Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מומלץ בתקציב 180k-220k?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחי יש 3008 ולי יש ספורטאג',

המזגן ב3008 טוב, אך הוא לא מהחזקים,

אם אני משווה אותו מול המזגן שיש בספורטאג', אז המזגן של הקיה הרבה יותר חזק ומקרר הרבה יותר מהר,

אגב, ב2 הרכבים האלה יש גג פנורמי.

• אהבתי 1
פורסם

נשמע לי שה-3008 התאימה לך למעט הגודל, אז למה לא 5008?

גם קודיאק יכולה להיות אופציה טובה כפי שהציעו כאן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

אתה עובד בניבוי העתיד?

איך אפשר לדעת מה השוק של רכב שלא נמכר הרבה זמן בשוק?

ורכב במחיר הזה בלי בקרת שיוט אדפטיבית ובלי ניטור רכב בשטח מת, בחייאת.

עריכה אחרונה על ידי dorsht

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
בתאריך 2.8.2021 בשעה 23:07, nameuser כתב:

מה דעתך על מאזדה CX-5, תא מטען יותר קטן קצת מהפג'ו אבל הייתי בודק.

יש גם קיה נירו ואם תעדיף משהו קצת יותר יוקרתי אז וולוו xc40 אבל צריך להוסיף קצת

הXC40 היא דיי קטנה(ואם ה3008 קטנה אז לא תתאים), אם כבר אז הXC60 אבל זה כבר יהיה הרבה מעל

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם (נערך)
לפני 21 שעות, GTאי כתב:

אני חושב שהגענו לרגע שבו צריכים להיפגש כולם, לחמם מנועים, להעמיד אותם בקו ישר ואז... לעבור מהר מרכב לרכב

האמת, אפשר לקנות מד טמפרטורה ולצלם מה הוא מראה, זה עולה 10 שקלים באלי אקספרס, רק בשביל הספורט אני מוכן, יש זמן פנוי בשבת.

עריכה אחרונה על ידי ronrcz
  • אהבתי 1
  • תוכן חדש...