Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אוטומקס ממשיכים להרחיב את ההיצע ובשבוע החולף עלתה על הכביש וולוו XC40 T2.

גם היא משתמשת במנוע ה-1.5 3 צילינדרים המוכר המגירסאות האחרות של ה-XC40 אך בהספק נמוך יותר של 129 כ"ס בלבד.

גם הגג-הפנורמי ירד מרשימת התוספות (לא אבידה גדולה) וגם בקרת השיוט האדפטיבית איננה (חבל מאד)

המחיר הרשמי זול ב-1000 ש"ח מהמחיר של ה-T3 אצל היבואן הרשמי (218900) אם לשפוט לפי מדיניות ההנחות בדגמים אחרים, כנראה שמי שיציע 200000 ש"ח לא יישלח הביתה בבושת פנים.

(אבל שלא יבוא בטענות על ביצועים נרפים...)

עריכה אחרונה על ידי PriceDevil
  • מעניין 1
פורסם

אני מעריך שההבדל בינו לבין ה-T3 מתבטא בתוכנה בלבד, כך שיתכן שבעזרת תוכנה ניתן להחזיר את הסוסים שאבדו לאורוווה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני כשעה, zvit כתב:

אני מעריך שההבדל בינו לבין ה-T3 מתבטא בתוכנה בלבד, כך שיתכן שבעזרת תוכנה ניתן להחזיר את הסוסים שאבדו לאורוווה.

ולאבד אחריות

מקווה שלא יקנו את הדבר הזה, לא באמת...

אך ממש לא אוהב את הגישה של בא נביא משהו למי שלא מבין, זה פשוט הולך להם.

אותו דבר עם הסופרב ללא מערכות בטיחות וכן הלאה.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעתיים, zvit כתב:

מזכיר לי בעלים של אאודי A4 עם 120 כ"ס ממנוע 1.8T שרק עם תוכנה הגיעו ל-210 כ"ס (אותה תוכנה שהיו משפרים איתה גם את גרסת ה-170 כ"ס).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני שעתיים, zvit כתב:

לפי ההספק יש לי תחושה כי במנוע הנל ויתרו על הטורבו, כך שלשפר לא יהיה כלכך מה.

אם כן יש טורבו מאוד מוזר ממנוע 1500 לקבל 130 סוסים בקושי

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

בוודאי שהמנוע מוגדש. ההספק המופחת נועד להפחתת זיהום האוויר.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 14 שעות, ik3 כתב:

לפי ההספק יש לי תחושה כי במנוע הנל ויתרו על הטורבו, כך שלשפר לא יהיה כלכך מה.

אם כן יש טורבו מאוד מוזר ממנוע 1500 לקבל 130 סוסים בקושי

יש שווקים בעולם שמדיניות המיסוי היא לפי הספק הרכב, כנ"ל ביטוח. לשם זה מכוון הרכב הנ"ל. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

STI 2004

פורסם

נצל"ש - אתמול התקשרתי לאוטומקס ושאלתי האם אפשר להזמין סקודה סקאלה ידנית.
זה רכב שתפור עלינו, אם רק היה ידני. 
הנציגת מכירות אמרה "לא, אין לנו ידני, אי אפשר להזמין, אנחנו לא עושים ייבוא אישי".

משהו פה לא ברור לי ומסקרן אותי - הם יבואן מקביל, הם מביאים את הדגם האוטומטי, בא לקוח ואומר שרוצה לקנות ידני. מה הבעיה במשלוח הבא להביא אחת ידנית? (אחרי תשלום מקדמה, פתיחת הזמנה וכו')
האם זה בגלל שהידנית לא מקוטלגת בארץ? זקוקה לתקינה נפרדת?
או סיבה אחרת?

פורסם

אין הנחות גבוהות על XC40, בגלל הקורונה כמעט ולא מורידים, מקסימום כמה אלפי שקלים.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
לפני שעתיים, rolling_stony כתב:

נצל"ש - אתמול התקשרתי לאוטומקס ושאלתי האם אפשר להזמין סקודה סקאלה ידנית.
זה רכב שתפור עלינו, אם רק היה ידני. 
הנציגת מכירות אמרה "לא, אין לנו ידני, אי אפשר להזמין, אנחנו לא עושים ייבוא אישי".

משהו פה לא ברור לי ומסקרן אותי - הם יבואן מקביל, הם מביאים את הדגם האוטומטי, בא לקוח ואומר שרוצה לקנות ידני. מה הבעיה במשלוח הבא להביא אחת ידנית? (אחרי תשלום מקדמה, פתיחת הזמנה וכו')
האם זה בגלל שהידנית לא מקוטלגת בארץ? זקוקה לתקינה נפרדת?
או סיבה אחרת?

הסיבה היא לדעתי שנציגת המכירות יודעת למכור מה שיש במלאי, היא לא כ"כ יודעת (וגם לא דורשים ממנה) לקבל/להתייחס להזמנות מיוחדות.

סביר להניח שאם תבקש לדבר עם דרג יותר גבוה, יסכימו לבדוק את האפשרות, כי תכל'ס הקשר לדילר בחו"ל קיים, וסביר להניח שיש לו גם ידניות.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

להזכירכם שיש היום מנועי 1 ליטר טורבו עם 120 כ"ס פלוס מינוס, לפולקסווגן היה בעבר מנוע 1.4 ליטר עם 122 כ"ס, לפיז'ו מנוע 1.2 טורבו עם 110 - 130 כ"ס, כולם נוסעים מצויין בפועל בלי שום בעיות, גם בג'יפונים, אפילו גדולים.

לא מבין את הרדיפה הזאת אחרי ביצועים, איפה אתם משתמשים בהם ולמה? אתם ממהרים לאנשהו? זה לא רכב ספורט.

עריכה אחרונה על ידי evc
פורסם

ה- XC40 שוקל 1,550 ק"ג ולהבנתי התיבה האוטומטית שלו היא פלנטרית ולא דו מצמדית, כלומר אובדן כח נוסף.

ברור שהדגם הזה נוסע בקצב התנועה, אבל מרכב בסכום כזה רוב הלקוחות מצפים לביצועים מעבר למה שיש לספורטאז' 1.6 מליסינג, ולא לרכב שצריך קיקדאון של שלושה הילוכים בכל גבעה.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
לפני 4 שעות, evc כתב:

להזכירכם שיש היום מנועי 1 ליטר טורבו עם 120 כ"ס פלוס מינוס, לפולקסווגן היה בעבר מנוע 1.4 ליטר עם 122 כ"ס, לפיז'ו מנוע 1.2 טורבו עם 110 - 130 כ"ס, כולם נוסעים מצויין בפועל בלי שום בעיות, גם בג'יפונים, אפילו גדולים.

לא מבין את הרדיפה הזאת אחרי ביצועים, איפה אתם משתמשים בהם ולמה? אתם ממהרים לאנשהו? זה לא רכב ספורט.

רק שיעלה כמו הרכבים שציינת

לא צריך, רוצים, כשמשלמים ולא מקבלים עדיף שיישאר על המדף, רק שיש פראיירים תמיד שלא מודעים למה שיש אצל היבואן עצמו.

• תוכן חדש...