Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני לא מנסה להוריד את הבחור. אני פשוט לא רואה איזה ערך מוסף יש ל-BMW שלו על פני גולף GTI/פורד פיאסטה STI/רנו קליאו ספורט/מאזדה מיאטה שנת 2020 שהוא יכול להשיג בקלות יחסית בכל חור באירופה.

עריכה אחרונה על ידי Korgan
  • תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• אחראי פורום
פורסם

הערך המוסף הוא שזה הרכב שלו. זה הכל.

מבחינתי זה מספיק.

• אהבתי 6

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם (נערך)

סליחוזמי, אבל יש כאן כמה אנשים שפשוט לא נמצאים בשרשור הנכון.

אם צריך להסביר למישהו למה בן אדם רוצה לנהוג בב.מ.וו 92 הפרטית שלו באירופה, כנראה שהמישהו הזה לא יבין אף פעם.

עם כל הכסף, וכל הבירוקרטיה וכל הווג'ערס וכל הבלאגן, זו חויה. וחוויות לא מודדים בכמה כסף הן עולות, אחרת כנראה שכולנו היינו ישבים בבית, כי זה זול ובלי בירוקרטיה.

עריכה אחרונה על ידי שביט
  • אהבתי 7
  • משעמם 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני 3 שעות, yotams4 כתב:

האמת תירוץ משכנע

ובשביל האמינות הוא היה צריך להקריב שקית עם כלי עבודה גם

• מצחיק 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
לפני שעה, שביט כתב:

סליחוזמי, אבל יש כאן כמה אנשים שפשוט לא נמצאים בשרשור הנכון.

אם צריך להסביר למישהו למה בן אדם רוצה לנהוג בב.מ.וו 92 הפרטית שלו באירופה, כנראה שהמישהו הזה לא יבין אף פעם.

עם כל הכסף, וכל הבירוקרטיה וכל הווג'ערס וכל הבלאגן, זו חויה. וחוויות לא מודדים בכמה כסף הן עולות, אחרת כנראה שכולנו היינו ישבים בבית, כי זה זול ובלי בירוקרטיה.

אני באמת לא אבין את זה.

חלק מהחוויה של לצאת לחו"ל היא שהכל חדש בין היתר גם המכונית. 

לדעתי לקחת את הרכב לחו"ל זה כמו לקחת לאירופה אוכל מהבית ורהיטים.

פורסם

אם המטרה היא טיול נהיגה - אז לעשות את הטיול ברכב שאתה מכיר נמצא איפשהו על הסקאלה שבין "חלק מהחוויה" ועד "מציל חיים" (אם אתה נוהג על המגבלות או חלילה עובר אותן, רצוי לעשות את זה עם רכב שאתה מכיר את ההתנהגות והארגונומיה שלו)

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

לדעתי אם חלילה יקרה משהו מערכות בטיחות בגולף GTI 2020 יצילו אותו הרבה יותר מאשר מהיכרות עם ה-BMW שלו.

פורסם

מצד שני, הזכרון (המצולם) של רכב ה(כמעט) אספנות על רקע טירה בגרמניה או מפל בשוויצריה הוא חוויה שונה מזו של הנסיעה ברכב חדיש, אפילו אם זו פורשה עם 100 ק"מ על האודומטר.

מזכיר לי טיול שערכתי באוסטריה לפני למעלה מעשור. ליד מכרה המלח עמדו כ-30 קטנועים עם מספרי רישוי ישראליים. לא פגשתימאת הנהגים, אבל ברור לימשמדובר בקבוצת רוכבים שהגיעה לצורך חוויה משותפת של איזה מועדון, ושרצו לחוות אותה עם כלי הרכב האישיים שלהם.

האם הייתי טורח לעשות משהו דומה? לא. אבל אני מבין את פות"ש. ועוד יותר אם הרכב יוגדר כבר כרכב אספנות, והוא ירצה לפגוש חובבי רכב דומה.

• אהבתי 1
  • לא הבנתי... 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 12 דקות, Korgan כתב:

לדעתי אם חלילה יקרה משהו מערכות בטיחות בגולף GTI 2020 יצילו אותו הרבה יותר מאשר מהיכרות עם ה-BMW שלו.

כן, אבל זה לא בר השוואה בכלל, אפילו ברמת הציר המניע.

אפילו יותר יציל אותו מערכות בטיחות בגולף eTSI 1.0 כי הרכב יאפשר לו להגיע למגבלות בצורה יותר ליניארית ובמהירות נמוכה יותר וכו'.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

זה האוטו הראשון שקניתי בגיל 21.

הוא איתי מעל 19 שנה

הוא יד שנייה

ואני הכי אוהב אותו בעולם.

תמיד אמרתי לאנשים שבאו וראו את האוטוביאנקי, הנה המפתח- קחו אותה - תחזירו לי את הBMW עכשיו {בדיקת מעבדה וכל הבלאגן} כמה שאהבתי את האוטוביאנקי - לא ניקשרתי אליה כמו הBMW

ותמיד רציתי לנסוע איתה לאירופה ואפילו נובורינג. הינה הילדים גדלו אני נכנס למצב סבבה של כסף אז לא נקנה 159, ניסע לאירופה עם הרכב. משבר גיל ה40....

ואתם יודעים מה זה לנסוע 4 חברי ילדות?

אנחנו ביחד מכיתה ז.

הכל עברנו ביחד. גם טיולים הזויים עם הBMW. כל המכוניות שלהם ז"ל ושלי שרדה.

שאנחנו ביחד 4 גברים, מי יכול עלינו?

נקווה שכולנו נוכל לעזוב את המשפחה והעבודה לחודש. 

• אהבתי 1
  • מבאס 1

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
לפני 3 שעות, Korgan כתב:

לדעתי לקחת את הרכב לחו"ל זה כמו לקחת לאירופה אוכל מהבית

תתפלא, אני מכיר כאלה שבאמת עושים ככה (בעיקר דתיים מטעמי כשרות). לא, גם אני לא מבין אותם.

האמת שגם לי יש אוטו ישן שאני די מחבב, אבל גם בחלום בלהות אני לא מדמיין את עצמי נוסע עם סיוויק 2002 על אוטובאן או מצלם אותה על רקע קולוסאום. מצד שני אין לי ערך רגשי לאוטו הזה. משרת אותי, ויעוף ברגע שיפסיק לשרת אותי.

אבל מניח שכל אחד וההזיה שלו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אוי אל תזכיר לי את זה

חודש ירח דבש באיטליה וספרד - ואוכל מהבית וכיריים חשמליים 

ותפסו אותנו מבשלים במלון. איף.

2007 אין WAZE יש אייגו מעפן ולך תחפש מקום כשר.

היום יותר קל.

נפוצץ את התא מטען בקבנוס+ממרח השחר ובא לגואל רצון

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
לפני 9 דקות, eladns כתב:

נפוצץ את התא מטען בקבנוס+ממרח השחר ובא לגואל רצון

רק שלא יגנבו לך את זה בספינה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...