Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי רכב בצבע שחור, אני רוצה לעשות פוליש שיהיה מבריק, האם צריך ניסיון בזה?

מספיק לקנות חומר למרוח ולנקות?

או שצריך מכשירים, מיומנות?

תודה על העזרה.

פורסם

מה מצב הצבע של הרכב?

פוליש לא קונים בשביל שיהיה מבריק, פוליש מבצעים כדי לתקן פגעים (סווירלים וכו') ולאחר מכן מיישמים שכבת הגנה (אוטם צבע\ציפוי וכו').

גם שכבת הגנה לא מיישמים כל שטיפה.

מה שכן, כדי לשמור על התוצאות חשוב לשטוף את הרכב בצורה נכונה, לא במכונות שטיפה וללא שימוש במטאטא ו\או בג'ילדה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם מצב הצבע טוב ואתה רק רוצה שיבריק, תקנה וקס. אתה יכול ליישם לבד.

אם מצב הצבע רע, דהוי, שרוט שטחית, צריך פוליש ואת זה עדיף (לא חובה, אבל עדיף) לעשות אצל דטיילר

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם
בתאריך 26.8.2021 בשעה 11:29, dorsht כתב:

מה מצב הצבע של הרכב?

פוליש לא קונים בשביל שיהיה מבריק, פוליש מבצעים כדי לתקן פגעים (סווירלים וכו') ולאחר מכן מיישמים שכבת הגנה (אוטם צבע\ציפוי וכו').

גם שכבת הגנה לא מיישמים כל שטיפה.

מה שכן, כדי לשמור על התוצאות חשוב לשטוף את הרכב בצורה נכונה, לא במכונות שטיפה וללא שימוש במטאטא ו\או בג'ילדה.

תודה רבה, אני כנראה אלך לעשות פוליש.

Just now, micha כתב:

אם מצב הצבע טוב ואתה רק רוצה שיבריק, תקנה וקס. אתה יכול ליישם לבד.

אם מצב הצבע רע, דהוי, שרוט שטחית, צריך פוליש ואת זה עדיף (לא חובה, אבל עדיף) לעשות אצל דטיילר

שטפתי היום את הרכב, ברוב האזורים ברכב נקי מאוד ורואים את ההשתקפות שלי.

יש קצת אזורים עם שריטות ועל הגג של הרכב יש קצת בעיה, דהוי כזה בצבע לבן כמו אבנית, נראה לי בגלל השמש.

פוליש יעזור פה?

מה המחירים ?

ראיתי 1000 +

פורסם

תצלם תמונות.

מחיר לפוליש תלוי באיכות העבודה שאתה מצפה לקבל ובכמות העבודה שצריך לבצע על הרכב שלך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
בתאריך 27.8.2021 בשעה 20:57, dorsht כתב:

תצלם תמונות.

מחיר לפוליש תלוי באיכות העבודה שאתה מצפה לקבל ובכמות העבודה שצריך לבצע על הרכב שלך.

הינה, אמרו לי שזה יכול להיות אבנית, ששטפו את הרכב ולא ניגבו..

זה נראה כך?

זה על כל הגג, הרכב עצמו מאוד מבריק, רואים את עצמי אפילו, קצת שריטות קטנות.

האם אלה דברים שאני יכול לעשות בעצמי?

נגיד לקנות חומר לפוליש ולעשות בעצמי? לקנות לקה להסרת שריטות(אם זה בכלל עובד)..?

יש לציין שיש לי חודש של חופש, ברור לי שזה לא יצא מקצועי כמו אחד שזאת העבודה שלו, אבל זה אפשרי?

unnamed (1).jpg

unnamed (2).jpg

פורסם

אם להתייחס לזה שאלו תמונות, ואנחנו לא ליד האוטו,

זה נראה כמו אבנית במקרה הטוב ובעיה בלכה/שכבה העליונה במקרה הפחות טוב,

מציע לקחת את הרכב לדיטיילר שיעבור עליו עם חומרים מתאימים ומכשיר חשמלי ולא ידנית,

יש כאן עבודה כדי להחזיר את הצבע למצב טוב.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...