Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לבדוק את המחירון של הרכב שלי בגלל הטענה שמחיר משומשות עולה, סתם מתוך סקרנות, לא מעוניין למכור.

מדובר על וולוו XC60 2010 עם T6

במחירון מופיעות 5 אפשרויות, T6 בלי שום כיתוב, אקטיב, קינטיק, אקטרים וR דיזיין.

את קינטיק וR דיזיין ניתן לפסול בקלות כיוון שכוח הסוס של המנוע שיש אצלי לא תואם

מה שמשאיר את הרגיל, אקטיב ואקסטרים כאפשרויות.

האם ניתן למצוא מה כל אחת מרמות הגימור הציעה?

או לחלופין, למצוא באמצעות מספר שילדה או רישוי את רמת הגימור?

בתודה מראש

כבר חתמתי...

פורסם

תודה רבה!

לפי גודל הגאנט והמחסור בסאן רוף אני מבין שיש לי את הקינטיק, אם כי יש לי חיישני חנייה מקוריים שמופיעים רק באקסטרים

כבר חתמתי...

פורסם
לפני 3 שעות, yairw כתב:

תודה רבה!

לפי גודל הגאנט והמחסור בסאן רוף אני מבין שיש לי את הקינטיק, אם כי יש לי חיישני חנייה מקוריים שמופיעים רק באקסטרים

תמיד יכול להיות שהוסיפו בחברה/מאוחר יותר באופן פרטי.
לי אישית איך היצרן החליט להגדיר את רמת הגימור לא אומר הרבה,הייתי מסתכל פרטנית איזה תוספות יש.
* חוץ ממצבים בהם רמות גימור שקולות גם לרמות בטיחות ויש תוספות קריטיות כמו אקסטרה כריות אוויר/מערכות מצילות חיים אחרות

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם כל להיות צעיר וטיפש:roll:

• תוכן חדש...