Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משקפי VR - למישהו יש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חפצה נפשו של הבן שלי במשקפי VR, ולכן הוא מטמטם לי את השכל.

ההתלבטות כרגע בסקאלה בין oculus quest משומש לבין quest 2 חדש, מהארץ או מחו"ל.

64G? 256G? משנה?

האם יש המלצות - האם שווה לשלם כפול עבור ה-2? האם זה משהו שאפשר לקנות יד שנייה? אני לא יודע לבדוק סנסורים וכו' - רק לראות שנדלק.

אשמח לתובנות והמלצות מבעלי ניסיון.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

אתה רוצה כאלה שעובדים רק עם חיבור למחשב או גם standalone ?

לבן שלי יש קווסט 1 והוא טוען שחד משמעותית קווסט 2 שווה את ההפרש, אבל לא כפול.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תודה. 

אני מעדיף כאלו standalone כי אחרת נדרש כנראה שדרוג המחשב באחד חזק. 

היום נמכרים רק 2, ולכן ההפרש הוא בין 1 משומש ל-2 משומש/חדש.

פורסם

גם אני מתעניין במשקפי VR. נראה כי הקווסט 2 הוא הVFM הטוב ביותר גם ביחס למתחרים שעולים כפול ויותר. הבעיה היא שהוא צריך להיות משויך לחשבון פייסבוק לגיטימי (למרות שיש דיווחים שזה לא חובה). אם לא רוצים לשתף את כל המידע עם צוקי, אז קווסט 2 לעסקים עולה באמת קצת יותר מכפול, ואז יש כבר יותר תחרות.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

מה זה חשבון פייסבוק לגיטימי ולמה צריך אותו? יש לי חשבון פייסבוק "לעיון" ואני לא משתף מידע אמיתי עם צוקרברג.

פורסם

אתה צריך להשתמש בחשבון שלך כדי להשתמש במשקפיים.

אם החשבון שלך קיים זמן מה, יש לו כמה חברים, מתישהו העלתה בו פוסט או שניים זה כנראה תקין.

• רעיון טוב! 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

לחבר יש קווסט 2 ובעקבותיו עוד שני חברים הזמינו גם כן, גם אני מתכוון להזמין ברגע שגרסת ה64GB תחזור למלאי באמזון.

אחד מהחברים פתח חשבון פייסבוק "פיקטיבי" ונראה שזה עובד לו.

בארץ קווסט 1 משומשים נמכרים ב900-1100 ש"ח וקווסט 2 חדש מאמזון עולה 400$ (1300 ש"ח) כולל מיסים ומשלוח אז לא רואה סיבה לקנות גרסה ישנה ומשומשת.

לא יודע לומר לך אם 64 ג'יגה מספיק, במקסימום מוכרים בהפסד של 200 שקל וקונים אחד אחר עם יותר איחסון (ואולי קווסט 3 אם יצא עד אז).

לפי הכתבה הזאת רוב המשחקים לא שוקלים הרבה, זאת חומרה שמקבילה לסמארטפונים של שנה שעברה אז הגיוני שמשחקים ישקלו בערך כמו האלה לניידים.

ציטוט

ולכן הוא מטמטם לי את השכל.

אתה עוד תריב עם הבן על הזכות לשחק בזה, צעצוע ממש מגניב וכיפי 😂

פורסם (נערך)

תן בבקשה קישור לאמאזון.
באמאזון מצאתי רק Q2 עם 256G בכ-1650 ש"ח וזה קרוב מדי למחיר בארץ, כולל אחריות (כ-1900).  

עריכה אחרונה על ידי yuvk
פורסם

https://www.amazon.com/dp/B08F7PTF53/ref=twister_B0972776RC?_encoding=UTF8&psc=1

רק לפני כמה ימים עוד היה מלאי, כשיחזור למלאי המחיר הוא 300$ ואם אני זוכר נכון עוד 98$ למשלוח ומיסים.

האמת שמהסתכלות זריזה נראה שבארץ לא יקר בהרבה (מתחיל מ1450), אני מניח שהאחריות בארץ לא שווה כלום.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אם בעניין vr

אני גם מעוניין לרכוש אבל רק לסרטים, אולי למשחק או שניים

איך המשקפים האלה לסרטים בשימוש עיקרי..

פורסם

יש לי קווסט 2, מערכת מעולה, משחק בה בעיקר כשמארח. זה לא כמו פלייסטיישן שאפשר לשבת על זה שעתיים-3 בכיף.

• רעיון טוב! 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם (נערך)
לפני 11 שעות, ANUTKK כתב:

אם בעניין vr

אני גם מעוניין לרכוש אבל רק לסרטים, אולי למשחק או שניים

איך המשקפים האלה לסרטים בשימוש עיקרי..

מדיווחים של חברים זמן הסוללה הוא כשעתיים ובכל מקרה העיניים מתעייפות כבר לפני זה. לסרטים תקנה טלוויזיה גדולה ואיכותית עם מערכת סאונד טובה...

עריכה אחרונה על ידי Michaelr
  • תוכן חדש...