Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר ראשון מישהו יודע למה הוא משמש

2 מישהו נתקל בקרבורטור כזה מוזר כי הוא נוזל ואני לא יודע איך לפתור את זה

3 איך זה שיוצא לו שמן שחור מהאגזוז עם הוא קיבל שמן שתי פעימות לא שחור

Picture 00.jpg

Picture 0.jpg

Picture.jpg

Pictur.jpg

Pictu.jpg

Pict.jpg

פורסם

המנוע הזה היה מורכב על אופניים או שזה סתם נדמה לי?

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

אני לא בטוח שהוא היה מורכב על אופנים כי הציר שנותן את הכוח הוא באלכסון ובשביל אופנים הוא צריך להיות ישר

לגבי הקרבורטור הוא נוזל או בין הכוסית לקרבורטור עצמו או מהידית פימפום או שזה לא נראה לי סביר אבל בכול זות בבורג של האוויר אגב זה קרבורטור אים בוכנה

פורסם

ידידי היקר, שכח מאופניים או מכוניות.

זה מנוע של ציוד מכני והנה מי שמייצר אותו.

http://www.wmwmachinery.com/

בברכה,יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם הוא באלכסון כנראה להקראנק במנוע עקום...

תן עוד פרטים על המנוע...

תנסה לנקות את האגזוז

איזה דלק אתה צריך לשים במנוע ?

תערובת של שמן ודלק או שיש שני מיכלים שונים ?

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

לגבי הקרבורטור הוא נוזל או בין הכוסית לקרבורטור עצמו או מהידית פימפום או שזה לא נראה לי סביר אבל בכול זות בבורג של האוויר אגב זה קרבורטור אים בוכנהכן זה קרבורטור עם בוכנה שישנה בקטנועים 2 פעימות - בקרבורטור באיזה מצ בהוא נמצא באלכסון או ישר ותבדוק בקרבורטור למעלה שהוא לא זורק דלק או לא מטפטף דלק מהדית של הגז.

פורסם

תודה על האתר של היצרן

והגל ארכובה לא עקום פשוט יש לו מערכת של תמסורת אגב לחלק הזה יש שמן בנפרד מהמנוע זה שמן כמו של גיר אוטומט

אני לא יודע איזה דלק צריך לשים יכול להיות שאפילו נפט אבל שמתי לו בנזין 95 עם קצת שמן כי אין שם מיכלים בנפרד

הקרבורטור נמצא במצב ישר והוא נוזל גם שהמנוע לא עובד ככה שלא נראה לי שזה מהידית של הגז

חוץ מיזה הוא גם מרתיב את הפלג בדלק

יש לו פלטינה שהיתה בהתחלה תפוסה ויש לו יציאה לחשמל ככל הנראה 12 או 6 וולט

פורסם

אז הממצאים לבנתאים מתחת לבורג של האוויר יש חור שצריך להוציא את העודפים ומישמה נוזל השארה שלי שהמחט לא סוגרת את המעבר נכנס עוד דלק שאין לא לאן ללכת ואז הוא יוצא מהחור

פורסם
אז הממצאים לבנתאים מתחת לבורג של האוויר יש חור שצריך להוציא את העודפים ומישמה נוזל ההשערה שלי שהמחט לא סוגרת את המעבר נכנס עוד דלק שאין לא לאן ללכת ואז הוא יוצא מהחור
ההשערה שלך נכונה!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הפיתרון לסכירת המחט היא החלפת המחט והקפיץ שם כאשר המחט לא סוגרת טוב הבעייה ללא ספק בחלקו העליון של המחט ששם היא שחוקה ולא רואים זאת תנסה לפרק שם א המחט ותראה בראש המחט את העובי ותשווה אם חדש או אחר אם יש לך!!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לגבי האגזוז הוא נפתח ונמצא קצת מלוכלך עם שמן ועדין מוצאי קצת שמן אבל פחות אולי כי שמתי פחות שמן בתערובת

לגבי המחט אין לי מחט דומה אז אני לא יכול לבדוק

• תוכן חדש...