Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי רכב מאזדה 5 שנת 2011, ואשמח לשני תשובות בנוגע לחגורות בטיחות.

שני החגורות הבטיחות הקידמיות, לא חוזרות מעצמם למקומם (מרגיש כאילו הקפיץ נחלש או משהו כזה).

יש דרך לגרום לכך שהם יחזרו למקומם (מתיחת קפיץ או משהו כזה)?

או שצריך להחליף את כל המנגנון?
ואם כן, איפה משיגים את החלק?

נושא נוסף, חסר לי ברכב את האבזם שבו סוגרים את חגורת הבטיחות באחד המושבים הקטנים מאחור.

איפה אפשר לרכוש דבר כזה?

תודה מראש לכל המסייעים

פורסם

לפני שאתה רץ להחליף מנגנון, נסה לנקות את החגורה, לעיתים זה משפר את המצב

עקב רכבים בתחזוקה לקויה, לכלוך, שומנים ואבק מעל החגורה - שעוצרים את החגורה מלהיסגר. 

דבר נוסף שחייבים להקפיד (אני מעיר על זה כל הזמן לצד הנשי, וגם לחברים) במיוחד ברכבים ישנים

לא להשאיר לעולם את החגורה זרוקה על הכיסא, או לא נעולה עד הסוף, בטח לא מקופלת - זה מקצר את חיי הקפיץ. 

רק אם לא יעזור, תחליף מנגנון, עדיף חדש. את החלק (האבזם) תמצא בכל בחלקי חילוף. (פירוקיות)

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

@רפי לין

אני מבית שמש

אבל נמצא הרבה על הציר ירושלים-מודיעין-רחובות והאזור

גם אם יש משהו להציע לי שהוא לא באיזור, יש מצב שאני אוכל לשלב את זה במקרה שאני אהיה שם.

לפני 3 שעות, yogev20 כתב:

את החלק (האבזם) תמצא בכל בחלקי חילוף. (פירוקיות)

אין לי ניסיון בתחום.

איך אני מאתר פירוקיות שיכול להיות להם?

עריכה אחרונה על ידי avi bar
פורסם

@ארי62

תודה על התגובה

לפי העין, זה לא נראה מלוכלך.

לא איכפת לי לנסות לנקות, אבל לא יודע איך.

ולגבי האבזם, חפרתי ולא מצאתי אותו שם

• תוכן חדש...