Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בלייזר - כמה עולה בחודש ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מוזר מה שאתה אומר...

אתה רומז שאגוז זאת בעיה של צהל?

זה לא מה שאמרתי. הבעיה של צה"ל זו תפיסת עולם מסויימת שלא מוגבלת רק לאגוז.

זה עניין של סיירות שנוצרו למשהו, ואז לא צריך אותן, אז במקום לפרק אותן, ממירים אותן למשהו אחר, רק כי חבל לפרק.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

אני באחת מהפלוגות הלוחמות בגולני, בקיצור סמוך על סמוך....אגב מה שדובר פה מקודם צודקים במאה אחוז, אגוז הוקמה ופורקה מספר פעמים וזאת כאשר יעודה הבלעדי הוא לוחמת גרילה בשל היציאה מהרצועה (ולא לא מדובר על רצועת עזה...היו רצועות בטחון אחרות פעם) לא היה עוד צורך ביחידה גרילית שכזאת והיום אגוז היא לא סיירת אלא סתם גדוד לוחם טיפה מובחר יותר מהגדודים הסדירים, כמו כן במבצעים ההתיחסות היום היא כמעט שווה ומוחלטת בין היחידות השונות למעט מספר סיירות מאוד מצומצם ויחודי...

כך בקשת בענן מצאתי עצמי מבצע דילוגים לצד לוחמים הרבה יותר מובחרים ממני שלא נפרט כאן איך ולמה מפאת שמירה על בטחון מדינתנו האהובה...

פורסם

אני גם מנוי על העיתון,

ועשיתי אותו עם מבצע של "חבר"

אני חושב שזה המחיר הכי זול: 120 ש' לשנה.

ההרשמה למבצע של חבר מתחיל באוגוסט (עד כמה שזכור לי), ומתחילים לקבל את העיתונים בספטמבר.

פורסם

עשיתי מנוי בסוף ב 14 שקל לחודש ( בגלל שאמא שלי קוראת לאישה )

בכול מקרה קניתי הים את המגזין של אפריל

עוד לא קראתי הכול אבל בהחלט נראה עיתון סבבה

מה שמאוד איכזב אותי זה הכתבה המטומטמת על אגוז

לא היה שם שום דבר מעניין

פורסם

לא היה שם שום דבר מעניין

אני לא יכול שלא לתהות למה בדיוק ציפית..

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

באיזה פורום של מתגייסים מישהו בא ורשם שיש כתבה ענקית על אגוז במגזין בלייזר ואסור לפספס את זה

ובתור אחד שרוצה להגיע לאגוז ( עוד חודשיים וחצי גיוס ) הכתבה הזאת ממש משכה אותי...

אבל בסופו של דבר הכתבה הייתה ממש מטומטמת...

( קשה לי להודות אבל היו שם גם דברים נכונים )

פורסם
עשיתי מנוי בסוף ב 14 שקל לחודש ( בגלל שאמא שלי קוראת לאישה )

בכול מקרה קניתי הים את המגזין של אפריל

עוד לא קראתי הכול אבל בהחלט נראה עיתון סבבה

לא היה שם שום דבר מעניין

עשית את זה ביום שני ? אני מקווה שזה יקלט לך לגיליון הקרוב של מאי.

צור קשר בה"פ אני אבדוק לך.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...