך מורשה יבואן, להעיף כמובן את התוספים והכי גרוע שמורשה יבואן מוסיף תוסף שמן למרות שהיצרן במפורש אומר שלא. 

שמן 240 שח לפני מעמ,

ועוד רוצים לדחוף תוסף ב 100 שח 

פורסם

העבודה דווקא מחיר סביר. החלפים ממש יקרים.
גם בין מוסכי יבואן יכולים להיות הבדלים גדולים.
הייתי בודק במוסך אחר..או אם הרכב אמין סהכ אז מוותר על זה לגמרי.
טיפול 75 לצורה קודמת עולה לי 500 שח בעבודה עצמית עם פלאגים.

פורסם (נערך)

המחיר של החלפים פשוט לא נורמלי. העבודה מתומחרת בסדר - במידה ומחליפים את כל מה שכתבו (כולל הנוזל בלם )

עריכה אחרונה על ידי netanel1014
פורסם

בגלל זה שווה לקנות מוצרים ולבוא למוסך עם החלפים רק כדי להחליף,

החלפים האלה אפשר לקנות בחנות חלקי חילוף בסביבות ה300 ש"ח כולל מע"מ + העבודה שלהם, לא תגיע ל700 ש"ח, ז המה שאני עושה.

חשוב רק לוודא שאתה קונה מוצרים טובים ושמן לפי התקן.

• אהבתי 2
פורסם

קח את הצעת המחיר וכנס לחנות חלפים 

מאמין שתצא עם כל החלפים בפחות מ500-600 שח.

לך למוסך רגיל, על הטיפול הזה יקחו לך סביב 300 שח.

הם גוזרים קופון מטורף על החלקים.

ותוספים למנוע?

בשביל מה?

.

פורסם
לפני 5 שעות, elimalka כתב:

שמן 240 שח לפני מעמ,

ועוד רוצים לדחוף תוסף ב 100 שח 

ועוד צריך להשגיח שאכן ממלאים את השמן שעליו שילמת. לי שמו שמן של יצרן לא מוכר שאפילו לא הצלחתי למצוא ברשת למרות שבחשבונית היה רשום "שמן קיה פז A5".

לגבי נוזל בלמים אתה צריך לראות שבאמת מחליפים, אם שואבים לך קצת מהכוסית ליד המנוע (וזה מה שבדרך כלל עושים) ולוקחים על זה כסף, תבקש שיחליפו כמו שצריך, כשהם יסרבו (והם כנראה יסרבו) תגיד להם שאתה מוותר מראש.

בגדול כל מה שרשמו לך פה נכון. אתה יכול לקנות חלפים מקורים בהרבה פחות (רק תוודא שהמקט"ים מתאימים) ולגשת לכל מוסך שיעשה לך את הטיפול.

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 29.9.2021 בשעה 13:32, Buki כתב:

למייטב ידעתי קיה שהייתה בליסינג מקבלת 3 שנות אחריות (זאת אומרת כבר נגמרה), רכב שהיה פרטי מקבל 4 שנים נוספות על חלק מהמכלולים. 

לא יודע אם ליסינג מקבלים שנתיים או 3 (יודע שיש שוני בין היבואנים, לא יודע מה טלקאר עושה).

כן יודע שה-4 שנים הנוספות הן רק על חלק מהדגמים. הפיקנטו היא אחד מהם, אבל בדגם האחר שבדקתי בכלל לא צוין מה אורך האחריות 🤷‍♂️

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

חלפים סופר יקרים.

לך פעם הבאה לחנות חלפים ותחסוך מאות שקלים, מצד שני לא בטוח שהם יאהבו את זה מהחינת אחריות ויכולים לשחק על זה...

בכללי לא ממליץ לטפל במוסכי יבואן בגלל המחירים המוגסמים האלו, הרמה שם לא רמה גבוה יותר מבחוץ בהרבה...

פורסם
לפני 27 דקות, Shab00 כתב:

יאהבו את זה מהחינת אחריות ויכולים לשחק על זה...

אין לאוטו הזה אחריות, זה מודל 2017, האחריות נגמרה ב 2020.

פורסם (נערך)

ומאיפה אני קונה את החלפים (אני בעיקר ברעננה ואיזור בית שמש)?
איך אני יודע תאימות מלאה לפיקנטו (מסננים, שמן מתאים)?

החלפת פילטרים אני יחליף לבד, שמן אקפוץ לאיזה מוסך (ושיבדוק גם את הברקסים).

עריכה אחרונה על ידי llaavvii
פורסם
בתאריך 30.9.2021 בשעה 23:30, SaarG כתב:

הבעיה היא שבכלל, מוסכים לא אוהבים שהלקוח מגיע עם החלפים איתו, לא מכיר מוסך שזורם עם זה בכיף.

צודק שמוסכים לא כזה מתלהבים מזה, אבל אני ב2 מוסכים שונים באתי עם חלפים והמוסך החליף אפילו במחיר הוגן.

בנוסף לכך, לפני שבועיים הלכתי למוסך קאיה מרכזי וקיבלתי הצעת מחיר לטיפול 105000 עבור קיה סיד שלי. שאלתי במידה ואני מביא את החלפים- כמה עלות עבודה? 

אמרו שאותו מחיר עבודה אבל אין אחריות. (לא הערימו קשיים בכלל).

• תוכן חדש...