Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אי רואה כאן לא מעט בקשות להמלצה לרכב ליסינג אז הנה השקל וחצי שלי בנושא בהשוואה קלה טויוטה קורלה החדשה (היברדית) מול הנירו (חדשה – פלאג אין).

בסופ"ש האחרון יצא לנו כמשפחה לנסוע עם 2 המכוניות לצפון, ביום הראשון נהגתי כ350 ק"מ על הנירו שלי (סה"כ מכיר אותה היטב), למחרת נהגתי גם בערך 350 ק"מ על הטויוטה וההבדלים היו לטעמי משמעותיים אז החלטתי לכתוב את רשמי לטובת המתלבטים,

מראש לא נכנס לענייני בטיחות וסחירות רק לחווית השימוש נטו.

במשפט - נירו היתרונות:

שקטה, חסכונית יותר, מרווחת, נעימה לנסיעה.

קורולה היתרונות:

תא מטען גדול משמעותית, שיוט במהירות גבוהה בכביש 6 (גם בעומס מלא) בנוחות, יציאת מזגן אחורית.

בקצת יותר בפירוט – הנסיעה בנירו שקיטה משמעותית, למרות המתלים הנוקשים (ובגלל שהרכב היה עמוס מאוד)הרכב יותר נוח, פחות מתרסק על בורות ומהמורות בכביש, התכנון הארגונומי יותר נוח (כפתורים מעט יותר גדולים, התחושה של מרווח פנים משמעותית טובה גם בספסל האחורי (קיבל חיזוק מהבנים הגדולים שלי שלא רצו לחזור בקורולה).

והחסרונות הגדולים הם חוסר יציאת מיזוג אחורי, תא מטען ממש קטן בגרסת הפלאג אין, בעומס מלא בכביש 6 בשיוט במהירויות גבוהות (היפוטטית  או נניח לדוגמא ב 145) הרכב מרגיש שהוא עסוק וצריך ללחוץ על הגז כל הזמן (אי אפשר להגיד שהוא סוחב פחות טוב – אבל אולי).

בחזור אני עם הקורולה,

תא מטען סבבה לגמרי הכל נדחף לשם, אבל אני גבוה וגם ילדי לא קטנים אז כבר בזמן ההכנסה של הצוות התחילו בעיות של מי יושב איפה, הרכב רועש יחסית, רעשי המנוע נוכחים וכנ"ל רעשי מהצמיגים, מבחינת תחושה הרכב מרגיש תזזיתי משהו בלחיצה על הגז, אבל כשהגענו לכביש 6 הרכב שייט ללא מאמץ המהיריות יפות ולמרות העומס.

מה שכן צריכת הדלק בקורולה הייתה 15% יותר מהנירו.

לסיכום עם אין צורך דחוף בתא מטען גדול מאוד הנירו לוקחת ללא "מצמוץ"

רק להשווא קלה נסעתי יום לפני עם האוקטביה (בת 5 חודשים 1.5 ליטר) של השכנה,

הרכב מרגיש משמעותית חזק מהשניים, תא מטען שלא נגמר, והרגשה שהכל מוצק

החסרונות הם בפקקים הגיר לא חלק, ומערכת המולטימדיה קטנה ומיושנת משהו, תחושה שהכל בנוי היטב אבל חסכו עליך  באיבזור.

פורסם

הפיתרון פשוט, נירו היברידית רגילה ואו איוניק.

שתיהן עדיפות לטעמי על הקורולה.

• רעיון טוב! 2

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הנירו היברידית הרגילה,לא גרסת הפלאג אין הרגישה לי זריזה יותר מהקורולה ההיברידית.

שני הרכבים הרגישו לי דיי אנמיים ולא התחברתי לאף אחד מהם.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני שעה, avi 1234 כתב:

היתרון של הנירו והאיוניק

זה הגיר

רובוטי 7 הילוכים לעומת רציפה בטויוטה

בתיבת ההעלוכים כפולת המצמדים באיוניק והנירו 6 הילוכים

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...