Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהתחלה חשבתי Ronnie, אבל נראה שבאנגלית זה לרוב שמות של גברים

ויש Rony 

Ronny

Roni

Ronni

ראיתי גם ronney 

מה הכי מקובל? יש יותר מדי אפשרויות

פורסם

זה די תלוי איך אתה מבטא את השם, איפה ההטעמה, וכמובן משתנה מאוד בין מבטאים. לא הייתי מתאמץ על זה יותר מדי ובוחר בתצורה שנראית לי הכי יפה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אין לזה תשובה חד משמעית אבל בגדול- דאבל n ייתן לך מלעל וn אחת תתן לך מלרע. 

זה נכון יותר לצפון אמריקה. לא בטוח שגם ב'אנגלית אירופאית' זה ככה. 

האם להשתמש בy או i? נתון לבחירתך. אפשר גם דאבל e.

סתם דוגמא: Demi moore, הm הבודדת יוצרת מלרע. נראה לי שאתה מכוון למלעיל ולכן אתה צריך שני n.

אישית הייתי הולך על Ronny.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

השם במלעיל אז יהיה דאבל N, ובינתיים זה רק לקיבוץ תמונות ב-google photos אז יש לנו זמן לחשוב על סיומת

ישראלים בחו"ל משנים את השם כדי שיגידו את השם שלהם נכון, למשל RUN כ-רן, או ZEV כ-זאב

תודה רבה

פורסם

סטארבקס בכל הסניפים שביקרנו בארהב רשמו בהזמנה ronnie עבור ילדה.
אז מאמין שמיליון עובדות בר-קפה לא טועות ;)

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אתה יכול גם לכתוב את השם בדרך יצירתית ומפגרת (כמו Reaunnayie), ואז להיעלב עד כדי הצהרת נקמת דם כל פעם שמישהו מבטא את השם בצורה שלא ניראית לך.

• מצחיק 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חיפוש בגוגל מחזק את זה-

Is Ronny a boy or girl name?
About Ronny

This name is unisex however the female version is spelt as Ronnie and is a short form of the longer name Veronica, the male form of Ronny, however, is a shortened version of the name Aaron or Ronald.
פורסם (נערך)

Ronnie זה בכתיב מלא.

Roni מאוד מקובל בארה"ב וגם מבוטא באותה צורה כמו Ronnie. 

כללי ההטעמה בשפה העברית (מילעל/מלרע) לא חלים בביטוי השם הזה באנגלית, מניסיוני. 

אז מה שבא לכם. שניהם מקובלים. אני הייתי הולך על הכתיב המלא Ronnie. גם משמש כקיצור של ורוניקה באזורים מסוימים כמו שצירפו מעליי. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לפני זה: איך אתם בכלל כותבים את השם בעברית?

רָנִּ֥י

או אחרת?

האם אתם מעוניינים בכתיב שונה לצרפתית, גרמנית ספרדית או פולנית? או בכתיב אחיד לכל השפות הלטיניות?

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

16.5 שנים יש לי roni בבית, ומעולם זה לא הטריד אותי או אותה, כולל בחו"ל. 

• מעניין 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 17 שעות, borsood כתב:

לפני זה: איך אתם בכלל כותבים את השם בעברית?

רָנִּ֥י

או אחרת?

האם אתם מעוניינים בכתיב שונה לצרפתית, גרמנית ספרדית או פולנית? או בכתיב אחיד לכל השפות הלטיניות?

השם הוא רוני עם חולם מלא וחיריק

• תוכן חדש...