Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע לגבי החומר של טרטל, מעולם לא ניסיתי.

אני יכול להעיד שמשחת שיניים עובד, אבל לזמן קצר יחסית. מחזיק מנסיוני גג חודשיים.

ז"א שאם זה בשביל טסט, זה יעבוד. אם זה בשביל שיפור הנראות והבטיחות לאורך זמן- הייתי הולך על שיטה מקצועית יותר.

פורסם

נשאל הפוך,

היית מצחצח שיניים עם טרטל ווקס? 

• מצחיק 2

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

משחת שיניים לא יעילה לטווח ארוך.

היה כאן שרשור ענק של איך לעשות את זה נכון. תתפלא כמה פשוט זה, החומרים זמינים בעלות נמוכה מאד והתהליך מאד פשוט ולא ממש טכני.

בהצלחה.

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם

אני בטוח ב 100% שהפנסים לא היו מבריקים. 

במשחת שיניים ישנם חלקיקים שוחקים מן הסתם שאתה שוחק עם החומר את הציפוי וההגנה + הפלסטיק השרוף שעל הפנס.

משחת שיניים שוחקת בצורה עדינה ביותר, אל תשכח שזה נועד לשיניים ולא לפלסטיקה.

בכל מקרה לאחר שיוף השכבה השרופה של הלכה יש לצפות מחדש, במידה ולא יבוצע - תוך כמה חודשים זה יחזור מהר, יחד עם הצבע הצהוב המחריד.

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

אוי ואבוי.

אלו דברים שלא עושים. WD40 זה שמן זה בכלל לא אמור להיות על פנסים, השמן נכנס בין החריצים וכביכול "מחליק" את המראה, זה זמני, זה מסריח וזה תופס לכלוך.

שלא לדבר שעם הזמן המשך שימוש בזה יגרום ככל הנראה לנזק או יחלחל פנימה לתוך הפנס.

עריכה אחרונה על ידי liav12
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...