Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני רוצה לעבור למזרן מטר שישים. הגיע הזמן, מטר ארבעים זה לסטודנטים.
קפצתי לאיקאה להציץ כי יש 20% הנחה על מיטות ומזרונים. המזרנים באיקאה זולים... מריח לי מוזר...
למישהו יש נסיון?
תקציב 4-5 אבל באיקאה המזרון הכי יקר עולה משמעותית פחות... בכלל לא חשבתי לקנות שם מזרון אבל חייב לשאול, מה הקאצ'?

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למיטב זכרוני האורך של מזרוני איקאה לא סטנדרטי ישראלי (2 מטר במקום 1.90) ורוב המצעים לא עולים עליהם.

• רעיון טוב! 2

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אין שום בעיה להשיג בכיתן סדין 2 מטרים . היום הסטנדרט הוא 1.8 על 2 .
פעם מסך 17" היה מקובל. היום יש מגוון גדול.

פורסם

המזרונים שלא איקיאה אכן סבירים פלוס
אם התקציב מוגבל זאת בהחלט אופציה סבירה

לדעתי, מזרון זה אחד הדברים שחייבים לקחת משהו טוב היות ושליש מהחיים אתה מבלה עליו והוא משמש לשנים רבות.
לי יש נסיון טוב עבר 25 שנה עם מזרונים של סימונס.
את הראשון רכשתי ב 95 (1.4) את השני רכשתי ב 2008 (1.6) ואת האחרון רכשתי לפני חודש (1.8 מטר)
לא זול אבל תענוג
כל מזרון החזיק 13 שנה וסיבת השדרוג העיקרית היתה שינוי בגודל המיטה ולא כי המזרון נגמר.

המזרון מ 95 עדיין חי ונושם בחדר האורחים של ההורים של אישתי ועדיין אחלה מזרון.
אם אפשר הייתי מתאמץ לקחת משהו טוב

• רעיון טוב! 2
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

סימונס זה האלה עם הדובים והקפיצים?

אף פעם לא היה לי מזרן קפיצים, צריך לבדוק אפ זה יתאים לי. אני רואה שיש להם גם בלי קפיצים אבל כל הפרסומת מדברת על הקפיצים המבודדים.

בכל מקרה גם להם יש כל מני מזרנים בכל מני מחירים. נראה שזה קרוב לתקציב אז זה לא בעיה, השאלה מה לקחת.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

פורסם (נערך)

אני יכול לחשוב על משהו אחד שהסטנדרט שלו לא גדל בכמה אינצ'ים עם הזמן...

אני עם עמינח כ 15 שנה, מזרן שבזמנו עלה 4.5 אחרי הנחת חבר.

הוא מחזיק מעמד יופי ומאוד מאוד נח, אתה יכול לקנות מזרן קפיצים יחסית "קשיח" ואז לא תרגיש כאילו נפלת לבריכת כדורים.

וכן, שווה להשקיע במזרן

ספציפית לגבי איקאה אני לא מכיר, אבל יש כלל אצבע שם - אם זה זול זה לא איכותי, ואם זה יקר זה כבר במחיר של מוצרים אחרים בשוק ואז אין לזה שום יתרון

עריכה אחרונה על ידי GTאי
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)

אפרופו איקאה. קצת התבלבלתי ממדיניות ההחלפות שלהם שאומרת שניתן להחזיר כל מוצר בתוך 14 יום (בתוך אריזתו המקורית שלא נפתחה). המזרונים שלהם מגיעים מגולגלים אז אי אפשר לנסות אותם בלי לפתוח את האריזה.

מצד שני הם כותבים אפשרות החלפה בתוך 14 יום (למה החלפה ולא החזרה?).

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

הבעיה עם מזרון קפיצים מגולגל זה שאם מדובר במשלוח שישב הרבה זמן, הקפיצים מתחילים לההרס מהגלגול והמזרון יחזיק מעמד פחות זמן.

פורסם

אני די אנטי קפיצים. אני מוותר על המזרוני איקאה. לא יודע, בתפיסה שלי מזרון 1.6 טוב צריך לעלות לפחות 4.

יש המלצות למזרנים ספציפיים בתקציב של 4-6?

פורסם
לפני 30 דקות, farkash7 כתב:

אני די אנטי קפיצים. אני מוותר על המזרוני איקאה. לא יודע, בתפיסה שלי מזרון 1.6 טוב צריך לעלות לפחות 4.

יש המלצות למזרנים ספציפיים בתקציב של 4-6?

זה לא שאלה של מחיר. זה שאלה של מה נוח. ניסיתי מזרונים של 6-8 אלף, הם לא היו נוחים לי. עכשיו עם מזרון של אלפיים, ומרוצה עד השמים. נוח לי מאוד.

המזרונים שהיו לי הכי נוחים היו מזרונים מסוימים במלונות 5* באירופה. ברמה כזאת שניסיתי לקנות אחד. יש חנויות כאלה בארצות הברית שמחזיקות מזרונים שמשתמשות בהם רשתות מלונות, אבל לצערי לא מצאתי כאלה באירופה...

פורסם

קניתי גם מזרן איקאה היום. מצחיק, המדיניות הכתובה אומרת שיוחזר רק מוצר באריזה המקורית שלא נפתחה. דיברתי עם שירות הלקוחות שנשבעה בע"פ שלא תהייה בעייה (אבל לא היתה מוכנה לכתוב דבר).

למי ששוקל - מבצע 20% הנחה מסתיים ב 4.6.

פורסם

אי אפשר לענות על השאלה הזאת, כמו שאי אפשר לענות על השאלה אם צבע אדום הוא יפה.

מה שנוח לגב שלי, לא יהיה נוח לגב שלך.

מה עושים? שאלה טובה

אני קניתי את המזרון באיקאה אחרי ששכבתי שם בערך 10 דקות על  כל אחד ממזרוני הקפיצים (יש 3 או 4 . לא סוף העולם).

המזרון שהיה לי הכי נוח היה HYLLESTAD במקום השני מבחינת מחיר (2500) והוא מוכיח את עצמו כבר יותר מחצי שנה.

גם מבחינת איכות עושה רושם שהוא לא מאכזב.

צריך לדעת גם שהיום הרבה מאד מזרונים מיוצרים בלי שום בקרה או בדיקות ברשות הפלסטינית. כדאי לפתוח עין.

פורסם

מה הכוונה - בלי בקרה או בדיקות? מפעל קיסריה פולימרים מכרה את הפעילות שלה לחירבאווי בחברון והיום שלל "מותגים" מיוצרים בחברון. לפני האיקאה ניסינו איזה "שקר כלשהו" מתוצרתו. האיכות נראתה סבבה אבל הוא הוחזר כי היה רך מדי. אשתי הגיעה למסקנה שאני צריך לבחור בלעדיה, ומה שיהיה לה נוח 5 דקות בחנות לא יהיה נח לילה שלם. בינתיים היא מרוצה מהאיקאה.

• תוכן חדש...